Miko, u spoileru se nalazi nešto iz najave za sledeću epizodu. Hajde da prekinemo sa stavljanjem ovih spoiler tagova. Ko nije gledao, neka ne ulazi u temu dok ne odgleda i gotovo. Ja od sada događaje iz epizoda koje su prikazane pišem normalno. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Miko, u spoileru se nalazi nešto iz najave za sledeću epizodu. Hajde da prekinemo sa stavljanjem ovih spoiler tagova. Ko nije gledao, neka ne ulazi u temu dok ne odgleda i gotovo. Ja od sada događaje iz epizoda koje su prikazane pišem normalno.
Ako Ometepe izgubi opet sledeći put, ispada Phillip. Kristina će 100% odigrati skriveni, nije glupa. Ako izgubi Zapatera, šutnuće Stephanie, milijardu posto. Ne verujem da će Russella, ipak će im trebati zbog igara. Mislim da ove sezone nema ništa od njegovog mastermindovanja. Ili će biti miran kao bubica (u šta ne bih poverovao ni da vidim) ili će izleteti pre ujedinjenja.
Gledao sam neki intervju sa Saritom, žena je jako pametna, odmerena i ima strategiju. Mislim da Natalie neće izvući neku preteranu korist od dila sa Robom. Grant je dosadan do te mere da mi se povraćalo dok sam gledao.
Evo šta su svi imali da kažu prilikom glasanja.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Možda bismo trebali da otvorimo posebnu temu za trenutnu sezonu. Dokle si ti stigla? Nisam znao da si počela da gledaš... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Ekstra je! Rob Cesternino je kralj. Nadam se da je u pravu u vezi sa Kristinom... Bilo bi šteta da ispadne brzo. yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Mogu samo da kazem za sad nikad bolja sezona, nadam se da Russell nece uskoro ispasti jer je sa njim mnogo zanimljivije... Kristina je takodje zanimljiv i opasan igrac i nadam se da ce naci neki nacin da ne ispadne ubrzo. Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Da prokomentarisem ,tiksi ne mozes da znas da li je najbolja sezona na osnovu 1 epizode a Russella da cuvaju zbog igre ?? On je po meni uzasan u igrama ... Ne znam , ja mislim da Ralph jos nece ispasti a ni Russell , ali ne znam videt cemo , mislim da ce ponovo Kristina da sacuva HI pa da ispadne Phillip ali ne znamo videt cemo.
@Miko. Ne kazem zbog igre da treba da cuvaju Russela niti da ga cuva bilo ko iz bilo kog razloga, nego je prosto sezona za nas gledaoce zanimljivija sa njim. Prva epizoda je bila best off zanimljivija nego pola sezone 21 i ima daleko zanimljivije licnosti. Tesko ce Kristina HI da sacuva kad uvek mogu da dele glasove sem ako ne uleti u neki stabilan dil sa nekim. Imam osecaj da ce u ovoj sezoni sve da vrvi od hi. Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Meni je ponovo i dalje neverovatno cudno da je Kristina bez tragova nasla HI. Bar meni deluje ludo , kolike su sanse za to ??? Slazem se da je plemenski bio ludji mozda i najludji u istoriji Survivora ako ne najludji onda u top 5 svakako. Ozzy u Micronesiji kad je ispao , to mi je bio odlican plemenski zbog glasova. Koga od njih boli briga za gledaoce , meni je glavna misterija Kristinin HI. Recimo kad je Rob uzeo HI njoj na plemenskoj , Ethan da li se moze tako ukrasti HI i da joj ga ne vrati ??
Tiksi meni je Nicaraqua bila zanjimliva.Favourites od tamo su mi Brenda,Marty,Sash,Fabio... Ja jedva cekam da Jeff kaze 'Russell the tribe has spoken' Mrzim ga od dno srca ! there's a storm coming mr. wayne
Miko, kada pišeš od drugim sezonama, stavljaj spoiler tagove!
Ja mislim da uopšte nije čudno. Žena je došla da pobedi i naravno da su joj u glavi odmah bili skriveni imuniteti. Logično je da su HII sakriveni na nekom mestu koje upada u oči, nemoguće je da budu sakriveni ispod nekog običnog drveta ili na sred plaže. Potražila je, imala sreće i našla.
HII ne može da se ukrade. Ne sećam se gde sam to pročitao, ali sam 100% siguran da je tako.
Ako uzmemo u obzir sve plemenske savete ikada, ovaj nije bio toliko zanimljiv. Ali ako posmatramo prve plemenske savete u svim sezonama, ovaj je najbolji. Posle njega mi je prvi plemenski savet u All-Starsu.
U svakom slučaju, jako zanimljivi učesnici, čast izuzecima (Grant i Mike su dosadni do bola). Tek će ovde da se kuva. Ali mislim da će Redemption Island biti glupost veka i da ga producenti više nikada neće vratiti.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art