Reunion Show - Page 11 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 20:16:40 | Message # 151
Lieutenant general
Group: Publika
Awards: 1
Status: Offline
Šta sam kome napisao? Nikoli da je ispao smeće i izvinuo se u roku od dva minuta. Dok su za Jasona pisali da je imbecil, nisam blokirao nikoga tako da nisam bas doživio tako ovo koliko mislite.
Svakako je dovoljan razlog zašto sa ne dobije moj glas u finalu

Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 20:19:27 | Message # 152
Lieutenant general
Jer se moj odnos sa lukom ne može porediti sa drugim ljudima i ne bi za njega ružno rekao ništa.. Cak sam navijao za njega sto možete vidjeti u povratku mom

EthanMorascaDate: Monday, 18 December 2017, 20:20:43 | Message # 153
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Cele sezone sam se jedva suzdržavao da ne komentarišem sa publikom, posebno nakon ujedinjenja kada su se mnogobrojni izbačeni raspisali i počeli da iznose fantastične teorije. Kada su se na to nadovezali pojedini bivši učesnici iz prethodnih sezona sa svojim ekspertskim (sarkazam) komentarima, moj poriv da se uključim u komentarisanje tih urnebesnih postova je postao još jači. Sad prosto ne znam odakle da počnem, dosta stvari sam u međuvremenu i zaboravio, tako da se unapred izvinjavam što moji komentari neće biti hronološki. biggrin

Prvo da kažem da mi je traženje novih takmičara bilo jako zabavno i da sam se jako obradovao svaki put kada bi mi Troya javio da je našao još nekog. Nakon što sam većinu svojih FB prijatelja koji prate stranicu američkog Survivora pitao da igraju i dobio uljudne odrične odgovore ( biggrin ), prešao sam na Instagram. Posao je bio mehanički i svega trunčicu kreativan. Ulazio bih na stranice učesnika američkog Survivora i pretraživao njihove pratioce tako što bih kucao najuobičajenija imena i prezimena sa naših prostora: Nikola, Marko, Ana, Jovana, Jelena... Mislim da sam tako otkrio oko 50 fanova Survivora, ali mi je svega njih troje odgovorilo, a jedan od njih je bio Matija. smile U nekom trenutku sam shvatio da bih mogao da pretražujem i profile učesnika američkog i kanadskog Big Brothera, pa sam na profilu jednog učesnika nakon otkucanih brojnih južnoslovenskih imena uspeo da pronađem Duxa, koji je vrlo brzo prihvatio učešće. smile

Jako mi je drago što se ispostavilo da su obojica ozbiljni takmičari i moram priznati da sam ponosan što sam ih baš ja pronašao. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

SacDate: Monday, 18 December 2017, 20:23:04 | Message # 154
Izjahani jahač
Awards: 19
Izgleda onda da je Stingem imao najvise ispada kod porote, sto je u kantradikcji sa njegovim nastupom kako je sve kaluklisao.

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 20:30:57 | Message # 155
The Grim Reaper
Awards: 87

EthanMorascaDate: Monday, 18 December 2017, 20:38:22 | Message # 156
Vašljivi glodar
Pravi eksperti za socijalnu igru bi trebalo da znaju da je lako sprovoditi Jury Management kada ste u većinskom savezu i kada lagano idete ka finalu (osim ukoliko vas najbliži saveznici ne izbace pred finale). U slučajevima kada je neko u nezavidnoj poziciji i mora da se bori svim silama da preživi svaki krug i dovuče se do finala, sprovođenje Jury Managementa je dosta otežano, a ruke su često vezane.

S druge strane, građenje ličnog odnosa sa Porotom po mom mišljenju treba da bude zasnovano na iskrenim odnosima. Zaista ne bih mogao da se pravim da mi se neko dopada, samo da bih dobio glas te osobe, ukoliko mi ta osoba jednostavno ne leži. Ali, dobro, svako ima neke svoje granice na šta je spreman. Ja povlačim crtu kod licemerstva.

Stefan97czvDate: Monday, 18 December 2017, 20:38:55 | Message # 157
Lieutenant general
Quote Sac ()
zgleda onda da je Stingem imao najvise ispada kod porote, sto je u kantradikcji sa njegovim nastupom kako je sve kaluklisao

Nisam ljut na njega sto se mene tice, ali me nekako razočarao tad isti kao što sam ja Pejka i dan danas mi krivo zbog toga.. Lijepo je to opisao da taj odnos nije bio dublji dao bi mu glas bez razmišljanja

SacDate: Monday, 18 December 2017, 21:22:03 | Message # 158
Izjahani jahač
Awards: 19
Ethane, potpisujem sve sto kazes(i cenim pokusaj da mi ga zavuces), ni ja ne bih mogao tako. Ali tesko da se bilo sta od toga sto si rekao moze primeniti na ovu situaciju. Stingem nikad nije bio u manjini, imao je rodjenog brata u igri, koji je menjao pleme, tako da su njih dvojica imali veze na sve strane. To su donekle i iskoristili, ali mislim da su mogli i mnogo bolje. Jedva cekam da procitam intervijue kako i zasto je ispao Nikola. Isto tako ovi ispadi sa Lilake i Stefanom mu nikako nisu bili na mestu, pa sta god da je mislio o njima.

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Monday, 18 December 2017, 21:22:51

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 21:40:01 | Message # 159
Bočica
Awards: 5
Quote Sac ()
Ja sam stekao utisak da su ti Dux i Anchy dali glas uprkos tvom(i Nikolinom :D) nastupu
Za mene si u pravu smile

Quote Stefan97czv ()
Pa tim prvim plemenskim je se situacija mogla okrenuti za 360 stepeni
Mozda za 180 biggrin

Quote stingemmm ()
svakako ne bih svrstao Anu u najlojalnije igrače
Bila sam ja lojalna svom pravom savezu biggrin

Quote stingemmm ()
dok je Ana bukvalno doktorirala to da se osećaš kao njen najbolji prijatelj nakon dve razmenjene rečenice
Haha, ja stvarno ne znam kako ja to pricam, zato sam i Novaka pitala, bas mi je zapalo za oko. smile Ne znam, verovatno zato sto sam vise htela ovako da vas upoznam, a ne kao igrace biggrin

Kad se bojiš - ne postojiš!

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 21:46:10 | Message # 160
Bočica
Quote Bolest ()
Ovako prvo Ana,Dux i ti ste kompletni igraci,u jednom trenutku sam pozeleo i ja da imam takvu moc ubedjivanja i provociranja ljudi,nisam ljut na tebe nikad bio kako si ti mene opisala,krivica je moja sto sam ispao lakoveran prema tebi i Duxu
Pa, Bole, ne znam kako drugacije da tumacim kad me neko izbaci iz prijatelja, a neposredno pre toga mi otprilike kaze da sam govno biggrin Nekako mi se ne cini bas prijateljski  lol  Nisam nista specijalno ni opisivala, samo rekla te dve cinjenice... A ne znam ni zasto ti je krivica bila sto si nam verovao, pa vi ste izdali nas, ne mi vas biggrin 

Quote troya ()
Anchy se još pre 5 godine prijavila za Mikinu sezonu
Ja se ovog uopste ne secam, mislila sam kad si mi rekao pre neki dan da se zezas smile Bas sam se iznenadila da sam registrovana na forumu, a znam da mi je Ziks davno pricao da igra neku zanimljivu igru na forumu smile

noko_boyDate: Monday, 18 December 2017, 21:47:57 | Message # 161
Colonel
Awards: 2
Quote anchy ()
Ne znam, verovatno zato sto sam vise htela ovako da vas upoznam, a ne kao igrace biggrin
Vrlo moguce smile

EthanMorascaDate: Monday, 18 December 2017, 21:49:19 | Message # 162
Vašljivi glodar
Sac, ja se ne bih složio da Luka nije bio u manjini, ali ne bih da budem drveni advokat, možda i on lično smatra da nije bio u manjini, zaista ne znam. Ono što hoću da kažem jeste da je lako biti naknadno pametan i uočavati greške u nečijoj igri koje je taj neko možda načinio zato što nije imao drugog izbora ili zato što je morao da se brani ili mu je prekipelo da mu neko popuje ili slično.

troyaDate: Monday, 18 December 2017, 21:51:31 | Message # 163
The Grim Reaper
Awards: 87
Quote anchy ()
Ja se ovog uopste ne secam, mislila sam kad si mi rekao pre neki dan da se zezas

http://survivorvirtual.ucoz.org/forum/145-973-1 biggrin

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 21:58:45 | Message # 164
Bočica
Ahahahahaha, da li je ovo realno biggrin  I zasto kod mene pise "Slabic" ? tongue  (vidim da pise i kod drugih, ali to nije sada bitno)

anchyDate: Monday, 18 December 2017, 22:01:15 | Message # 165
Bočica
Hvala Jasonu i McSteamy-ju za pohvale na 1.intervjuu! biggrin 

Quote DuX ()
Prijavih se u red... Ali čini mi se stvarno da je Ana rekla da želi prva
Slobodno ti idi prvi, meni je svejedno, cak mi i vise odgovara da ides ti, slabo imam vremena i za reunion i za stolicu... smile

Search: