za navedene žene se slažem, nisu mi sve miljenice još uvijek, ali dobro igraju ili bar vidim neki potencijal. Za momke bih se složila, s jednim izuzetkom: Samuel Od onog početnog dojma (štreber), pokazao se jako dobro u igrama, a kod mene ogroman plus ima njegov humor. Naravno, kako ih je još uvijek previše, sigurno ću promijeniti mišljenje, možda već sljedeći tjedan. :D
(Nije samo za Elija, nego se nadovezujem na ono što je napisao. xD) Sinners judging sinners for sinning differently.
Heath je odlično igrao do sada i baca na favorita. Svašta se izdogađalo u ovih osam epizoda! Anita je zločestoba, Tegan uvijek ima resting bitch face, Fenella je okej u igrama, ali ostavlja dojam kao da ne funkcionira bez tandema, Zach i meni ide na živce sa svojim užasnim komentarima, Benji isto zlica,...
Ne volim Zacha i drago mi je sto je ispao, ali navijao sam da izleti Tegan. Iskreno, gotivio sam je pre onog twista da niko ne ide kuci taj krug, nego na exile beach i onda se bori sa sledecim ko bude izglasan. Realno, Benji je uspeo da organizuje da se blindsideuje Tegan i to je to. Za mene je ona ispala i ne mogu da navijam nikako za nju, niti je smatram ravnopravnim igracem sa ostalima. Zao mi je Anite, iako mi nije bila medju omiljenima(Tegan sam recimo vise voleo), jer realno Anita ne bi ni ispala da se nije desilo to. Da je Tegan ispala iz igre, Heath bi verovatno iskoristio HII i glasao za nekog jaceg - Benjija/Zacha, ovako je poslao Anitu na exile samo jer ce nju najlakse Tegan pobediti. Obozavam Benjia, pogotovo sad kad sam saznao da je brat od Annaliese iz prethodne sezone koja mi je bila jedna od omiljenih. :heart:
Australian Survivor s05e09 + nesto iz prethodne sezone
Why do all good things come to an end?
Message edited by NikolaKhait - Monday, 20 August 2018, 22:22:39
Slažem se u potpunosti koliko god mi Bendži išao na živce. Ovim potezom su se otkrile sve njegove karte i ispao je lažov, a zapravo je savršeno odigrao sa onim što je imao na raspolaganju, a to su ovaj trio ćurki (Anita, Fenela i Šoni). Mogao je daleko sa svim njegovim manipulacijama iako mi je daleko od nekog masterminda. Najrealnija priča je da Jackie ( ) mora do pobede, a za njom i Monika i Lydia
! Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Monday, 20 August 2018, 23:15:30
Ajme Benji koja prljava stoka. Baš je užasno trpao u usta iznad zajedničke hrane i još mu je sve ispadalo nazad na kup. Koma. Mislim neka traži trag, ali ne baš tako bez ikakvog obzira prema hrani. Osim toga, ne mogu vjerovati da je samo on vidio trag za idola jer je u još jednoj sezoni bio isti princip pojedinačnog hranjenja i trag je bio ispod hrane. Kako to nitko nije povezao? Jadna Teagan onako željna da ide prva i onda joj tako promakne.
Kako to da su se cure na kraju priklonile Benjiju, a nisu ga izbacile? :((
Message edited by lilake - Thursday, 23 August 2018, 00:52:05
Mislila sam na tebe Nikola dok sam pratila epizodu.
Malo sam razočarana izbacivanjem, ali s druge strane Tegan i Shonee su se dobro izvukle iz grde situacije. Zanimljivije bi mi bilo da su promiješali po tri natjecatelja Teganina faca kad je shvatila da ide u drugo pleme,je odavala šok i strah Lydia mi se nikako ne sviđa, jako je kritična prema ovima iz suprotnog plemena i nije mi se svidjelo kako ih je popljuvala.
Tegan do finala! Samuel Jest mi žao Jackie, dobro je igrala, ali isto tako odličan blindside. Lydia i Benji su mi sad zanimljivi, čekam da vidim što će napraviti.
P.S. Možete samo stavljati na koju se epizodu odnose spoileri? Nekad pogledam sa zakašnjenjem pa da ne otvorim slučajno prije vremena. Hvala! Sinners judging sinners for sinning differently.