Izvinjavam se, jako sam uzbuđen bio kad sam čuo. Soldier, keep on marching on Head down tilll the work is done Waiting on the morning sun Soldier, keep on marching on
neka bude bar upola dobra kao 4. sezona i bice top
Upravo! Nakon onakvog američkog, australski je pravo osvježenje. U 3. i 4. sezoni dokazali su da itekako znaju odabrati odlične natjecatelje. (1. i 2. nisam gledala.) Sinners judging sinners for sinning differently.
Jedva sam dočekala! Sad ne znam jesam subjektivna, ali odlično mi je počelo. Obje igre su mi se svidjele, bilo je dinamično, odmah i prva ozljeda pala. Malo sam se pribojavala tog koncepta Champions vs. Contenders, no i to mi je nekako ok za sada. Očito su ovi iz Champions plemena tamo neke face, ja samo Hantza znam. Vidjela sam da je ljepotica Monika inače iz BiH pa evo za nju Još ako se pokaže da je pametna... Steve s onim brčićima i onako svestran mi je skroz simpatičan, bila sam na iglama već na prvom izglasavanju da on ne ispadne. Mada, i za Matta mi je žao, bar je nešto pokušao. Sad ćemo umjesto njega gledati neke koji se samo vucaraju okolo (nadam se da griješim). Zato s Russellom neće biti dosadno. Kako je opet ulovio idol Eto, ukratko...
Sezona obecava, odlicne igre. Moj favorit je brka, steta sto su odmah svi krenuli na njega. Bas je zanimljiv, sesir, naocare i brcici, valdja ce da nadje HII, jako zanimljivo pleme izazivaca, tj. muski deo. Zene su mi za sad totalno neprimetne, da se na nije povredila, ne bi ni nju zapamtili. Steta i sto je Met ispao prerano. Ocekujem da uskoro padrkne i Zack,dok ce Robb predpostavljam daleko.
Pleme sampiona, nemam pojma ko su oni ljudi, osim Russella, koji obecava, nadam se da ce napraviti show. Lisica prava, kako nanjusi onaj hii. Malo me iznervirali sa onim pricama o marincima, i sva ta patetika. Ali raselova faca uz vatru dok onaj drzi govor je priceless. Russell i njegovi robovi do ujedinjenja.
I nervira me ona nabildovana zenska, skijasica. Sto bi rekli zena-konj :D
Opet me odusevljavaju igre, nema zajebancije. Russell zapocinje ludnicu sa tajnim i prosto sam se molio da njegovi zavrse na plemenskom savetu. Tako je i bilo na kraju, i krece ludnica, uspeo je da razbaca cak 3 imena ali je onda postao bahat i nije iskoristio tajni i naravno ispao. Jos na kraju izjava da nije nista lose uradio. Jedina steta sto nije ispao u suzama
Komentar epizode kad je ona zena, ne secam se vise imena izjavila, da je igrao 3x ali da mora to mnogo bolje cim nije jos pobedio.
Sto se drugog plemena tice, malo me nerviraju manekeni, za sad navijam za Brku i nadam se da ce da gura sto duze.
Odlicna sezona za sada. Odlicni takmicari. Najvise volim kod australijskog survivora to sto je sve nekako nepredvidivo za razliku od americkog, i par puta sam zaista bio sokiran ko je ispao, jer sam bio ubedjen da ispada neko drugi(zbog broja intervjua u toj epizodi, uopsteno edita i slicno). Kao sto rekoh, prezadovoljan sam za sada, ali nista manje nisam ni ocekivao. Moji favoriti: Jackie i Shonee, mada ima jos dosta ljudi koje gotivim :heart: