Reunion Show
|
|
Pejko | Date: Wednesday, 20 December 2017, 21:10:07 | Message # 286 |
Major general
Group: Publika
Status: Offline
| Najpre da se zahvalim sekretarici na reputaciji,ali nije to dovoljno za unapredjenje...:P
Stefko,u sledecoj sezoni idemo zajedno do trona. (Ukoliko nas cenjena uprava pozove)
Baj d vej,lik kog sam dosta zgotivo je Leo...i krivo mi sto nisam sa njim napravio neki dil na pocetku,deluje mi kao covek od poverenja.
|
|
| |
anchy | Date: Wednesday, 20 December 2017, 21:19:15 | Message # 287 |
Bočica
| Quote Pejko ( ) lik kog sam dosta zgotivo je Leo Isto... Bili smo nepravedni sto smo spojili Steamy-ja, Stoleta i njega, ali eto, meni je iskocilo na fejsu da su i Leo i Stole lajkovali neku sliku Steamy-jevog cimera, tako da sam pretpostavila da se znaju (A sad znam da su se zbog toga i Luka i Nikola uplasili da cu provaliti da je Nikolin nalog fake ) A i Leo je bio malo "nevidljiv" u cetu, tako da mi je i zbog toga fascinantno kako je uocio neke stvari... Buduci psiholog
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 20 December 2017, 21:23:03 | Message # 288 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 5. ciklus
U ovom ciklusu je bila samo jedna igra, ona sa jezerima gde su sva 3 plemena od 48 mogućih osvojila samo 4 poena. Ilvekset i Nuuksio su se izvukli i Ekenas je završio na plemenskom savetu.
Ovaj plemenski savet Ekenasa se završio odustajanjem Dzejkobsa, tako da se nisu sabirali glasovi. Trenutni rezultat je bio 2-2 izmedju Bolest i Dzejkobsa i kasnije u intervjuima se ispostavilo da bi Džejkobs svakako ispao.
Evo i glasova:
https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/5_plem10.jpg
Malo kasnije ćemo saznati više o tome u intervjuima.
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Wednesday, 20 December 2017, 21:23:07 | Message # 289 |
Lieutenant general
| Quote anchy ( ) A sad znam da su se zbog toga i Luka i Nikola uplasili da cu provaliti da je Nikolin nalog fake Ja sam na taj nalog ulazio dosta puta,i gledam onog mucenog Rajana i mislim se dal je moguce da navija za njega Ni na kraj pameti mi da je mozda nalog lazan,nigdje nista na njemu nema
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 20 December 2017, 22:51:01 | Message # 290 |
The Grim Reaper
Group: Game host
|
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:39:04 | Message # 291 |
Lieutenant general
| Dobar ovaj dio kod Duxa kad ancy nešto garantuje Čak mislim da je i ona rekla da Jakov priča sa nama(mnom).
|
|
| |
Džejkobs | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:40:31 | Message # 292 |
Jednooki pirat
| Fazon je sto to nije bilo tacno :D. Ko god im je to rekao lagao ih je. Pricao sam samo sa tobom i vecina naseg razgovora uopste tema nije bila VS nego Crvena Zvezda i druge licne stvari :D.
|
|
| |
anchy | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:47:47 | Message # 293 |
Bočica
| Mozes li da pojasnis sta je problem kod mog garantovanja? A to da ti pricas sa Dzejkobsom je tacno, slao si mi i skrinsot, ne secas se? A to sam rekla samo Duxu, tako da nisu te price potekle odatle.. I meni zivo zanima odakle su potekle i te i one da smo Jason i ja (pa i Dzejkobs sa nama) u savezu...:)
|
|
| |
stingemmm | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:49:15 | Message # 294 |
Trainwreck diktator
| Quote anchy ( ) A i ti nisi svestan koliko smo se Nikola, Luka i ja pokidali od smeha kad te je Stefko ubacio u cet naseg klana, da ti dokaze da smo stvarno zajedno biggrin A ti malopre glasao sa ovima lol Možda moj omiljeni trenutak sezone, i dalje se smejem kad se setim A fazon tri poruke pre ulaska Pejka u čet Nikola i ja ga nazivamo najpogrdnijim imenima jer kulira poruke našeg klana hahahaha
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:50:48 | Message # 295 |
Lieutenant general
| Quote anchy ( ) Mozes li da pojasnis sta je problem kod mog garantovanja? A to da ti pricas sa Dzejkobsom je tacno, slao si mi i skrinsot, ne secas se? A to sam rekla samo Duxu, tako da nisu te price potekle odatle.. I meni zivo zanima odakle su potekle i te i one da smo Jason i ja (pa i Dzejkobs sa nama) u savezu...:)
Znam id koga nisu, ni ja ni Leo nismo imali nikakvu komunikaciju sa njima tj jesam ja sa jakovom oko nekih desetih stvari.. Da sam bilo šta ozbiljno imao dogurao bi dalje nego što jesam
|
|
| |
stingemmm | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:53:19 | Message # 296 |
Trainwreck diktator
| Quote anchy ( ) A to da ti pricas sa Dzejkobsom je tacno, slao si mi i skrinsot, ne secas se? I ja potvrđujem, meni si govorio i da znaš kako ima tajni imunitet(što mi je kasnije delimično skrenulo sumnju sa toga da ga Dux ima)
|
|
| |
Džejkobs | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:55:45 | Message # 297 |
Jednooki pirat
| Jedva cekam novu sezonu haha
|
|
| |
anchy | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:55:53 | Message # 298 |
Bočica
| Ok,znam i ja da nisu od mene, zato i kazem da me zanima odakle su potekle Inace, Stefan je i tad mesao nadimke, pa mi je vise puta rekao "Dux kaze ovo, Dux kaze ono", dok mi sa druge strane Dux kaze da u zivotu nije pricao sa Stefanom I onda ja kazem Stefanu da slika i vidim da je u pitanju Dzejkobs
Message edited by anchy - Wednesday, 20 December 2017, 23:56:34 |
|
| |
stingemmm | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:56:47 | Message # 299 |
Trainwreck diktator
| Quote anchy ( ) Inace, Stefan je i tad mesao nadimke, pa mi je vise puta rekao "Dux kaze ovo, Dux kaze ono", dok mi sa druge strane Dux kaze da u zivotu nije pricao sa Stefanom biggrin I onda ja kazem Stefanu da slika i vidim da je u pitanju Dzejkobs biggrin I ovo potvrđujem
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Wednesday, 20 December 2017, 23:57:30 | Message # 300 |
Masa with an S
| Quote anchy ( ) A i ti nisi svestan koliko smo se Nikola, Luka i ja pokidali od smeha kad te je Stefko ubacio u cet naseg klana, da ti dokaze da smo stvarno zajedno A ti malopre glasao sa ovima Najjaci momenat
Why do all good things come to an end?
|
|
| |