Coachovo pleme je smešno, Stacey nikako nije zaslužila da ispadne. Izbacili su jadnu ženu ni krivu ni dužnu, a ostavili Ednu i Brandona. Edna je OK ovako kao osoba, ali je jako slaba i Stacey je svakako korisnija od nje, a o Brandonu sam već sve rekao. Mučenik. Whitney, Rick i Sophie su bukvalno nevidljivi.
Da to pleme nema brandona i njegove napade, cela njihova aktivnost bi bila spavanje. I mozda jednom u 3 dana ulizivanje i divljenje couchu xD
Auu kakva epizoda , najbolja do sada , bar po meni. Sve pocelo sa RI borbom ,Stacey zove Coacha , Benjaminom ,, Mama ga je zvala Benjamin pa cu i ja ,, Stacey nepaznja i Kristine 3 u nizu pobede , mogla bi ko Matt ... Brandon je toliki placko da je to strasno : ,, Oni su pravi ljudi , oni imaju osecaje ,, Dobro ga je Russell terorisao Albert nasao trag za HII , odmah rekao Sophie i Benjaminu Coach nasao HII i mislim da ce tu biti klanja sada. Po meni velika greska Alberta sto je rekao Coachu . Onda Savaii gubi imunitet za prakticno 1 ugriz svinjetine... Coach se radovao svinjetini ko detetu Kao mala beba zvecki I onda najbolji dio ove sezone. Jim,Cochran i Dawn se udruzuju , glasaju za Alice , Keith i Whitney salju glasove Dawn a Ozzy i Alice glasaju za Coch-Traina Na kraju 3-2-2 , BLINDISDE Joj sto volim blindsideove , mogao bi Ozzy da izjebe Jima sa HII , ali videcemo :D
Igre ove sezone mi se baš sviđaju. Igra na RI je Final 3 igra iz Tocantins, a igra za imunitet je iz The Amazon. Christine me iznenađuje, ne bi me čudilo da pobedi i Elyse u sledećoj epizodi. Mislim da će u Upolu tek da izbije haos. U Savaii će biti haosa, po najavi se vidi da se Ozzy odvojio od svih, ali mislim da bi Cochran sve mogao da zezne svojom nesposobnošću i da izleti. Sve u svemu: fenomenalna epizoda.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Thursday, 13 October 2011, 17:13:52
Ajde da pocnemo od pocetka , borba na RI , Kiki se rasplakala ponovo , pobedila je Elice , ima sanse da se vrait , jos par borbi samo Jos sto bih volio da je onaj zadnji koji dodje na RI pre ujedinjenja pobedi JAdni Brandon trazio HII neznajuci naravno da je on kod Benjamina Bas su ga ispalili , umro sam od smeha tada. Pa onda Edna i Coach Kad joj je Coach rekao da ga prati u borbi Umro sam od smeha. NMG se setiti sta je odg , nesto u fazonu praticu te u ... ne secam se dalje , Rick se bas raspricao u ovoj epizodi , puno mu je , preforsirace se Kod SAvaii , na pocetku Ozzy glumio majmuna , povukao se , na kraju sve super , uzeli su imunitet , bla bla. Na plemencu 4-3 , ispala Mikayla , dobar potez Ricka po meni tj glup je za igru , Mikayla bi bila zanimljivija ali nije mi zao sto je ispala ,mora se COACH slusati :D... Na kraju Coach namignuo prvo Edni Onda jos nekome :D
Ekstra je epizoda, Christine je zasluženo pobedila, svaka joj čast! Nadam se da ulazi u ujedinjenje. Po mojoj proceni, biće još jedno ispadanje, pa duel na RI. Christine bi baš mogla da zaprži čorbu plemenu Upolu. Igra za imunitet je bila odlična, svaka im čast na originalnosti posle 22 održane sezone. Iako se Upolu podelio što se tiče glasova, sledeći ispadaju Brandon ili Edna, ne verujem da će se Coach okrenuti protiv Alberta i Sophie, nelogično mi je. Ozzy je izigravao idiota, ali se posle predomislio i shvatio da nema nikakve šanse bez svog plemena. Dawn me je oduševila kada je odgovorila Ozzyju, pokazala je da ne želi da ćuti, već da hoće da iskaže svoje mišljenje. A pored toga, baš je jaka u igrama. Cochran je smešan, lik će najverovatnije ući u ujedinjenje, a sve što može da uradi je da otvori kokos. Jedva čekam sledeću epizodu.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ne znam sta bih dodao, extra epizoda, originalna zanimljiva igra. Ozzy se na pocetku glupirao posle video da je glup, ali je onda imao srecu da je dosla ona nagrada koja reseva sve nesuglasice moja omiljena xD Dok se ovamo ne zna ko je gori, kad su namestili da Rick odlucuje sve je jasno. Jel su onog Brendona iz neke mentalne ustanove doveli???
Bice fora da bude neki fizicki duel bude na RI i da je Mikajla zgazi
Btw ono sto meni treba je dobra nova podela plemena, da unese malo izdaje, sta vi mislite
Quote (EthanMorasca)
Cochran je smešan, lik će najverovatnije ući u ujedinjenje, a sve što može da uradi je da otvori kokos.
Fora je ako udje u ujedinenje, bas zbog toga mu i ne gine top4 minimum