USA Survivor - Page 63 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
USA Survivor
troyaDate: Thursday, 21 December 2017, 17:25:48 | Message # 931
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Status: Offline
Finale s35

BoleeeDate: Thursday, 21 December 2017, 18:31:51 | Message # 932
Colonel
Group: Publika
Awards: 2
Ispalo je da su svi trebali ici traziti po ostrvu tajni biggrin

troyaDate: Thursday, 21 December 2017, 19:37:23 | Message # 933
The Grim Reaper
Awards: 87

stingemmmDate: Friday, 22 December 2017, 13:19:28 | Message # 934
Trainwreck diktator
Awards: 4

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

stingemmmDate: Friday, 22 December 2017, 13:27:34 | Message # 935
Trainwreck diktator

Go fuck your prototype

SacDate: Friday, 22 December 2017, 16:04:38 | Message # 936
Izjahani jahač
Awards: 19
#DevonWasRobbed

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Stefan97czvDate: Sunday, 24 December 2017, 00:11:49 | Message # 937
Lieutenant general
Awards: 1
Pet rijeci na plemenskom,on i glupi marinci i vojska.. U odnosu na one sezone sto sam ja odgledao 33 i 32,daleko najgora sezona smile Previse tajnih imuniteta,i glup poslednji zadatak gdje bi vjerovatno ispao Ben smile Mada ako nije Kol dosao daleko,neka je ovaj pobjedio previse se puta izvukao,koliko god je to zahvaljujuci produkciji zasluzio je vise nego rajan sigurno

Stefan97czvDate: Sunday, 24 December 2017, 00:18:25 | Message # 938
Lieutenant general
Awards: 1
Svakako ce izgubiti odredjeni broj gledalaca zbog ovog cirkusa na kraju kako je uopste Ben dosao do finala sad

Message edited by Stefan97czv - Sunday, 24 December 2017, 00:26:45

stingemmmDate: Sunday, 24 December 2017, 06:27:03 | Message # 939
Trainwreck diktator
Quote Stefan97czv ()
zasluzio je vise nego rajan sigurno

Ne bih se složio sa ovim, a i da jeste tako, bilo je tu još finalista biggrin

Go fuck your prototype

EthanMorascaDate: Monday, 25 December 2017, 01:38:25 | Message # 940
Vašljivi glodar
Awards: 44
Ja sam potpuno razočaran i besan, ne mogu da verujem kakav je cirkus produkcija napravila. Ovo je stvarno bilo prejadno. Uspeli su da upropaste sezonu na samom kraju izmišljanjem ne jedne, već nekoliko slamki spasa za osobu koja im je očigledno bila favorit. Ja nisam pristalica teorija zavere i uvek sam do sada odbijao da prihvatim da se produkcija nečasno ophodila prema toku igre, ali ovo je stvarno sramotno. Chrissy i Devon su opljačkani od strane produkcije, njih mi je najviše žao.

Što se tiče razloga zbog kojeg je produkcija favorizovala Bena, moram da kažem da nikakvu empatiju ne osećam prema ljudima koji su poludeli boreći se pola zemaljske kugle daleko od svoje domovine, a navodno braneći tu istu domovinu. Najviše me zanima da li osobe poput Bena stvarno veruju da su heroji ili je to nešto što sebi ponavljaju pred spavanje kako bi umirili svoju savest. Čini mi se da je ovo drugo u pitanju, a tu ne pomaže ni milion dolara. Takođe se nadam da će griža savesti zbog ovog skandala progoniti Jeffa Probsta još dugo godina.

Da završim post nekim vedrijim temama, Devonov glas za Mikea je bio legendaran, to mi je bila svetla tačka epizode, oduševio sam se. smile

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

stingemmmDate: Monday, 25 December 2017, 18:40:30 | Message # 941
Trainwreck diktator
Quote EthanMorasca ()
Ja sam potpuno razočaran i besan, ne mogu da verujem kakav je cirkus produkcija napravila. Ovo je stvarno bilo prejadno. Uspeli su da upropaste sezonu na samom kraju izmišljanjem ne jedne, već nekoliko slamki spasa za osobu koja im je očigledno bila favorit. Ja nisam pristalica teorija zavere i uvek sam do sada odbijao da prihvatim da se produkcija nečasno ophodila prema toku igre, ali ovo je stvarno sramotno. Chrissy i Devon su opljačkani od strane produkcije, njih mi je najviše žao.Što se tiče razloga zbog kojeg je produkcija favorizovala Bena, moram da kažem da nikakvu empatiju ne osećam prema ljudima koji su poludeli boreći se pola zemaljske kugle daleko od svoje domovine, a navodno braneći tu istu domovinu. Najviše me zanima da li osobe poput Bena stvarno veruju da su heroji ili je to nešto što sebi ponavljaju pred spavanje kako bi umirili svoju savest. Čini mi se da je ovo drugo u pitanju, a tu ne pomaže ni milion dolara. Takođe se nadam da će griža savesti zbog ovog skandala progoniti Jeffa Probsta još dugo godina.

Da završim post nekim vedrijim temama, Devonov glas za Mikea je bio legendaran, to mi je bila svetla tačka epizode, oduševio sam se. smile
Veruj mi da me i dalje drži bes oko ovoga a gledao sam finale čim je izašlo, možda bi trebalo da se zabrinem što je toliko uspeo da me uzruja šou program biggrin Potpisujem svaku tvoju reč, uključujući i Devonov potez, nakon toga bih apsolutno bez ikakve žali prihvatio da je on pobedio Chrissy u f3, iako mi je ona jedan od omiljenih igrača ikada. Takođe, finalni imunitet mi je bio maestralan, sve vreme sam bio na ivici sa živcima, i to je još jedan od mnoštva razloga zbog kog me je iznervirao finalni twist. Toliko fantastične tenzije ni oko čega. Reunion takođe tragičan, najgori ikada. Ali ajde, makar nije pitao Džesiku da li je i dalje nevina biggrin  Sve u svemu, od stabilne top 15-20 sezone sa potencijalom za top 10 do bottom 5 u manje od sat vremena.

Go fuck your prototype

EthanMorascaDate: Monday, 25 December 2017, 23:56:52 | Message # 942
Vašljivi glodar
Poslednja igra za imunitet je zaista bila jedna od najneizvesnijih igara u istoriji Survivora, stvarno je bilo uživanje gledati je (posebno kako se Benu ruše one pločice laugh ). Ja sam odgledao sinoć i takođe sam bio jako besan celo veče i danas dobar deo dana, tek sad je malo počelo da me popušta. Isto sam se zabrinuo kada sam shvatio koliko je jedna emisija na TV uspela da me iznervira. biggrin

Gratis glupost: kako bi nas ubedili da ova glupost sa vatrom nije izmišljena u poslednjem trenutku, Jeff saopštava da to možemo da očekujemo i u narednim sezonama. Tu sam već šlogirao kad je to rekao. Dakle, ne samo da su upropastili ovu sezonu, već da bi zamazali oči fanovima, planiraju da istom glupošću upropašćavaju i buduće sezone. Užas.

ToniDate: Wednesday, 27 December 2017, 01:23:06 | Message # 943
the quoter of the year
Awards: 14
Kasno Marko na Kosovo stiže,ali nema veze, evo i mene. Slažem se sa svime pa da se ne ponavljam da napišem par stvari novih:

1. Ovaj fire making su kao napravili jer sad "najbolji igrač" bude izglasan u final 4,kao što su final 3 uveli jer su "najbolji igrači" bili izglasavani u final 3. Pa dobro koji kurac,ljudi moji?? Hoće li za par sezona svi automatski biti u finalu kako "najbolji igrači" ne bi propustili finale? Ako nisi u finalu,znači da nisi zaslužio jer nisi odigrao dovoljno dobru igru i ćao đaci. Survivor se u zadnje dvije sezone pretvorio u parodiju samog sebe.
2. Advantages. Pročitao sam negdje koliko ih je bilo,ali sam zaboravio,svakako previše. HII odigran u skoro svakoj epizodi, a pronaći ga može i slijepac. U prvim sezonama kad je HII uveden, sjećate se kako su dan-dva kopali po Exile Islandu kako bi našli, ovdje Ben doslovno zapne o HII dok ide na WC. I onda oni na vapaje (:laugh: ) publike da je previše advantages,uvedu sezonu koja se temelji  na tome?? Ovdje jebe lud zbunjenog, pardon my French. Baš želim gledati "fucking stick" ili slično,koga boli briga za to.
3. Survivor se sve više pretvara u outdoors Big Brother. Ovakvog rigganja se ne bi posramio ni BB, npr. Pandora twist u BB13. Alison Grodner (producentica BB-a) uranio Božić ove godine kad je vidjela šta su i u Survivoru počeli raditi.
4. Da ne bi bilo sve loše,novi igrači su ove sezone stvarno vrh. Puno bolje nego u MvG gdje je dobrih igrača bilo tako malo da su Hannah,Zeke,David i Jay bili smatrani super igračima,a pobjednik rasturio u finalu sa igrom koja nije bila baš tako bajna (njemu je sob story svakako pomogao, kao i ovom Benu ali ajde).
Devon  heart ,onaj potez u top 5 je bio prejeben,kako ste i napisali. Ali i općenito, od surfer dudea do skoro pobjednika,mislim da se on može super snaći i u nekoj drugoj dsezoni jer ga i dalje neće shvatiti kao prijetnju dok ne bude prekasno.
Lauren  heart Tko je očekivao od ribarice koja je usto i vuk samotnjak da razvaljuje??? Da nije napravila onaj potez sa Idolom, vjerujem da bi mogla i pobijediti. Ima i ona sob story, being single mother and shit.
Ashley  heart Jessica  heart Ali heart Čak i Cole i Joe  heart 
I za kraj ofc, kraljica sezone,robbed queen itd. itd., her majesty Chrissy. Danas sam pročitao da je ona dala otkaz na poslu kako bi došla igrati, how 'bout that? Mislim da je stvarno neshvaćena i kako Porota nije dovoljno cijenila njezinu igru. Pa ona je bila dead man walking, skoro ispala,a onda osvijila 4 (ČETIRI) imuniteta kao i samo 3 žene ikad, sve duplo mlađe od nje i odvukla sebe i weasel Ryana do finala. Još otkako je izglasala Ali umjesto J.P.-a premerge je bilo jasno kakav je igrač. A tek u final 5 kad je izvukla onaj fake HII kako bi uvjerila Porotu da ona drži sve konce u rukama (istina,ispala je glupa kad je Ben izvukao pravi HII,ali da nije tad bi zaradila ogromno poštovanje Porote).Istina, zna biti asertivna i vidio sam da je puno fanova ne voli,ali to je vjerojatno jer su slabići koji nisu navikli vidjeti stariju ("stariju") ženu koja vuče konce i sve vrti oko malog prsta. Da je bar pobijedila, bila bi jedan od zanimljivijih i najneobičniji pobjednik ikad. Treba više takvih starijih žena u Survivoru.
Eto,toliko od mene. The queen stays queen,adios.

"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."

EthanMorascaDate: Wednesday, 27 December 2017, 01:38:45 | Message # 944
Vašljivi glodar
Quote Toni ()
Da ne bi bilo sve loše,novi igrači su ove sezone stvarno vrh.

Apsolutno se slažem, zaboravio sam to da pomenem pošto sam bio preokupiran hejtom prema producentima i Benu (mada on tu ništa nije kriv). Zaista jeste bilo odličnih igrača i dopadljivih osoba - od Roark, Ali i Jessice koje su ispale pre-Jury, preko Lauren i Ashley koje su jako dobri igrači do Devona i Chrissy koji su bili potpuno fantastični i nikad neću prežaliti što ih je ovaj glupi twist zajebao.

Desi, Cole i JP su potpuno nebitni i presmešni. Joe se pokazao znatno bolje od njih, ali i dalje ostaje samo villain u pokušaju. Ryan mi je isto bio bezveze tokom cele sezone. Bena ne mogu objektivno da komentarišem zato što su mi ga producenti ogadili za sva vremena.

stingemmmDate: Wednesday, 27 December 2017, 13:18:43 | Message # 945
Trainwreck diktator
Quote Toni ()
I za kraj ofc, kraljica sezone,robbed queen itd. itd., her majesty Chrissy. Danas sam pročitao da je ona dala otkaz na poslu kako bi došla igrati, how 'bout that? Mislim da je stvarno neshvaćena i kako Porota nije dovoljno cijenila njezinu igru. Pa ona je bila dead man walking, skoro ispala,a onda osvijila 4 (ČETIRI) imuniteta kao i samo 3 žene ikad, sve duplo mlađe od nje i odvukla sebe i weasel Ryana do finala. Još otkako je izglasala Ali umjesto J.P.-a premerge je bilo jasno kakav je igrač. A tek u final 5 kad je izvukla onaj fake HII kako bi uvjerila Porotu da ona drži sve konce u rukama (istina,ispala je glupa kad je Ben izvukao pravi HII,ali da nije tad bi zaradila ogromno poštovanje Porote).Istina, zna biti asertivna i vidio sam da je puno fanova ne voli,ali to je vjerojatno jer su slabići koji nisu navikli vidjeti stariju ("stariju") ženu koja vuče konce i sve vrti oko malog prsta. Da je bar pobijedila, bila bi jedan od zanimljivijih i najneobičniji pobjednik ikad. Treba više takvih starijih žena u Survivoru.

Ovo, ovo i samo ovo!
Slažem se da je bilo sjajnih novih igrača, daleko više od MvG gde mi je otprilike Lucy najinteresantniji takmičar. Ali isto tako, dobili smo i dosta ljudi koje bih rangirao pri samom dnu večite liste. Za početak apsolutno svako ko je glasao za Bena u finalu, ne jer Krisi nije pobedila ili jer on jeste, ali prosto takvo klimanje glavom na očiglednu nameštaljku ne mogu da svarim. Ne znam koliko ste upućeni u exit intervjue i dešavanja po mrežama, ali Desi i Joe iz njih izgledaju zaista kao ogorčeni, nezadovoljni i zli ljudi. Nisam mislio da će neko iz Survivora u skorije vreme moći da izazove gnev u meni kakav je izazvao
ali njih dvoje su došli veoma blizu. Za Desi je bar jasno da nema šanse za povratak, ali Joe će nažalost vrlo verovatno opet da se pojavi i već mi se prevrće želudac. A oboje su imali trenutke kada su mi bili simpatični u prvom delu sezone. Na to dodajte još i skroz deluzionalne i prazne JP-a i Cole-a i dobijamo možda i najgori jury u istoriji.

Go fuck your prototype

Search: