Odlična je bila epizoda, ali mi se ne sviđa ko je ispao. Voleo bih da Dawn pobedi na RI. Nadam se da sledeći leti Brandon. Ukoliko Dawn i Whitney ispadnu sa RI, navijam... Ni za koga, svi su očajni.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ono što sam postao je naravno bila zajebancija. Sezona mi je užasna...
Savaii Barem će odlučit kome će pripast milijun $! Veeelika šteta što Whit nije osvojila imunitet (twist je bio odvratan, kad misliš da sezona ne može biti gora oni useru s ovakvim twistom), bilo bi lijepo vidjeti Cockrana kako mu se gasi baklja...
Mislim da Albert nije imao podršku Sophie da izglasaju Ednu...
Uglavnom: Coach, Rick, Edna, Brandon, Cochran, pa čak i Sophie
Jedini koji igra igru je benjamin, vrti ih svih oko malog prsta. ali tako je iritantaaaaaaan
S obzirom da su u prošloj epizodi ispale Dawn i Whitney, to znači da njih dve nikako ne mogu biti zajedno u finalu. To takođe znači da jedan spoiler koji sam slučajno video nikako ne može biti tačan. Po tom spoileru u finalu su Dawn, Whitney i Albert.
Ja čitam sucks ali ne znam ništa jer netko stavlja spoilere par dana prije samo za epizodu koja slijedi, u prijevodu tamo su sad samo spekulacije za f3 ali naravno da ni to neću ovdje napisati jer znam kako je kad se zna f3/pobjednik ili bilo koji spoiler. Al nekada si i ti čitao spoilere
Nijednom nisam namerno pročitao spoiler. Jednom prilikom sam tražio da skinem neku epizodu iz Survivor: The Amazon i pročitao ime pobednice. Slučajno sam saznao i pobednika Survivor: Tocantins. Anubis je na zvaničnom Foksovom forumu spoilovao celu 20. sezonu i to mu nikad neću oprostiti. A sasvim slučajno sam video. On napisao malim slovima, ja kliknuo da mu odgovorim i sva slova se uvećala, vidim ko su prve dve izbačene osobe i vidim od Final 5 pa na dalje sve. I sve to za par sekundi. :D
Ma meni se ne da čekat 3 mjeseca da saznam pobjednika :/, al što se tiče ove sezone i dalje ne znam. Jedino su HvV i Samoa bili 100% sigurni jer ih je Russell spoilao!!! A ionako ak je dobra epizoda, bude mi zanimljivo bez obzira znao ko odlazi ili ne...
CBS je obnovio veteranski reality show Survivor za 25. i 26. sezonu, odnosno za televizijsku sezonu 2012/13, obzirom da show producira dvije sezone godišnje. Naravno, Jeff Probst i dalje će biti voditelj showa. Trenutno u 23. sezoni, Survivor je i dalje uspješan, s ovosezonskim prosječnim ratingom od 3,8, odnosno oko 12 milijuna gledatelja po epizodi. Usput je najavljen datum premijere 24. sezone showa – 15. veljače iduće godine.
Bilo je donekle zanimljivo. Stvarno su bili užasni prema Cochranu... Pogotovo Keith i Ozzy. U sledećeoj epizodi će biti ekstra, imam neki osećaj da će Edna, Coach, Cochran i Rick da izglasaju Alberta... Igra na RI će biti igra iz Final 4 u Survivor: China sa ređanjem posuđa. Mislim da Ozzy nema šanse, nadam se da Dawn pobeđuje. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art