Meni je najjaca bila reakcija ljudi kad je russell izasao sa helikoptera
Inace kristina i nije neki takticar... to sto je nasla tajni imunitet bez tragova svaka joj cast ali neznam kako je mislila da opstane do ujedinenja sa samo 2 u dilu i 1 tajni imunitet..
Luda epizoda , pukao sam na plemencu od smeha , znaci valjao sam se ...
Zanimljiva plemena , na pocetku podeljene reakcije , Russella niko nije zelio videti , Bostona su svi hteli u plemenu. Nije mi jasno kako je Kristina nasla HI . Mislim odnosno ko je lud traziti bez tragova , morao joj je neko dobaciti ili nesto slicno. Phillip je odlicno odigrao , odmah je sa Bostonom pricao , ove napao na plemencu , ja pucao sam od smeha... Dobro odigrano od Roba. Jedva cekam sledecu epizodu jos da prokomentarisem neke takmicare. Kod Ometepe mi je zanimljiv Grant , mislim da bi mogao igrati sa Robom do kraja. Cure.... Francesca i Kristina nisu za komentarisanje , Andrea i Ashley , mislim Ashley je prica za sebe , Andrea je glupa , Rob ce je sjebati pred ujedinjenje , Natalie je mlada i ne verujem da ce daleko doci. Matt je kopija nekih takmicara po izgledu a ocito i po igri , odnosno po mojim prvim utiscima, Phillip je zajeban , kad je rekao da je bivsi federalni agent curama u mislima je bilo (Sta ovaj rece a posle a dobro,dobro)... Kod Zapatere , zanimljivi svi muski iako ih nisam previse pratio i nisam imao priliku zbog toga sto je Ometepe bio u prvom planu , Ralph je farmer i mislim da moze doci bar u top 8 , Mike se cini opasan ali mislim da ce ga Russell brzo sutnuti , Davida nisam uocio mnogo, Steve se odmah uvlacio Russellu u guzicu , sluzit ce mu kao glasacka masina , Stephanie , mislim da nece biti ista prica kao sa Parvati i Natalie ,mislim da ce ona u ujedinjenju prva da ispadne , Julie i Sarita nista posebno , Krista se cini glupa na prvi pogled ali videt cemo...