Ja ne znam sta da kazem za Ozzya , degenerik , majmun , levat ili kako drugacije da se izrazim Ne treba imati muda za ovo , za ovo treba imati 1% zdravog razuma Ali ce bar ostati upamcen kao ,, biggest fool in Survivor history ,, Ajde od pocetka , Mikayla zavrsila svoju avanturu , Christina imala malo i srece , na sekunde se odlucivalo. Coach rekao svima za HII tj kao da ga je sada nasao Brandon se radovao kao malo dete i mislim da kad Russell ovo gleda ima umesto kokica s leva par strelica i gadja ga u ekran sto sramoti prezime Hantz Rick nastavlja da prica , ocito je imao upalu jezika u prvih 5 epizoda. Na igri za imunitet Coch-Train napravio sranje i Savaii izgubio a ovi otisli gledati Jack & Jill. I onda levat stupa na scenu , garant mu nije bilo dosta sto je sa HII u dzepu ispao pa da jos malo zacini , prvo se dogovore da izglasaju Coch-Traina i da on ide na RI da se bori za Savaii... Ali onda majmun sanja ujedinjenje , svi znamo kako babe stare kazu , ono sto sanjas ustvari samo sanjas , nikada se ne desi Imam osecaj da ce to biti i u ovom slucaju. Daje svoj tajni imunitet Cochranu , tj posudjuje mu ga i trazi da svi za njega glasaju , 6-0 u glasovima i Ozzy ide na RI. Koji majmun to je strasno. Ali treba neko biti i majmun. Fazon je da kad se ne vrati , Cochranu ostaje HII Samo je fora sto u sledecoj epizodi 100% nije ujedinjnje tj u sledecem ciklusu , pogledajte RII arenu , nema svih clanova, bar ih ja nisam video ... Ne znam , po meni najgluplji potez u Survivoru ikada , umesto heroja ispast ce glupan ... I ako se bude pravio Survivor sa najvecim levatima u istoriji , Ozzy ce da ih predvodi :laugh:
Open na Ri puzla za koju ne treba imati mozga da bi je resili xDDD Ne da se Kristina( Met i Nikola je se plase hahaha).
Onda upolu tribe, onog Brandona voze kako god zele hahahaha bas je glupicanstven Rick se oslobodio, ali mogu reci da pametno razmislja.
I onda Savai, Just ozzy show xDDD Prvo zeli da se zrtvuje, onda pravi scenu posle igre, bukvalno kao malo dete, zalosno. Da bi se na kraju ipak predomislio i glumio heroja
Zakljucak, ono iz Mikronezije ga je ubilo vise nego sto smo mislili
Mislim da ce pobediti Kristinu i da ujednjenje stize. Ako ne, Savai je gotov jean po jedan bez ikakve sanse.
Igra je bila zanimljiva, sve su bolje igre. Nije mi jasno kako bas John da zajebe
Hahaha, upala jezika! Da, Troya, i meni nije baš jasno kako je moglo Cochranu da se desi da zasere igru.
Ozzy je glup da gluplji ne može biti. Mislim da jeste ujedinjenje u sledećoj epizodi i da će Christine da ga rasturi. To će onda biti blam godine! U svakom slučaju, Christine se neće vratiti svom plemenu, preći će na stranu Savaiija, tako da je cela ova Ozzyjeva peripetija tooootalno nepotrebna...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ljudi zasto mi pisemo u spoilerima , tako od 23 sezone a ovu temu niko ne otvara ko ne gleda paralelno sada , tako da je glupo da pisemo u spoilerima , kada neko bude pisao a ne gleda , onda da prestanemo , jer nas 4-5 konstantno pisemo koji pratimo paralelno , ostali ...
Quote (EthanMorasca)
To će onda biti blam godine!
Mislis blam decenije , tj najveci blam u istoriji US Survivora :D
Auuu kakva epizoda , prvo borba na RI , Ozzy lagano dobija Kristinu i vraca se u pleme ( Ta Tuna ) ... Cochran mastermind , unistio celo Savaii pleme i sebe , bukvalno Savaii vise nema sta da trazi u ovoj igri , ovo je sad smejurija , nemaju HII, imaju clana manje ili bukvalno reci sada je 7 na 4 , ocajno stanje , najbolje da skipuju ovi iz CBS-a sezonu do final 6 , posto je ovo sad smejurija , moj Cochran sta uradi Imam osecaj da je Ivan postao Cochranov fan posto je on navijao za Keitha Jim mi je legenda : Coward .... Coward ..... Brandon : Stay close to me Zestoko , Coach mi je legendaran lik , ubedljivo najludji lik u celoj sezoni , lagano ce u top 3 Albert,Coach i Sophie i na kraju ce Albert pobediti ... Ponovo redemption island , sranje nevidjeno , nije mi jasno sta kome to treba posle ujedinjenja Ala ce biti veselo kada Cochran sledeci zavrsi na RI Ko da gledam da je sledeci na listi :D
Krivo mi je što je Christine izgubila, zaslužila je da uđe u ujedinjenje, ali jebiga...
Slažem se da je RI posle ujedinjenja glupost. Prošle sezone je bilo OK zato što je to bio naziv sezone, ali ove sezone nije bilo potrebe da se tako nešto uradi.
Dawn mi se polako izdvaja kao favorit. Sposobna je, dobra u duši i razmišlja strateški.
Sviđa mi se što je bila dupla epizoda... Cochran je skroz prešao na stranu Upolua, glupan, ispašće čim ostali Savaii članovi izlete. Bilo mi je baš bezveze kada je Brandon napadao Dawn i kada se Whitney rasplakala, ispada kao da im nije dovoljno teško što su u ogromnoj manjini, nego još i on mora da ih čačka. Biće zanimljivo na RI sledeće nedelje, voleo bih da Jim ostane. Ne znam samo da li će dve osobe otići u Porotu ili jedna... Voleo bih da se u sledećoj epizodi desi neki obrt, ali je malo verovatno. I dalje navijam za Dawn.
Message edited by EthanMorasca - Thursday, 10 November 2011, 21:37:30