Nije valjda da je Lara slicna po necemu Bill-u? Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
Potez momaka može se opisati samo ovako : HAHAHAHAHAHAHA..Koji su ono idioti,nisu se mogli strpit dva dana i izbacit Leifa/Billa nego su morali odma to obavit. Colton je ovim pokazao da je odličan u uvjeravanju ljudi,ali šta se tiče izbacivanja,očito ga vode osjećaji a ne mozak jer da je razmislio o ovome,nikad ne bi predložio da predaju imunitet. Mogli su imat vodstvo od 8-6,a sad su izjednačeni sa curama. S druge strane,cure su mi sve draže,ali Alicia je malo zabrljala. Očito je da ih vodi Sabrina,ali ona razmišlja strateški,a ne pušta osjećaje da je vode. Meni se činilo da je klan Kim,Chelsea,Kat,Sabrine i Alicije puno jači ali očito nije kad su bile spremne izbaciti Aliciju umjesto Christine. Sve u svemu,još jedna odlična epizoda i odlično vijećanje ,a najbolji dio je bio početak vijećanja kad uopće nismo ni znali koje pleme dolazi. Ovo je vjerojatno najbolji početak sezone u zadnjih par godina,ako ne i u povijesti jer čak ni Mikronezija nije imala ovako zanimljiva izbacivanja prije ujedinjenja..
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Vrlo hmm retardiran potez momaka. Epizoda sve u svemu solidna , odlicna pobeda cura u borbi za nagradu , sad koliko im je potrebna , pa vervoatno cesto kisi u Samoi ... Za imunitet dominacija muskaraca i onda glupost teska. Napraviti onakvo sranje i dati imunitet , pa onog pedera ma treba mu qrac otkinuti kakav je , zgadio mi se samo tako , on je za baby gay survivor a ne za ovo , jaooo , retardirano , Bill ispao , kakve igrace izbacuje , uskoro ce cure samo tako da ih deru
Message edited by Miko - Thursday, 08 March 2012, 20:21:00
Novo pleme u kojem su Colton i Alicia je sastavljeno od tako loših igrača da će bit čudo ako oni osvoje jedan jedini izazov. Sad kad je Monica ispala,svi moji favoriti su u jednom plemenu (Sabrina,Jay,Kim i Chelsea),jedino su mi još dragi Leif i Colton,ovaj zadnji jer jedini ima onako bolesne poteze. Izbacivanje Monice je najveća greška koju su mogli napravit,umisto da se riješe onog štakora Christine ili Tarzana (koji ne može zapamtit za koga treba glasat,a on je plastični kirurg.. U toj Americi je očito sve moguće). Pleme je užasno,a oni izbace najbolju igračicu. Šeta,najveći MILF u povijesti Survivora je izbačen Alicia i Colton su neki wannabe Parvati i Russell,stvarno fantastični duet,ali većina nas obožavaju Parvati i Russella i mnogi bi ih rado vidili u još jednoj sezoni,dok Alicia i Colton sigurno neće bit tako popularni xD
Odgovor na troyino pitanje-igra je bila tako glupa.... Ja san se u sred igre zapita je li to sve ili samo prvi dio igre,ali san na kraju shvatia da je to sve,prenosit vodu u drugu posudu. Maštovito,nema šta ^_^
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by ludjak_18 - Saturday, 17 March 2012, 01:05:28
Glupa epizoda po meni , tj podela , plavi su dosta nadmocni i izbacivace narandze samo tako ako ne bude nova podela ... ovako ne ide , nema teorije da ovi izgube, igra je bila ocajna , na kraju po meni ocekivano ispadanje , kad je receno da se ostrvo menja bio sam uveren da je colton ostavio hii ovamo po njegovoj faci ;)
Zanimljiva epizoda , pocelo je tako su Christineu svi izolovali , ponajvise od strane Alicie i retardirano je ... Katina inteligencija je na nivou podnih stepenica , ja ne znam zbog cega je ona primljena u survivor , da umre ? kao u snu ? Ima da je ALicija i u stvarnosti ukoka Igra zanimljiva , dobili plavci , ledeni krem aka sladokrem aka sladoled COlton je samo takav idiot , a Christina je toliko glupa i nista ne pokusava , ja ne znam kako neko moze sa njim u dil , ma ja bi ga blindsideovao , makar 3 HII-a imao ... Meni peder naredjivao ne bi ... Kokoske se pobile , ne zna se koja je veca , u tom trneutku sam htio videti samo tako Aicijina ledja , najgadnija osoba u Survivoru , pardon 2-ga odmah iza derpea. Colton preminuo doduse bio je blizu nazalost majka priroda ga ostavila na zivotu jos malo a Christina igra pametno iako se ja derpeu ni za sto ne bi uvlacio. Opa posto pisem kako gledam , ode Colton na pocivanje , tooooo toliko o pederu , znaci sretan sam toliko , jos ce i alicia izletiti , 2 muhe 1 udarcem , i onda je Tarzan glup a Kat pita sta je to , misleci na Coltonovu bolest Ujedinjenje , jedva cekam next episode :D
Meni je bila dosadna. Očekivao sam mnogo više neizvesnosti i spletki, ovako se sve manje-više znalo. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
ko god da krene traziti HII nadje ga msm da su sigurno i ostali trazili ali ovi su tako napravili da izgleda ocajno i cim neko krene traziti nasao je ... Mora to bolje da izgleda , ovako je smesno. Vise HII-a nego kod mene u VS 2
Meni je ova sezona vrh,vjerojatno najbolja,uz Micronesiu naravno,da i ne govorim o Kim u koju san se skoro zaljubio koliko me osvojila. Definitivno najdraži kandidat ikad,uz Parvati. Jedina razlika je u tome što Kim sve ko neće a sjebe koga god stigne,dok za Parvati svi znaju koliko je opasna. Kim im servira govno,ali ga lipo zamota pa svi zaborave da je to i dalje govno xD,da se tako izrazim. Valjda ćete shvatit šta vam pokušavam reć hahaha Samo se nadam da je neće progutat bitter jury ako dođe do kraja jer bi to bilo nepravedno do bola,ali napravila je jednu veliku grešku-izbacivanje Michaela i Jaya se dogodilo malo prije nego što je trebalo,prvo se trebala riješit onog štakora Christine a onda bi blindside bio još žešći
P.S. Kad je Troy odigra oni HII,ja san na 10ak sekundi pomislio da Kim ispada i u tih 10 sekundi san izgubio tri godine života,majke mi ! Da je ona ispala,odusta bi od gledanja sezone,života mi "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."