Evo ovako,pošto su se moji spojleri o regionalnom Survivoru i o Survivoru Filipini pokazali točnima,odlučio sam se još vas malo nagraditi i otkrit što nas čeka u 26. sezoni Survivora.
Naime,
26. sezona je Fans vs Favorites 2 i sljedeći će ljudi biti predstavnici Fansa: - Corrine (Gabon) - Erik (Mikronezija) - Brandon, Dawn, Cochran (South Pacific) - Brenda (Nicaragua) - Francesca, Andrea i Philip (Redemption Island) - jedan natjecatelj iz Filipina
Imalo bi smisla,10 ljudi nasuprot 10 favorita,šteta samo što nema nikoga iz One Worlda. Moguće da je ovo posljednja sezona pa se nadaju da će bit približno dobra kao originalni Fans vs Favorites
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Prva epizoda Survivor: Philippines je bila (bar za mene) bolno dosadna za gledanje. Da nisam veliki obožavalac Survivora ne verujem da bih nastavio sa gledanjem. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ozbiljno? Mene je oduševila,zanimljivi novi igrači,po prvi put neloši povratnici,super izazov,a kad sam vidio da je Pennerovo pleme pobijedilo,baš sam bio sretan. Filipini su stvarno predivni,dosad mi je Samoa bila vrh ali Filipini su je nadmašili,kakva obala,onda ona šuma iza,stvarno savršeno. Šta se tiče Zanea,nešto mi je nejasno. Jesu li oni njega izbacili jer su mislili da je Russell imao HII ili zato što bi,da su izbacili Russella,izgubili snagu (kako je sam Malcolm rekao). Ja i Troya se ne slažemo oko toga (on kaže da su ga izbacili jer su mislili da Russell ima HII pa me zanima što ostali misle.
Evo i spoiler o Malcolmu,ne koje će mjesto osvojiti ili slično,nešto drugo ali ipak,ne žele to svi pročitati:
Vrlo je vjerojatno da sljedeća sezona zaista jest FvF 2,a Malcolm će biti onaj jedan kandidat iz Filipina kao predstavnik.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by Toni - Thursday, 20 September 2012, 19:22:42
Izbacili su Zanea zato što je fizički slabiji igrač od Russella, a snaga im je preko potrebna ovako rano. Mislim da su celu priču o HII producenti stavili u prvi plan kako bi preuveličali neizvesnost oko izbacivanja, koje, verujem, skoro uopšte nije bilo. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Izbacili su Zanea zato što je fizički slabiji igrač od Russella, a snaga im je preko potrebna ovako rano. Mislim da su celu priču o HII producenti stavili u prvi plan kako bi preuveličali neizvesnost oko izbacivanja, koje, verujem, skoro uopšte nije bilo.
Quote (EthanMorasca)
Izbacili su Zanea zato što je fizički slabiji igrač od Russella, a snaga im je preko potrebna ovako rano. Mislim da su celu priču o HII producenti stavili u prvi plan kako bi preuveličali neizvesnost oko izbacivanja, koje, verujem, skoro uopšte nije bilo.
Ovo sam ponovio čak dva puta da Troya ne propusti jer me tako oprao kad sam ovo rekao da sam se zapitao jesam li ja lud i jesmo li gledali istu seriju
Što se spoilera tiče,nije vezan uz ovu sezonu i nije nešto posebno,stavio sam spoiler čisto da ne bi bilo problema. "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Uh odgleda 4 epizodu. Ono je zalosno. Ja mislim da ce biti mesanja u dva plemena. Zao mi Russela ali je imao sansu da pronadje HII. Mislim da su napravili gresku na pocetku sto su izbacili muskarca, ipak muskrac je muskarac. Inace favoriti su mi Jeff i Pit. I da pratili li neko ovo uopste? I nadam se da ce Malcolm i Deniz biti u finalu kao Alek i ja i da ce Deniz pobediti zbog slicnosti sa mojim imenom.
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
Ova Deniz je bas maler. 10 dana niko ne ispadne, dodje onau pleme i onda dvoje ispadne. Opet te ce oni i u sledecoj epizodi na plemenac. Odlican potez Jeff-a(izbacivanje Dawson) jer je ona znala da je nfl igrac i da je to otkrila verovatno bi bio u velikoj opasnosti. U drugom plemenu Pit pravi gresku i udruzuje se sa Malcolm-om, smatra da je Malcolm preci da se izbaci nego Mike.
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
Ova Denise je kraljica,sad kad je porota počela,ona je prva osoba IKAD koja će biti prisutna na ama baš svakom Plemencu,bilo kao porotnik ili,nadam se,finalist. Kako mi je bilo žao kad je RC ispala,a tek oni pogledi od Abi i Peta,samo zlo izlazi iz njih Glup potez Jeffa da izbaci nju,tj. htio je Pennera umjesto da razbije savez Žutih jer realno,sad Abi,Artis i Pete imaju savršenu priliuku da odu do kraja.. "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Hahaha, stvarno su specijalci. Baš mi je žao što je RC ispala, bila je super... Navijam za Malcolma, Denise i Lisu. Nadam se da Jeff i Carter lete sledeći... Sezona je odlična, baš me zanima kakvu će ulogu imati preostala dva HII. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art