Reunion Show
|
|
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:29:17 | Message # 121 |
Colonel
Group: Publika
Status: Offline
| Isto tako sam i ja saznao dosta stvari,da ste nakon podele plemena napravili poseban chat bez mene i Vande i kome sam ja trebao onda da verujem?
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 18 December 2017, 16:31:07 | Message # 122 |
Krtica
| Svaka čast troya, na momente smo mislili da nečeš uspeti i da smo poslednji na svetu koje bi mozda ovo, ponekad, samomučeništvo moglo da zanima..Ali eto šta čini snaga volje i kada se nešto zacrta. I ne da si našao samo ljude, nego i najbolje "početnike, a pro" učesnike. Svaka čast na trudu, a i rezultatu, ovde si uradio najviše.
Nmgu sve ovo da čitam, ljudi su dosta opširni i očigledno je bilo i previše kombinovanja, ali vidi se da ima žara i cakle i meni oči kad vidim ovu ambicioznost i želju.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:37:13 | Message # 123 |
Major general
| Quote Bolest ( ) Isto tako sam i ja saznao dosta stvari,da ste nakon podele plemena napravili poseban chat bez mene i Vande i kome sam ja trebao onda da verujem? To je bilo u toku podele, i poverenje koje je postojalo u tom "chatu" se videlo na sledećem plemenskom savetu, a baš zbog toga što je jedan član tog chata bio još pre toga sa vama u savezu
Elem, to nije moja poenta, savezi u ovakvoj igri postoje, i često ljudi nisu u istim savezima. Ali ljutiti se zato što neko drugi ima savez (a pritom i ti imaš neki drugi) je potpuno besmisleno. Od tada nismo bili u istom, i to je to.
|
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:40:29 | Message # 124 |
Colonel
| Sada je sve proslo.Cestitam i tebi na fenomenalnoj borbi i nikad ti necu oprostiti ona dva uzeta tajna imuniteta sto sam resio
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:42:36 | Message # 125 |
Major general
| Hvala I da, to sam zaboravio da kažem. Nigde nisi pominjao tajne imunitete koje si rešio, voz gde si bio nadrealan, lični koji si osvojio kada ti je bio najpotrebniji, i tiebreak puzlu sa Džojbom dok se tresu ruke (to si jedino pomenuo) - svakako si odličan i u rešavanju zadataka i rekao sam ti da je to trebalo da pomeneš na finalnom plemenskom!
Message edited by DuX - Monday, 18 December 2017, 16:43:17 |
|
| |
Boleee | Date: Monday, 18 December 2017, 16:46:42 | Message # 126 |
Colonel
| Nisam takav da se hvalim,ispunjen zadatak je bio kada si ti ispao,da ste vas troje ispali ranije ja bih odustao ili se ne bih uopste borio.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 16:47:56 | Message # 127 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Quote tiksi ( ) Svaka čast troya, na momente smo mislili da nečeš uspeti i da smo poslednji na svetu koje bi mozda ovo, ponekad, samomučeništvo moglo da zanima..Ali eto šta čini snaga volje i kada se nešto zacrta. I ne da si našao samo ljude, nego i najbolje "početnike, a pro" učesnike. Svaka čast na trudu, a i rezultatu, ovde si uradio najviše. Hvala Tiksi, nije bilo lako.
Cilj nam je oduvek bio 16 takmičara, ali smo u jednom trenutku postali ambiciozni pa prihvatili i 17. pa i 18. koji je kasnije odbio samo 1 dan pre najave početka.
I pita me Ethan šta ćemo sad da radimo, da opet odložimo? Ja sam rekao NE, sad ili nikad ima da nadjem još jednog igrača makar mi zadnje bilo xD
Onda sam u grupi za menadzer ukucao post HITNO i tražio jednog igrača u što kraćem roku. Javila su se čak trojica, ali je samo Stefan97czv dobio šansu kao najbrži koji se reg. Jednostavno nisam želeo da opet budem ambiciozan pa da se nešto iskomplikuje pa ostanemo na 19. i opet budemo neparni.
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 18 December 2017, 16:56:57 | Message # 128 |
Krtica
| Toliki trud samo da bi i troya zaigrao survivor posle 6,7 godina. Sad ima ljudi bre da igrate, zasluzio je troki da zaigra bar jos jednom (ma koliko da je los vs igrac :P).
Jeste da offujem ali ne bi bilo lose da se neko sada sam prijavi za vrucu stolicu, nestala je Polli jedne zimske noci pa zastala tema..
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 18 December 2017, 16:59:43 | Message # 129 |
Major general
| Quote tiksi ( ) Jeste da offujem ali ne bi bilo lose da se neko sada sam prijavi za vrucu stolicu, nestala je Polli jedne zimske noci pa zastala tema.. Prijavih se u red... Ali čini mi se stvarno da je Ana rekla da želi prva
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 17:00:28 | Message # 130 |
Izjahani jahač
| Sacekajte da prodje reunion.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 18 December 2017, 17:00:46 | Message # 131 |
Krtica
| Quote DuX ( ) Prijavih se u red... Ali čini mi se stvarno da je Ana rekla da želi prva
Pa resite to uzajamno i nek se neko tamo prijavi. Kakve veze ima red, ima mesta za sve.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 17:31:49 | Message # 132 |
The Grim Reaper
|
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 17:37:13 | Message # 133 |
The Grim Reaper
| Stefan je malo izbrkao imena i nickove
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 18 December 2017, 18:22:16 | Message # 134 |
Izjahani jahač
| Kad ce trag za skriveni?
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
troya | Date: Monday, 18 December 2017, 18:23:44 | Message # 135 |
The Grim Reaper
| Quote Sac ( ) Kad ce trag za skriveni? Prvi HII je za vreme 4. igre.
|
|
| |