14. plemenski savet - Page 5 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Završeni plemenski saveti » 14. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
14. plemenski savet
Tic-TacDate: Thursday, 13 April 2017, 18:26:33 | Message # 61
Prvo Mesto
Group: Publika
Messages: 1020
Awards: 10
Reputation: 81
Status: Offline
Quote Sac ()
Mene bi bilo sramota da spomenem igre i imunitete da sam na vasem mestu. Molim vas da mi objasnite predstavu na poslednjoj igri.

Nisam ni želeo, ni jurio imunitete tokom sezone, osim poslednih par. Nikome od nas nisu bili neophodni, bilo mi je važno samo da je ne uzme osoba koju sam u tom trenutku želeo vani. Urke je želeo da ih on uzima i u tome mu jesam pomagao, ali mislim da je to više oštetilo njegovu igru nego bilo čiju drugu iz plemena Ka.

Ako misliš na filmove, to je bilo prililčno nepravedno prema tebi, ali želeli smo da se osiguramo da ćemo ga uzeti. Predlagali smo da igra "svako za sebe" jer nam je bilo glupo da nam šalješ rešenja, kad zapravo planiramo tebe izbaciti. Međutim, ti si insistirao da zajedno igramo i onda smo prosto ispratili to. Nije fer, ali nije ni loš potez po našu igru.

A ako misliš na poslednju igru gde smo igrali 1 na 1, znali smo da je svejedno ko će pobediti. Zapravo smo planirali da se takmičimo u toj poslednjoj igri, ali kad smo videli koja je igra u pitanju pao nam je mrak na oči. Jer bismo to igrali pola noći, a nismo tada imali vremena. Pokušavali smo da ubedimo troyu da nam da nešto drugo, ali nije pristao. Onda smo odlučili da ćemo malo da ga zezamo zbog toga, ali znali smo da je svejedno ko pobeđuje i prepustio sam Urketu, a ja sam na plemenskom upotrebio svoj HII.

Quote Sac ()
Kako bi ste opisali moju igru u ovoj sezoni? Tu igru koja vas je toliko plasila? Da li vasa igra ima bar neke slicnosti sa mojom? Sta vas je sprecavalo da igrate kao ja?

Mislim da se nisi zamerao nikome, sedeo si bezbedno sa nama, a mi smo morali da obavljamo dirty work i za tebe. Problem je bio jedino to da smo svi kao ti igrali, Kisovci bi mogli mnogo lakše da naprave preokret. Zato smo se žrtvovali da se nekome i zamerimo, ali smo svakako planirali da te izbacimo kasnije. Ukoliko bi porota bila bitter, oni bi nagradili tebe. Sada mi je dosta jasnije da zapravo uglavnom svako u poroti nastoji da nagradi onog ko je igrao najbolju igru, a ne onog ko ih je najmanje nervirao ili naljutio (Mada opet i ovo ima uticaja, jer neke granice i u međusobnoj komunikacijji moraju da postoje). Zato mislim da bismo imali šanse i protiv tebe, ali ovo nam je izgledalo kao sigurnija opcija.


Da ih srce vodi, oni ne daju!

Message edited by Tic-Tac - Thursday, 13 April 2017, 18:29:17
 
LaraCroftDate: Thursday, 13 April 2017, 18:53:08 | Message # 62
Imperija
Group: Publika
Messages: 4135
Awards: 30
Reputation: 145
Status: Offline
Pitanje za Urketa i Tic-Taca:

Zasto mislite da bih ja glasala bas za Saca da je on u Finalu sa vama, kada me je on izdao isto kao i vi ostali (tu ukljucujem i Ninu)

Ninu samo da podsetim da mi jos nije odgovorila na prethodno pitanje, koje je sad zatrpano na prethodnim stranama


I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
 
Tic-TacDate: Thursday, 13 April 2017, 18:55:48 | Message # 63
Prvo Mesto
Group: Publika
Messages: 1020
Awards: 10
Reputation: 81
Status: Offline
Quote Sac ()
Da je neko iz porote na vasem mestu i da su se stvari i odnosi izmedju nas odvijali na isti nacin, da li mislite da bi neko od njih bio u stanju da mi ucini isto sto ste i vi ucinili? Da li za nekog mislite da ne bi sigurno? Molim obrazlozenja.

Ne znam, mislim da svako ko želi da pobedi mora da igra igru i da bude snalažljiv, a često i da izbaci nekog ko mu je možda draži od nekog koga zadržava u igri. Mislim da Naup verovatno ne bi to uradio, za ostale ne mogu da tvrdim.

Quote Sac ()
Cemu sve ono sa Naupom pred moje izbacivanje? Kako niste mogli da pretpostavite kako ce da reaguje? Ili vas nije bilo briga?

Želeli smo da čujemo i njegovo mišljenje, jer je OČIGLEDNO da to nije nešto što smo jedva čekali da uradimo, već baš suprotno.

Quote Sac ()
Da li se secate kako nam je bilo nakon Naupovog ispadanja? I sta smo tad rekli jedni drugima? I obecali Naupu? Sta bi s tim?

Sećam se šta sam ja tad rekao i to je bio verovatno jedini trenutak u igri kada sam stvarno mislio da ću to uraditi i stavio igru u drugi plan. Želim da znate da nisam imao želju da ikoga povredim i nadao sam se da će svako shvatiti ovo kao igru, kao što bih nadam se ja razumeo.

Quote Sac ()
Da je Naup ostao u igri do kraja, a da su se nasi odnosi razvijali kao i sad, da li mislite da biste mogli da ubedite Naupa da podrzi to da ja ispadnem pre Final 4? Ili biste mu to uradili iza ledja?

Teško da bismo mogli da ga ubedimo u to ukoliko posmatramo stvari iz ovog ugla sad. Pitanje je kako bi se sezona odvijala i možda je za mene ispadanje Naupa zapravo bilo dobro, iako me je tad pogodilo.

Quote Sac ()
Svi znamo nacin na koji je ispala Lara? Da li mislite da bi neko od clanova porote bio u stanju da uradi to isto? Da li mislite da neko sigurno ne bi? Molim obrazlozenja.

Moram da kažem da ispadanje Lare od svih Kaovaca meni najmanje treba da se pripisuje kao izdaja, jer ja sa njom nisam imao nikakav dil i mislim da bi joj bio prva meta iz plemena Ka.


Da ih srce vodi, oni ne daju!
 
Tic-TacDate: Thursday, 13 April 2017, 18:58:30 | Message # 64
Prvo Mesto
Group: Publika
Messages: 1020
Awards: 10
Reputation: 81
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Zasto mislite da bih ja glasala bas za Saca da je on u Finalu sa vama, kada me je on izdao isto kao i vi ostali (tu ukljucujem i Ninu)

Ne znam da li bi glasala za njega, ali rekla si da si ga doživljavala kao najzaslužnijeg iz našeg plemena. Ne verujem ni da bi zaboravila to da je upotrebio HII na tebi, a i mislim da si sa njim privatno najbliža i najduže se poznajete. A i ne mislim da bi ti se glas sveo samo na to koliko te je ko procentualno izdao. Njegova igra je svakako bila dobra, pa mislim da bi mi bio opasan konkurent.


Da ih srce vodi, oni ne daju!

Message edited by Tic-Tac - Thursday, 13 April 2017, 18:58:54
 
NiNaDate: Thursday, 13 April 2017, 18:59:45 | Message # 65
Colonel
Group: Publika
Messages: 211
Awards: 1
Reputation: 11
Status: Offline
Toni

Quote
Pitanje za sve:  1. Zašto Laru i Saca niste obavijestili da ispadaju nego ste ih pustili da se osjećaju sigurno,pa čak i pola sata prije,kad više nije bilo vremena za promijeniti išta? Znam da je netko od vas rekao Sacu par minuta prije čitanja glasova,ali to je isto šupski.


Lari sam već par puta napisala,da mi je bilo užasno teško za nju glasati. Sacu sam rekla da ću glasati za TT, iako sam znala ima hii . Za Saca ne bi glasala jer mi je bio favorit. No ko mi je garantirao da oni neće glasati za mene ,zar nisu bili u savezu,tako da Sacu nisam mogla reći da ispada jer sam i sama čekala čitanje glasova.

Quote
2. Zanima me vaše viđenje sezone i natjecatelja. Molim vas,usporedite vas troje i 7 članova Porote sa likovima iz Game of Thrones i/ili igračima Survivora, kako vam drago. Lara je prije sezone radila neke usporedbe sa likovima iz GoT,ali je to bilo užasno pa me zanima vaše mišljenje. Ako ne gledate nijednu od ovih serija,nema veze,nije ovo pitanje deal-breaker.

Eto uz to što ne pišem po forumu,ne gledam GOT  shock  shy ,a ni Survivor nisam pratila već par godina . Gotovo !!! Neću dobiti ni jedan jedini glas!! :killed:

Quote
3. Koliko ste se promijenili od prošle sezone (prije 3-4 godine) kao igrači? Ipak je prošlo jako puno vremena,ljudi dosta sazriju i ja mogu reći da sam ovu igrao puno drugačije nego neku kad sam imao 18. Kakvo je stanje kod vas?
Ja sam se borila sa istim žarom da svaku igru odigram maksimalno,a što se promijenilo,ne znam,nit pametnija,nit brža,nit spretnija biggrin .

Quote
NiNa, prvo da kažem da mi je drago da imamo Purgerku u finalu.

1. Ja sam se tebi javio više puta nakon ujedinjenja,bilo sa razgovorima o igri,bilo sa razgovorom općenito o životu. Razmijenili smo ukupno možda 10 poruka i to sve na moju inicijativu. Na moje poruke nisi odgovarala ili si odgovarala šturo i zanima me razlog tome. Znam da ti se nitko iz mog plemena nije javio osim mene,zašto si me ignorirala? Na trenutke sam imao osjećaj kao da misliš da nisam ni vrijedan tvog odgovora. Je l' ti nisam odgovoarao kao osoba,jesi se bojala da će se saznati da se mi dopisujemo pa će te ostali optužiti da plešeš s Kisovcima,u čemu je problem?

Malo više od 10 fudge  flower . Možda si se prvi javljao,ja sam uvijek bila iskrena prema tebi i nikad ti nisam mazala oči da želim prihvatiti tvoj plan samo da se domognem bolje pozicije ili neke informacije, ili griješim? Tvoje poruke su bile pune očaja i želje pod svaku cijenu da se domogneš bolje pozicije ,a nisi mi nudio konkretna rješenja, kako bi ja s prelaženjem na vašu stranu bila bolje pozicionirana nego sa Ka.

Quote
2. Ako glasam za tebe,hoćeš li mi obećati da ćeš naučiti pravilno quotati
?

Potrudit ću se pravilno quotati nakon ovog posta  bag
p.s. u ovom postu čak te nisam ni quotala,nešto se desilo  lol

Quote Tic-Tac ()
Iskreno sam verovao da Sac može da ubedi Ninu da odustane od igre zarad toga da on ostane, ukoliko bismo mu dali dovoljno vremena. I onda bismo imali njega kao automatskog trećeg finalistu koji bi posle takvog poteza odneo svaki mogući glas porote.

Jedino što sam znala da neću odustati,pa što bude.


Message edited by NiNa - Thursday, 13 April 2017, 22:10:13
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:08:50 | Message # 66
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Nina, međuljudska komunikacija u ovom VS je među većinom učesnika prevazišla granice spletki i izvlačenja informacija. Zamisli, neki od
nas stvarno gotive jedni druge, saznali su mnogo jedni o drugima tokom
ove sezone i stekli drage prijatelje. Nemoj da banalizuješ međuljudske
odnose ovde svodeći ih na spletkarenje, a sve to samo da bi opravdala
činjenicu da te je mrzelo da se sa nama upoznaš. I to što si na ovom
forumu napisala da te forum ne interesuje je malo bezveze prema ljudima
koji ovde dolaze i druže se.

Zamolio bih te još samo da napišeš kakvo je tvoje mišljenje o meni, pošto sam te i to pitao, sigurno nisi videla.


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
NiNaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:13:22 | Message # 67
Colonel
Group: Publika
Messages: 211
Awards: 1
Reputation: 11
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Pitanje za Ninu (da ne ostane zapostavljena):Da li smatras da bi u TOP 5 ti bila izbacena, da je Polly osvojila Imunitet u igri ?
Hmmm. Teško je sad reći, možda i da, ali znajući sad cijelu pozadinu priče,to se ne bi desilo,jer sam im ja bila manja prijetnja nego Sac,njega bi se prije riješili.
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:16:16 | Message # 68
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
"Ukoliko si me sada slagao, nećeš dobiti moj glas u finalu, čak i ako pored tebe bude sedela metla." laugh

Da li neki od muških finalista prepoznaje ovu izjavu? biggrin


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
NiNaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:17:50 | Message # 69
Colonel
Group: Publika
Messages: 211
Awards: 1
Reputation: 11
Status: Offline
Quote Nauparac ()
NinaNemam pitanja, samo da ti pozelim srecu u finalu

Nina definitivno nije sklapala nikakve dogovore, ali je bila na svakoj igri i davala je svoj maksimum, i pored toga sto ima bas puno obaveza oko porodice, posla itd.. ja sam recimo propustio par igara zato sto su se igre poklapale sa utakmicama Rome, dok je ona bila na svakoj od samog pocetka.. Pamtim onu igru i ona ostrva kada smo ti i ja zajedno nasli 90% svih Valjda je bila subota uvece, ostali smo do 1..
Hvala prije svega . Tu igru gdje sam oči izgubila i igru kad sam osvojila imunitet pamtit ću iz ove sezone .
 
Tic-TacDate: Thursday, 13 April 2017, 19:24:56 | Message # 70
Prvo Mesto
Group: Publika
Messages: 1020
Awards: 10
Reputation: 81
Status: Offline
Quote EthanMorasca ()
"Ukoliko si me sada slagao, nećeš dobiti moj glas u finalu, čak i ako pored tebe bude sedela metla." Da li neki od muških finalista prepoznaje ovu izjavu?
 
Hihihihih 3:) guilty!

Koristim se svim i svačim, jer svoju igru pravim na svoj način. Čitko piše na tvom licu, probao bi moj savez! Stavljam te na sto stepeni, vreo si k'o krv u meni, ako pravo dugme stisneš, daću ti se da me gricneš? Ok, preterao sam sad...


Da ih srce vodi, oni ne daju!
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:26:37 | Message # 71
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote Tic-Tac ()
Ok, preterao sam sad...

Hahahaha, jesi, ali me je randomness ovog posta nasmejao. laugh


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
urkeDate: Thursday, 13 April 2017, 19:29:23 | Message # 72
Biberče
Group: Moderators
Messages: 2421
Awards: 58
Reputation: 215
Status: Offline
Molim vas da mi objasnite predstavu na poslednjoj igri?
Nerviranje troye.

Kako bisteopisali moju igru u ovoj sezoni? Tu igru koja vas je toliko plasila? Da li vasa igra ima bar neke slicnosti sa mojom? Sta vas je sprecavalo da igrate kao ja?

Sistematicna, temeljna, iscrpna igra. Biosi dobar na strateskom nivou. Igrao si slicno kao tiksi, cija je igra nagradjivana. Obezbijedio si sebi takvu poziciju da mirno cekas finale, nisi morao da lazes ethana, srdjana, tonija, vec si to nama prepustio. Ja postujem takvu igru i da sam bio u ziriju nagradio bih je, ali ne bih mogao tako da igram. Draze mi je da se otvoreno borim, da igram svom snagom, a ne da keep it low.

Da je nekoiz porote na vasem mestu i da su se stvari i odnosi izmedju nas odvijali na isti nacin, da li mislite da bi neko od njih bio u stanju da mi ucini isto sto ste i vi ucinili? Da li za nekog mislite da ne bi sigurno? Molim obrazlozenja.

Mogu ljudi da se druze i nezavisno od VS-a, a ne sve emocije da baziraju naVS-u. Ja sam se, pretpostavljam kao i svi, prijavio da pobijedim, da nadigram, a ne da budem nadigran. Pritom, ni u jednom trenutku nisam koristio moralisanje niti igru emocijama. Dakle, ocigledno nisam imao nikakvu malicioznu namjeru. Jedino za Naupa mogu definitivno reci da ne bi to uradio. On igra apsolutno srcem dok ostali bolje poznaju Survivor i znaju da odvoje emocije od igre.

Cemu sve onosa Naupom pred moje izbacivanje? Kako niste mogli da pretpostavite kako ce da reaguje? Ili vas nije bilo briga?

Vec sam ti odgovorio na privatnom chatu.Otkrivanje plana Naupu je bilo s namjerom da sebi na neki nacin olaksam odluku, da makar on ne bude blideside-ovan.

Da li sesecate kako nam je bilo nakon Naupovog ispadanja? I sta smo tad rekli jedni drugima i Naupu? Sta bi s tim?

Sjecam se da nas je svejako pogodilo njegovo izbacivanje. Na taj zestoki naboj emocija je u mom slucaju mozda i uticala po koja casica dunje. A ako je Tic-Tac rekao da treba da se drzimo do kraja i da ce to biti i Naupova pobjeda, ne znaci da sam i ja to rekao. Mada napisao je ’’treba’’ sto ne znaci da je i htio.

Da je Naupostao u igri do kraja, a da su se nasi odnosi razvijali kao i sad, da li mislite da biste mogli da ubedite Naupa da podrzi to da ja ispadnem pre Final 4? Ili biste mu to uradili iza ledja?

Opet hipoteticka situacija, sta bi bilo kad bi bilo. Na neki nacin bih opipaoteren, ali posto iz ove perspektive znam da Naup na to nikada ne bi pristao, morao bi biti izostavljen iz plana (ukoliko bi do njegove realizacije moralo doci)

Svi znamonacin na koji je ispala Lara? Da li mislite da bi neko od clanova porote bio u stanju da uradi to isto? Da li mislite da neko sigurno ne bi? Molim obrazlozenja.

Mislim da bi svako iz porote pokusao da izbaci onog u kog utom trenutku ima najmanje povjerenja i sa kim ima najslabiju komunikaciju.


Message edited by urke - Thursday, 13 April 2017, 19:31:18
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:33:20 | Message # 73
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Quote urke ()
Draze mi je da se otvoreno borim, da igram svom snagom, a ne da keep itlow.

Imaš plusić kod mene za ovo. biggrin


yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
urkeDate: Thursday, 13 April 2017, 19:37:44 | Message # 74
Biberče
Group: Moderators
Messages: 2421
Awards: 58
Reputation: 215
Status: Offline
Quote LaraCroft ()
Zasto mislite da bih ja glasala bas za Saca da je on u Finalu sa vama, kada me je on izdao isto kao i vi ostali (tu ukljucujem i Ninu)
Da je Sac u finalu, mislim da bi glasala za njega zbog svoje pravicnosti i shvatila bi da je Sac pametnije odigrao, uradio sve kako treba i u toj kombinaciji zasluzio tvoj glas. Siguran sam da bi u kolikoj te je mjeri ko izdao bio nebitan faktor
 
EthanMorascaDate: Thursday, 13 April 2017, 19:53:10 | Message # 75
Vašljivi glodar
Group: Game host
Messages: 4270
Awards: 44
Reputation: 241
Status: Offline
Urke i TT, koliko mislite da su pobede plemena Ka pre ujedinjenja zaslužne za to što vas dvojica sedite u finalu? Izrazite to u procentima.

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art
 
Forum » Virtual Survivor 5 - Kiska Island: Homecoming » Završeni plemenski saveti » 14. plemenski savet (Poslednji plemenski savet)
Search: