Do sad nisam imao svog najomiljenijeg igraca,od sada je to Shane,Sezona 12 Panama...ovakav spoj emotivnog ludaka do sad nisam video,ubedljivo najzanimljiviji takmicar,i moj favorit za pobednika...(ne pisite nista o toj sezoni,zato sto je nisam odgledao do kraja) Inace,12 sezona je veoma veoma kvalitetna....ko god nije pogledao,nek se baci na gledanje.
Message edited by Pejko - Saturday, 18 November 2017, 22:54:06
Joj, Shane. Živcirao me pošteno dok sam gledala sezonu, ali sad kad ga se sjetim, samo mi je osmijeh na licu. Meni je tu sezonu obilježila Cirie i njen strah od lišća. Sinners judging sinners for sinning differently.
Joj, Shane. Živcirao me pošteno dok sam gledala sezonu, ali sad kad ga se sjetim, samo mi je osmijeh na licu. Meni je tu sezonu obilježila Cirie i njen strah od lišća.
Mene Shane zivcira,ali ga u isto vreme i najvise gotivim,zato sto nije bukvalista kao mnogi u toj sezoni,plus je zanimljiv kao pojava...a njegova ljubav prema sinu me je tek kupila. A sto se tice Cirie,mojoj drugarici se ona najvise svidja iz te sezone,dok je meni bila klasicna uvlakaca,iz razloga sto je bila najgora u igrama,a stigla do top 4...previse se slepala tokom igre,takva je bila u prethodnoj sezoni ona sa kratkom kosom,starija zena koja je stigla skoro do finala,a trebala je da ispadne na prvom glasanju. Dok je meni u toj sezoni pobednik trebao da bude Teri,jedan od najboljih Survivor igraca,sigurno.
Zavrsio 16 sezonu,China je u pitanju...ko nije gledao sezonu,a planira...neka ne cita recenice ispod.
Tod je jedan od najjacih strateskih igraca u ovih 15 sezona...od samog pocetka odigra veoma pametno i strpljivo,i po meni je zasluzio je da pobedi,to sto po meni on nije najjaci bio u igrama,i da je bio negde u sredini cak...to je manje bitno...eto,recimo Frosti i James su trebali da ostanu skoro do kraja,ali nisu igrali takticku igru nazalost. Sve u svemu,Tod je sjajan takmicar.
Jedina stvar koja mi nije jasna kako je ona plavusa od 30 kila uspela da stigne do finala,na koju foru...meni nije jasno,taktika joj je bila da se slepa svo vreme,u izazovima bila veoma losa,stvarno je previse otisla.
Ta plavusa se prijavila za Survivor samo zato sto je cula da takmicari koji ispadnu pre ujedinjenja idu na putovanje zemljom kad pocne ujedinjenje. Htela je da je odmah izbace i da uziva.
Ja sam u toj sezoni navijao za Peih Gee na kraju, kao underdog i bilo mi je krivo kako su je ostali tretirali. A da je dosla do kraja, pobedila bi. I Amanda mi je bila bolja od Toda tokom cele sezone i po recima porote bila je favorit za pobedu, ali ju je Tod na poslednjem plemenskom savetu sahranio. Ona je skocila u raku, a on je zakopao. Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Da,zadnji plemenski je Tod odigrao veoma profi,i glasali su za njega cisto iz postovanja prema njegovoj igri,iako je svakog nervirao...:)
Za mene najsramniji potez je bio kad je ona druga plavusa sto je prva ispala posle ujedinjeja sabotirala misiju samo da izbace Jamesa,i posle se smejala kao neki debil...mogu da zamislim sta bi joj sve rekao da je to uradila meni. XD
Survivor: China je prva sezona američkog Survivora koju sam odgledao i toliko mi se dopala da sam nakon nje počeo da gledam redom od prve sezone i nikad nisam prestao. Blindsideovi su me jednostavno očarali. Courtney je definitivno bila najinteresantnija za gledanje. Todd je bio stvarno odličan, kao i Amanda. Ne znam da li znate da su se Jaime i Erik venčali i dobili dete u međuvremenu. :)
Survivor 35
Odlične su bile obe epizode. Nakon što su mi 3 favorita ispala u 3 uzastopne epizode (Roark, Ali i Jessica), trebalo mi je vremena da počnem da navijam za nekoga, a sada definitivno znam da su to Lauren, Ashley i Devon. Chrissy i Ryan mi taaaaako idu na živce, ne podnosim ih.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art