Extra prva epizoda. Couch-ovo pleme deluje fizicki jace, Rick je zivotinja. Ali Ozzzy-jevo ima solidne takticke igrace ( Kohran i Jim, i velikim delom tata Medved) . Drago mi je sto su uradili dobar posao i odmah izbacili onu likusu koja je dosla da se slika.
Naravno kao i uvek ima sabana sa jezikom do poda, primer Kristina, glupa je kao noc i uskoro ce da ide kuci, kao i proslogodisnja Kristina xD
Nije mi se svidelo sto su izbacili Semhar a sacuvali onog nesposobnog strebera... Vise volim pleme Savaii i tu navijam za Ozzy-ja, Keith-a i Papa Bear-a... Upolu je dosta jace pleme, onaj Albert je ludak, preskoci sam zid i podize coveka sam bukvalno... Osim njega navijam za Stacey, i Mikaylu... Takmicari koje za sad ne podnosim su Ric i Brandon...
Ne znam sta spoliujemo , ko voli nek ulazi , lepa prva epizoda , Irakinja izletila , normalno , ko je sumnjao ? Jasta vec Irakinja , jos se prijavila u AMERICKI Survivor , hrabra je ... Novi Oziev stajling ... Zanimljiv je , Brandon mi je najveca legenda iako ce ga uskoro prokontati :D
Zanjimliva prva epizoda. Svidja mi se Brandon i njegovu tajnu da je necjak Russell-a Navijam za Savaii i za Ozzy-ja. Dobri su i Cochran, Mikayla, Edna, Keith, Jim, Albert I da, Samoa je prelepa kao i uvjek ^_^
Jebote Emma kad ih sve popamti , ja sam zapamtio iz crvenih Ozzya,Semhar,Pokerasa,Papa Beara,Dawn,Cvikosa, bolji mi da cutim , evo i ja sam ih popamtio Kod Upolu , nesto mi poznato to ime Upolu , cini mi se da je bilo negde pleme vec , inace znaci Coach,Edna,Brandon,Brkati Farmer i nikog vise xD ... Bice srecom plemenskih xD
Ja mislim da su takmičari u odnosu na Redemption Island užasni. Čini mi se da je prošla sezona mogla lako da prođe bez smarača Roba i Russella, dok su ovoj potrebni Coach i Ozzy da izvade prosek. Ne sviđa mi se što su vratili Redemption Island, bezveze je. Ja se sećam likova, ali nisam zapamtio koje je koje pleme. Coachovo pleme mi se čini jačim. Previše je rano da bih imao neke favorite, ali mi je za sada Edna ostavila najbolji utisak, jedina je prišla Coachu i pokazala da je stvarno fina osoba. Ako je Rick onaj što je sam podigao čoveka preko zida, svaka mu čast! Brandon će da izleti naglavačke, provalili su ga da krije nešto. Imbecil. Sophie (ona što je studirala ruski i ekonomiju) mi se čini kao pametna osoba koja bi mogla da ide daleko, samo ako napravi pravi savez. Mislim da će se onaj savez oko Coacha raspasti vrlo brzo. Cochran će jako brzo da izleti. Nesposoban je u svakom pogledu, a i bilo je vrlo glupo od njega da svima stavi do znanja da je veliki fan Survivora. Christine me je mnogo iznervirala. Prvo kaže da su Coach i Ozzy privremeni igrači, a onda krene da traži HII. Nabacila je sebi preveliku metu na leđa, a igra je tek počela. Onaj lik Jim me mnogo nervira, nadam se da će uskoro izleteti. Mnogo se pravi pametan. Stacey me je prijatno iznenadila, pre gledanja mi je delovala jako odbojno, ali sada mi se čini da je OK osoba. :)
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art