Uglavnom vidim da vas ima par koji komentirate novu sezonu...
Krenut ću od tribe switcha jer ste nešto napisali u vezi toga. koliko god donose zanimljivosti za gledateljstvo uništavaju igru i ima par igrača kroz povijest koji su totalno sjebani s lošim twistevima :S Milim da ćemo sljedeće sezone imati neki twist jer ga već dugo nije bilo... Dalje, Ethan ne vidim razloga zašto bi se COCKrhan vratio savaiiju nakon što ih je sjebo, Upolu mu je jedina šansa da dođe do finala premda je i tamo na dnu. Sezona je ponovno loša sa do sada dvije zanimljive epizode (elyse i merge). Goats za finale koliko oćeš ( Edna,COCK,Rick,Brandon), meni najdraži igrači ispali (ozzy,jim), i mislim da u ovom trenutku nekakvu promjenu, a time i spas sezone mogu donijeti Albert, Sophie i Whitney...
I da, kog podržavate i što mislite o potezu Cockrhana? Vjerojatno ste napisali al mi se neda otvarat sve spojlere
Ja mislim da je potez užasan, ali ga razumem, nije bio spreman da izvlači kamen i ispadne da bi sačuvao nekoga ko je prema njemu bio odvratan (bez obzira na to što ga je spasio u par navrata). Ja podržavam Dawn, ona mi je favorit, ako si na to mislio.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
I da, kog podržavate i što mislite o potezu Cockrhana? Vjerojatno ste napisali al mi se neda otvarat sve spojlere
Po meni pogresan, lose vreme za osvetu. Kamen bi izvlacili 5 upolu i samo 2 savai, on i jim, a da su preživeli imao bi top6, a kakav je slab, verovatno bi ga svi vodili u finale.
hmm. To da su se prema njemu ponašali loše je samo izlika to jest sranje... Po meni je to najjadniji potez svih sezona (koje sam gledao). I da, išao je dat pobjedu nekome koga ne zna i ubiti je uništio sebe jer kao VELIKI fan survivora kojeg kako kaže prati 11 g zna da ne može pobijediti kad u jury sjedi 5 ljudi koje je sjebo -.- Ali ionako neće do finala iako bih volio da dođe i da ga svi poseru Jesi svjestan da bi Dawn takođe flippala da nije imala imunitet? Ja se sada nadam nekom velikom potezu, a inače trenutno mislim da je Coach u najboljoj poziciji za pobjedu.. Najgora sezona ikad!?
Zaboravio sam dodati da će biti najgora sezona ikad i najgluplji cast ikad ako Coach pobijedi ili čak dođe do finala... Samo sam ti htio ukazat koliko je dawn zapravo slaba, a niko nije niti izvlačio kamen. Iz savaiija jedino Jim imao nekakvu strategiju ali je prerano odlučio napraviti jaki potez (Elyse boot) što mu je sjebalo igru kasnije Sezona bi bila puno zanimljivija da je Savaii imao većinu u ujedinjenju jer bi bilo nekoliko blindesides a bojim se da će ovo sve biti predvidivo do kraja.
Ne sviđa mi se RI. Prvenstveno zbog tog što smo zakinuti za reward challenges, a i glupo je da se vraća netko ko je izbačen. I nema baš smisla RI (lani se matt i andrea vratili i opet odmah izbačeni), sada christina imala 5 pobjeda i onda je ozzy sjebe :S. Fali mi f2 i najviše od svega Exile island... Jedino što je dobro kog RI je da su ga stavili u dvije meni ne baš tako zanimljive sezone, pa se nekako nadam da igrači koji se vrate mogu nešto promjeniti.(lani se nije dogodilo, a sad bumo vidili)
Message edited by Plor - Friday, 11 November 2011, 01:00:58