Ja sam još na početku rekao da mi je Kim, pored Jaya, favorit. Sada navijam za Troyzana, ali samo zato što je underdog, Kim je i dalje naj. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Navodno će ovog puta biti tri plemena,prvi put od All Starsa i ponovno će biti povratnika,ali će ih ovaj put biti troje,po jedan za svako pleme i svi povratnici će biti muškarci koji u prethodnim sezonama nisu bili izglasani nego su morali napustit show zbog ozljede. Najvjerojatnije će se vratiti Russell Swan iz Samoe,Michael Skupin iz Australije iiiiiiiii Penner. Moglo bi biti zanimljivo.
A sad malo o ovoj sezoni :
Užasno mi je drago što je Troyzan izglasan,pogotovo nakon šta je na Twitteru srao po curama koje su ga izglasale. Užasno jadno. Kim,kao i obično,oduševljava me svakog puta,ali sve mi se više čini da će je dokrajčit bitter jury. Trenutno,final 3 su ona i Chelsea,samo mi nije jasno ko je treća osoba. Po najavama se čini da to neće biti Sabrina jer je neka svađa bila,a sad-je li treća osoba Kat ili Alicia? Vjerujen da će pobjednica bit Chelsea jer ipak nije toliko bitna kao Kim pa joj ljudi vjerojatno neće zamjerit što je glasala za njih,pogotovo momci.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Baš mi je krivo što su izglasali Kat, devojka je baš bila slomljena... Zabile su joj nož od pola metra u leđa. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Meni su sve cure sto se igre tice toliko ogavne da je to strasno ali Chelsea je toliko lepa da nmg protiv nje a i Kim je provokativna , a Kat JBG treba ispasti pre Tarzana i Kristine Hahahah ali rekacije ... Koliko je verovala samo Kim
BTW Sto se 25. tice volio bih da se Swan vrati , on mi je bio jedan od drazih likova sveukupno
Ovo je prvi put da Final 5 čini 5 devojaka... Ne znam za koga navijam. Kim jeste najbolji igrač, ali mi se čini da je preigrala i da nema šanse za pobedu. Alicia mi je u poslednje vreme sve bolja, ali ne umem da objasnim zašto. Možda zato što sam potpuno ravnodušan ka Sabrini i Chelsea. Ne znam zašto svi mrze Christinu, devojka se samo trudi da dogura što dalje, što je jako teško, ako imamo u vidu da je od samog početka bila izuzetno ugrožena.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ovo je prvi put da Final 5 čini 5 devojaka... Ne znam za koga navijam. Kim jeste najbolji igrač, ali mi se čini da je preigrala i da nema šanse za pobedu. Alicia mi je u poslednje vreme sve bolja, ali ne umem da objasnim zašto. Možda zato što sam potpuno ravnodušan ka Sabrini i Chelsea. Ne znam zašto svi mrze Christinu, devojka se samo trudi da dogura što dalje, što je jako teško, ako imamo u vidu da je od samog početka bila izuzetno ugrožena.
Mislim da je alisija sama sebe zajebala sad, izbacice je ove 3 100% sad, a ni kristinu nece biti tesko da ubede da glasa za nju. Mada nije ni zaslzuila da bude ovde, s obzirom da je produkcija spasila ujedinjenjem
Imam neki osecaj da pobedjuje sabrina kristina i da udje, mislim da ce imati 1 ili 0 glasova.
Potpuno zaslužena pobjeda Kim,ne pamtim kad je netko ovako zaslužio pobjedu,vjerojatno je to bio J.T. ili čak Parvati prije skoro 10 sezona. Kim je do kraja odigrala bez greške,samo mi je bilo čudno da je pobijedila onako premoćno,porota stvarno nije bila ogorčena a imali su razloga biti,većini je obećala final 3 i na kraju je prikupila čak 7 glasova,to nije lako. Inače,mislim da je Chelsea zaslužila dva glasa,Sabrina otprilike jedan,a ovo sve ostalo da ide Kim. Još je i publika nagradila,ona stvarno ima razloga biti sretna,a sretan sam i ja zbog nje,moja najdraža igračica ikad je pobijedila... Sad mogu miran umrijeti Drago mi je što su oni spoileri za sljedeću sezonu bili točni,nadam se da će zvat Pennera,ali ne i Coltona jer bi to bilo previše. Priča se za sljedeću sezonu da će biti Fan vs Favorites sezona. Ako je točno,nadam se da će pozvati Kim i Aliciju.Btw,netko je na nekom forumu napisao da bi bilo super da NAPOKON vrate i jednu ženu nakon sad je već očito,sedam muškaraca ( 22.,23. i 25. sezona) i vrh bi bio kad bi povratnice bile Pavrati,Stephanie i Kim,to bi bila odlična posljednja sezona,nakon toga bi mogli i prestat snimat. Šteta samo što se to neće ostvariti ..
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by ludjak_18 - Monday, 14 May 2012, 18:31:51
Kim je 100% zaslužila pobedu i zadovoljan sam ishodom sezone. Očekivao sam da će Chelsea da osvoji par glasova, to me je iznenadilo. Christina me je razočarala time što se nije više borila u Final 4. Sabrina ničim nije zaslužila ulazak u finale. Troyzan me je užasno razočarao svojim bitter glasom za Sabrinu, bilo je baš jadno.
Jedino što mi se sviđa kod nove sezone jeste činjenica da će biti 3 plemena, a obrt sa vraćanjem ljudi koji su evakuisani iz zdravstvenih razloga mi je bezveze. Voleo bih kada bi snimili par narednih sezona bez ikakvih bivših učesnika i kada bi jubilarna 30. sezona bila All-Stars sa preko 20 učesnika.
Ajmo redom bio sam presrecan ispadanjem alsisije nervirala me opasno :P
Sabrina se provuce nekako, kristina se stvarno obrukala, imam osecaj da je lako mogla da ih ubedi da izbace chelsea.
Finale i Chelzin govor je mozda najgori ikada, odma sam znao da ce da prodje sa nulom, Kim pobedila zasluzeno, u jednoj od najubedljivijih pobeda do sada.
Porota je psole duze vremena nije bila bitter, malo se troy samo izblamirao :D
Ja i Troya smo malo diskutirali i došli do problema,pa me zanima mišljenje ostalih fanova Smatrate li vi da je Russell najbolji taktičar ikad,ali da ne pobjeđuje zbog užasne društvene igre ili mislite da on ima taktiku,samo što ta taktika nije dobra ? Eto,šaljite odgovore pa da vidimo.. xoxo,see you soon itd. "Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
Message edited by ludjak_18 - Tuesday, 15 May 2012, 13:45:11
Ethane zar ti nisi zelio videti Michaela i Swana ponovo
Možda, ali u Second Chance sezoni, gde bi svi učesnici bili ljudi koji su ranije učestvovali.
Spojleri vezani za Survivor: Samoa i Survivor: Heroes vs. Villains
Russell je imao užasnu društvenu igru, imao je opsesivnu potrebu da kontroliše sve i bio je u konstantnom strahu da ga neko ne izbaci, pa je taj strah iskaljivao na ljudima u koje je sumnjao tako što ih je zastrašivao. Odlična strategija za finale, ali nikakva za pobedu. U Samoi je izgubio zbog bitter jury, ali u HvV ga Porota čak nije ni uzela u obzir. Toliko je bio negativan da je njegova negativnost koštala Parvati pobede.
Message edited by EthanMorasca - Tuesday, 15 May 2012, 16:41:10