USA Survivor
|
|
stingemmm | Date: Sunday, 03 December 2017, 01:00:05 | Message # 901 |
Trainwreck diktator
Group: Publika
Status: Offline
| INVULNERABLE!!!
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 03 December 2017, 01:27:26 | Message # 902 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| I ja navijam za nju, ali nekako ne vidim kako ce da se izvuce :/
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 03 December 2017, 10:34:40 | Message # 903 |
Vašljivi glodar
| Meni se dodatno zgadila kad je počela sa plakanjem i kukanjem onog trenutka kada joj više nije sve išlo po volji. Inače mi se baš dopadala na početku, obično navijam za takav profil takmičara, ali sam počeo da je ne podnosim otprilike negde kada su ispale Roark i Ali.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Boleee | Date: Sunday, 03 December 2017, 12:44:40 | Message # 904 |
Colonel
| Well done Chrisy
|
|
| |
Pejko | Date: Sunday, 03 December 2017, 18:43:00 | Message # 905 |
Major general
| Sto se tice celokupne igre Survivor,meni stvarno nije jasno kako neko moze da glasa za onu Cirie,najgora u izazovima,vecito lezi po kampu...a evo vec 2 sezona koju gledam,a da je ona tu,ide skoro do kraja...to su oni igraci koji se slepuju do kraja,i sto je najveca parodija,od nje skoro uvek zavisi ko ce biti izbacen.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 03 December 2017, 20:05:44 | Message # 906 |
Vašljivi glodar
| Svašta bih mogao da kažem na ovo, ali prepustiću Sacu.
|
|
| |
stingemmm | Date: Sunday, 03 December 2017, 23:21:48 | Message # 907 |
Trainwreck diktator
| Pejko, mislim da bi bilo prikladnije da si za bilo koga od 500+ drugih učesnika rekao da se šlepa do kraja nego za Cirie. Žena je bukvalno najveći strateški bog, što se baš i oslikava u tome da opstaje iako je izuzetno beskorisna po sve druge takmičare. 3-2-1 glas u Panami i Erikovo predavanje imuniteta u Mikro su dva od najgenijalnijih poteza ikada. Btw, Bolesti, zašto si morao da me sprečiš da napišem u VS-u INVULNERABLE!!!, bukvalno sam u istoj poziciji trenutno kao Krisi i uradio bih ono što je i ona da nije tebe
Krisi je apsolutno profil takmičara koji i ja najviše volim, i iako je povremeno arogantna, previše posmatra igru na sličan način kao ja da bih joj to zamerio. Teško da može da se izvuče, čak i da stigne do kraja nije baš najobožavanija, ali svakako je doprinela kvalitetu ove sezone i mislim da je skoro sigurna za povratničku.
|
|
| |
troya | Date: Sunday, 03 December 2017, 23:26:49 | Message # 908 |
The Grim Reaper
| Luka ti si mogao da napises VULNERABLE xD
|
|
| |
Boleee | Date: Sunday, 03 December 2017, 23:32:05 | Message # 909 |
Colonel
| Quote stingemmm ( ) Btw, Bolesti, zašto si morao da me sprečiš da napišem u VS-u INVULNERABLE!!!, bukvalno sam u istoj poziciji trenutno kao Krisi i uradio bih ono što je i ona da nije tebe daleko si ti od tog
|
|
| |
stingemmm | Date: Sunday, 03 December 2017, 23:36:19 | Message # 910 |
Trainwreck diktator
| Quote Bolest ( ) daleko si ti od tog biggrin ok greška, u još goroj sam poziciji hahah
|
|
| |
Pejko | Date: Monday, 04 December 2017, 00:00:44 | Message # 911 |
Major general
| Quote Pejko, mislim da bi bilo prikladnije da si za bilo koga od 500+ drugih učesnika rekao da se šlepa do kraja nego za Cirie. Žena je bukvalno najveći strateški bog, što se baš i oslikava u tome da opstaje iako je izuzetno beskorisna po sve druge takmičare. 3-2-1 glas u Panami i Erikovo predavanje imuniteta u Mikro su dva od najgenijalnijih poteza ikada. Btw, Bolesti, zašto si morao da me sprečiš da napišem u VS-u INVULNERABLE!!!, bukvalno sam u istoj poziciji trenutno kao Krisi i uradio bih ono što je i ona da nije tebe Druze,po meni moras imati i takticku i fizicku igru na nekom nivou,kao sto je imao recimo Tod,iz 15 sezone...da bi dosao do zavrsnice,dosta je jadno,bar po meni da neko ko je bas slab u igrama dolazi do kraja,jer Survivor se zasniva na igrama,bez igra bi to bilo samo 30 i kusur dana prezivljavanja...Ima dosta losijih ljudi od nje,ona je cak ponekad ok,ali mene bas zaboli kad ona treba da odluci dali ce izbaciti npr Ozija,koji je bog u izazovima,dok ona prolazi do kraja bez i jednog glasa.
I da,onaj lik Johnatan,sto se povredio u 16 sezoni,mi je bas gotivan lik.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 04 December 2017, 00:13:45 | Message # 912 |
The Grim Reaper
| Pejko survivor je socijalna igra, ti izazovi su samo mali deo toga koji sluze samo da se malo sebi pomogne
|
|
| |
Pejko | Date: Monday, 04 December 2017, 00:28:00 | Message # 913 |
Major general
| Kapiram ja da je socijalna,ali ispada da neko ko je bio stvarno los u igrama,i nije nikada pomogao svom plemenu,a posle toga nije uzeo ni jedan licni imunitet,moze doci u prilici da pobedi,za mene to nije fer...a da neko ko je dosta doprineo plemenu bude izbacen.
I ako je samo socijana igra,onda je isto kao Zadruga i Parovi,a ne bi bas rekao da jeste.
Jedino sto je njena prednost je to da koristi ljudsku glupost,umesto da je izbace u prva tri plemenska,oni je pustaju da opstane.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 04 December 2017, 00:38:13 | Message # 914 |
Vašljivi glodar
| Joj, ne mogu ja ovo.
|
|
| |
stingemmm | Date: Monday, 04 December 2017, 02:10:07 | Message # 915 |
Trainwreck diktator
| Meni su lično u Survivoru igre najdosadniji deo šoua, jedino me njihov krajnji ishod zanima zbog uticaja na strateška zbivanja. Čar Survivora i jeste u tome da nema 'pravog' načina da se dođe do kraja i pobedi, prosto u datim okolnostima sa datim ličnim kvalitetima treba da pronađeš način da nadigraš date ljude. Da li borbama, strategijom, socijalnom igrom ili nečim četvrtim(što je obično neka kombinacija prve tri stvari), nije bitno, nema tu 'zasluženog' i 'fer'. Statistički najbolji igrač Survivora je osoba koja je možda i najgora u borbama ikada, i to je ono što je meni omiljena činjenica. Da se Survivor svodi na to što ti kažeš, postao bi Nindža ratnici
|
|
| |