kao i ona devojka koja je nosila kapuljaču na plemenskom.
Kat
Ja im vecini zapamtio imena, prva epizoda je pokazala ko sigurno nece da zavrsi daleko, a to je onaj plavi advokat, Mat ja mislim, ima vrlo brzo da kupi prnje :D
Nije nesto prva epizoda, bez izbacivanja, mogli su u ovoj prvoj epizodi da stave jos jednu borbu za imunitet i 2. plemenski. Svidja mi se ovo za jedno ostrvo.Kod devojaka prva leti verovatno Nina jer ce devojke brzo svatiti da treba da izbacuju slabije igrace. Osecam da ce kod muskaraca biti nekih blindsajdova. Ovakva podela plemena nece dugo potrajati, 2-3 plemenca i bice neka nova podela. Za sada su mi favoriti Chelsea i onaj decko sa zutom kosom, nzm kako se zove.
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
Meni se za sad sezona baš sviđa... Konačno je kompletan cast nov, bez vraćanja nekih starih igrača... Posle par ne baš toliko zanimljivih sezona očekujem dosta od ove...
Imam dosta favorita: Chelsea pre svega, zatim Monica, kinezi, Kimberly i Jay... Ali i nekoliko antifavorita, poput Alicie i Kat, zatim Matt i Michael... Nadam se da će svi tim redom poispadati...
Mislim da će vrlo brzo da naprave neki obrt, pošto pleme sa ženama i nema baš neke šanse ovako... XD Žao mi je ove devojke što se povredila, mislim da je to najgori način da se napusti show...
Po svemu sudeći očekuje nas dobra sezona i dosta novih all-starsa... :)
Da ih srce vodi, oni ne daju!
Message edited by Tic-Tac - Saturday, 18 February 2012, 02:18:01
Kako ste vi svima zapamtili imena,ja san zapamtia Aliciu,Matta i Coltona xD i onog momka Leafa i to bi više-manje bilo to... Vidin da se nikome ne sviđa Alicia,vjerojatno zbog činjenice da se ponaša ko kučka,ali baš mi je zato draga,izdvaja se u onom ženskom plemenu,ako ništa drugo "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Vidin da se nikome ne sviđa Alicia,vjerojatno zbog činjenice da se ponaša ko kučka,ali baš mi je zato draga,izdvaja se u onom ženskom plemenu,ako ništa drugo
previse je zla jbt stacey mi je npr kucka iz south pacific sezone, ovo je zlo xD
Istina,Stacey je bila baš zabavna,šteta šta je rano ispala. Ne znam,zabrinit ću se za sebe,ovakve zle kučke su mi postale drage xD moran ić u psihijatra da mi on odredi dijagnozu "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Tu si u pravu. Ako me zatvore u ludaru,znajte svi da mi je bilo lipo s vama,pokušat ću vam se nekako javit,ako tamo ima kompjutera... "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
U ćeliji 18 je stvarno najbolja ekipa,ja i oni iz Shutter Islanda. Ako se ko želi pridružit,samo javite,sredit ću nešto kod upravitelja "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."