Zanimljiva epizoda, prelaka igra za 2 nagrade :P U Savaii se nista ne dosava, osim sto je ozzya ukenjalo da nadje HII. Sa kojim ce verovatno biti i izbacen xD Ocekivano ispala Kristina. I ako se u tom plemenu ne zna ko pije ko placa. Vecina misli da vodi glavnu rec, a niko ne zna sta radi. Brandon mozda nije evil ali je zato pun kompleksa, ne mogu da se prebroje xD To pleme ce uci sa 3 max u ujedinjenje.
Bravo za Ozzy-ja. Nasao je HII i nadam se da ovaj put nece ispasti sa njim u dzebu Igra je bila zanjimliva ali prelesna. Savaii su napravili dobar 'comeback'. Zanjimliv plemenski savet, Coach je napravio zbrku a mislim da je Brendon lagao bez pricinu. Christina je ispala i sada slede duel izmedju nje i Semhar :D
there's a storm coming mr. wayne
Message edited by EmmaCvetche - Thursday, 22 September 2011, 12:44:07
Ima da se pobediju Videces kad na sred borbe Christine izvadi HII i kaze gotova borba Glupa epizoda iz vise razloga , od Savaiia nista nismo videli , Cochran se uvlaci , onaj pokeras se pravi pametan a izletice pre Cochrana. Ostale nisam ni primetio u ovoj epizodi. KOd Upolu svega , prvo smesna igra, ako nije trajala manje od 10 minuta svaka im cast Mislim na njihove minute , koliko je Coach glup igrac to je strasno , jednostavno kada mu je Brandon rekao da hoce Mikajlu out i suprostavio mu se jednostavno mu je trebao postaviti pitanje hoces glasati za Christine ili ne ? Ako kaze ne , sastanu se Coach,Mikayla,Edna,Sophie i Crnjo jer Rick nije siguran skroz i ode Brandon. Prosto kao pasulj. Ovako je ispala Christine koja mi se gadi ali pazite Coachov osmeh kada je ispala , lik ima osecaj da vlada plemenom a zavrsice na RI uskoro. -3 od 5 epizoda
Mislim da su napravili pravi potez što su izbacili Christine. Nalazi se među 2 najslabije osobe u plemenu (Edna i ona), a daje glupe komentare i traži HII tako da svi mogu da provale šta radi. Brandon je bolestan, vidi se da u njegovoj glavi ima opasnih problema. Mislim da on treba da leti sledeći. Mikayla zamalo da nagrabusi ni kriva ni dužna - devojka je sasvim OK i jaka je u igrama. Coach se ružno poneo kada je rekao Mikayli da se pomeri od njih, da moraju nešto da rasprave. Mislim da će se desiti žešći prevrat u tom plemenu i da će Coach uskoro završiti na RI. Stacey mi je i dalje OK - snažna je u borbi bila, tako da mislim da će je pleme čuvati.
Što se tiče Savaiija, svi su premazani svim bojama sveta. Keith, Jim i Ozzy su kao super, Jim misli da sve kontroliše, a u stvari ga je Keith provalio i pažljivo posmatra situaciju. Cochran je krajnje smešan, kao seče one kokose, a u stvari to može bilo ko da uradi. Totalno je nebitan lik i apsolutno zaslužuje da leti uskoro. Ko zna šta će biti sa Ozzyjem i HII, ali mislim da će ga naterati da ga ispuca u nekoj od narednih epizoda.
Sezona obećava, samo se nadam da posle ujedinjenja neće biti RI. To će biti baš smor. Prošle godine su morali to da urade zbog naziva sezone, ali mislim da ove godine stvaaaarno nema potrebe za tim. Što se tiče duela, mislim da će glupača Semhar da izgubi. Posle može da recituje i piše poeziju do mile volje.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Po meni glupa epizoda stavise ocajna ,nista nije bilo zanimljivo sem Brandonovog iskupljenja ako to moze biti zanimljivo. Semhar ispala , prosla Kristina , sanse da ostane do ujedinjenja su 1% tako da vec vidim da ce je Papa Bear dobiti sledece sedmice. Imunitet igra zanimljiva donekle , ali videlo se da ce Upolu dobiti cim su krenuli slagati Papa Bear pokusao naci HII , nije mogao jer je kod Ozzya koji je budala cim je rekao Keithu da ima HII a ovaj odmah prenio Whitney ,bice vatre ... Ispada Papa Bear 6-1-1 ocekivano skroz :)
Zanimljiva epizoda, igra za imunitet bas kakvu volim. Ona na RI je bila malo bedna xD ali ocekivan ishod. Brandon se samo kopa i kopa. I to je sve sto je bilo kod njih. Dok u drugom plemenu kao sto sam rekao dosta opasnih takticara :P ozzy ce uskoro najebati, ocekivano ispadanje. Svidja mi se sto se i Papa beer brorio do kraja ^^
Odgledao sam najnoviju epizodu, mislim da je Papa Bear zasluženo izleteo. Izgubili su za dlaku, ona slagalica je bila baš smešna, zahtevala je nimalo moždanih vijuga. Mislim da je Ozzy kriv za poraz, da nije ispustio ono čudo, možda bi i pobedili. Dawn je bila odlična, napravila je pravi come-back od osobe koja plače prvog dana do osobe koja je odlična u svakoj igri. Cochran je ne toliko beskoristan koliko smešan. Nema šanse da će on nešto uraditi u ovoj sezoni (bez obzira na najavu sledeće epizode). Drago mi je što je Christine pobedila Semhar, mislim da ima veće šanse da pobedi nekog od narednih duelista. Nije Semhar za Survivor. Brandon je ludak, lik ima udvojenu ličnost.
Mislim da je neko kada je imao 6 vezivan za drvo i gadjan pikadom
Taj fazon. Eventualno mu je ujak obećao da će mu kupiti štene, pa ga blindsideovao i doneo mu crknutu mačku. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Odlicna epizoda , barem po meni , bilo je nekih zanimljivih stvari. Prvo Jim i Cochran prave deal da izbace onu malu sto se suska oko Ozzya , Alisa iz zemlje Ozzya ili kako vec Kasnije i Dawn upucuju , moglo bi biti svasta , sem ako Ozzya ne blinsidujemo ponovo Na RI Papa Bear za dlaku gubi od Christine. Bitch duel next week on CBS Igra je bila dobropoznata , nikako mi nije jasno zasto su u Savaii stavili Jima pored Ozzya ili Keitha ,ali da se gospoda ne bi umorila . Dawn donela pobedu Savaiiu. Japanka,Kineska ili sta vec uspela iznervirati Mikaylu i Stacey , ocekivao sam da ce nju out , a da Edna se zove ... Na kraju jednoglasno Stacey out. Bice zanimljiva sledeca epizoda i mislim ako Upolu izgubi da ce Mikayla out , ako izgubi Savaii bice jebeno :D
Epska borba na RI, publika je uzivala, kao i ja. Svako bacanje je bilo uzdaha xD
Savai nastavlja sa dilovima, Dawn se konacno budi, mislim da ce lepotani uskoro jedan po jedan tamoda lete. Kit kao maneken drzao onu motku xD Jim rekorder.
Upolu i dalje takticki nule, ne zna se ko je gori. Svi su na neki nacin ludi. Edna se smeje ludo, couch glumi heroja, brendan paranoise, rick ne zna ni gde je. Albert je namerno pustio ono hahaha da se ne umara pa posle kao DAMN hahaha
Drago mi je što je Christine ostala, borba je bila jako neizvesna. U Ozzyjevom plemenu će biti zanimljivo, mislim da će Jim, Cochran i Dawn moći da ubede još jednu osobu (Keitha, verovatno) i da izbace Elyse. Coachovo pleme je smešno, Stacey nikako nije zaslužila da ispadne. Izbacili su jadnu ženu ni krivu ni dužnu, a ostavili Ednu i Brandona. Edna je OK ovako kao osoba, ali je jako slaba i Stacey je svakako korisnija od nje, a o Brandonu sam već sve rekao. Mučenik. Whitney, Rick i Sophie su bukvalno nevidljivi. I dalje nemam favorita.