Morali su napraviti takav edit, da je ovaj bio "bullied" da opravdaju njegov potez. Žele ga natrag u nekoj od sljedećih sezona, tako da... Ja se nadam da će Cockran biti "used and abused". OMG zbog čega dawn ima toliko fanova žena je očajnaaa... Molim Boga da se Ozzy vrati i pobjedi, ma koliko to nerealno bilo
Ispade Dawn. Baš mi je krivo, zaslužila je više... Ozzy mi ide na nerve, sav je ponosan što pobeđuje na RI, samo to i može da radi... Nadam se da će ispasti sledeće nedelje, eventualno da će se vratiti, pa će ga odmah šutnuti. Na neki način mi je krivo zbog Cochrana. Jeste da je dobio ono što je zaslužio, ali ovo nije bio najbolji potez za Upolu. Sophie me nervira, devojka se ponaša kao da je pala sa kruške, dosadna je. Albert je licemeran, kao i Coach. Rick je nevidljiv i toootalno nebitan lik. Brandon je ludak, nije vredan komentara. Lik ima podvojenu ličnost i jednog dana će se probuditi i ubiti pola porodice na spavanju, a posle će reći da mu je Bog rekao da to uradi. Edna je opet popila ispalu, jedina je glasala za Ricka pored Cochrana, to bi moglo da joj se obije o glavu. Svi su užasni, nemam favorita, ali mislim da Cochran zaslužuje pobedu bar malo više od svih ostalih. Ali je činjenica da su mu šanse da se vrati minimalne.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Uspeo je da se promuva do ujedinjenja iako je blago rečeno užasan u igrama i iako je od samog početka bio van svih saveza... Za to mu se mora odati priznanje. Od preostalih 8 ljudi, najmanje bi mi bilo žao da on pobedi. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
E pa ja mislim da je samo preuzeo titulu "najsretnijeg survivora ikada" od Sandre jer budimo realni do ujedinjenja je došao niti kriv niti dužan, ne svojom zaslugom nego mu se sve sretno posložilo... I da, igrači koji naprave onakav potez koji je on napravio nikada ne pobjeđuju, a uzimajući u obzir da je za sebe izjavio da je "survivor ekspert" i veliki survivor fan, smatram ga idiotom.
I da, igrači koji naprave onakav potez koji je on napravio nikada ne pobjeđuju, a uzimajući u obzir da je za sebe izjavio da je "survivor ekspert" i veliki survivor fan, smatram ga idiotom.
Slažem se... Opet kažem da je on daleko od idealnog, čak nije ni prosečan, ali je meni prihvatljiviji kandidat za pobedu od svih ostalih... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
majke mi umalo laptop da odleti kroz prozor , Coach mastermind ove sezone izgubi od baba devojke 6-3 u finalu , jebla ih baba devojka , Ozzy-u svaka cast , doduse sacekala ga igra na RI protiv idiota koju je dobio u Cook Island na pocetku ujedinjenja secam se ... Jos jedan imunitet i blindside Rick ako se moze nazvati blindside jer je on znao da je ugrozen ali mislio da ce ga Coach sacuvati , da je Coach glasao za Sophie sada bi bio pobednik ovako ce ostati loooser ... Sledeca sezona One World , jedva cekam , svi na istoj plazi , muskarci protiv zena , bice zestoko :D
Ethane i dalje mislis da je Down za survivor, ta placljiva baba bi trebala da se javno izivini sto je zauzela mesto.
Nije mi jasno zasto albert nje dobio ni jedan glas.
Sofi placljiva beskorisna kucka pobedjuje WTF, plus je cela fake xD glumata bla bla.
Nije mi jasno zasto je porota bila bitter, mislim na ozzija, kita, vitni... oni bi trebali da budu ljuti na kohrana, ne na vecina koja ih je izbacila...
Sofi totalno nezasluzeno pobedila.
Zalio sam ozzija kad je ispao, ali nako bitter finala, zasluzeno je ispao.
Dalje sofi bi kod mene automatski izgubila glas, kad je izdala coucha za HII. I trebala je biti pljunuta, kad je trazila albertu da joj skuplja domine.
24 mi deluje zanimljivo, nema remptiona niti starih takmicara. Survivor se vraca ^^, garant ce biti exile island.