Reunion Show - Page 18 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 12:39:32 | Message # 256
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Status: Offline
4. ciklus

U igri za kapitene novih plemena su pobedili Jason i DuX.

Pitanje je koliko je Jasonu bilo pametno da pobedi tad, ali nije se znao način biranja novih plemena. U plemenu odbačenih možda bi i on konačno našao najbližeg saveznika.

Podela je protekla na sledeći način. Dakle plemena su ostala ista, s tim da su Matija069, noko_boy, Mitke, McSteamy i NikolaKhait odbačeni u novo pleme, ljute riseve.

Nakon toga i čuvena igra Cluess gde je Anchy osvojila nagradu koja je na neki način i obeležila tok sezone. Nagrada je bila menjač plemena, Ethan i ja smo mislili da tu nagradu neće niko ni iskoristiti, ali se ispostavila ključnom.

Usledila je igra za Imunitet, XO u kome je Nuuksio ponovo završio na plemenskom savetu.

Odma nakon toga je Anchy iskoristila svoju nagradu, šokantno prešla u Ekenas i ostavila Nuuksio na 3 člana s obzirom da su morali da izglasaju još jednog svog člana na plemenskom savetu koji predstoji.

Kasnije će se ispostaviti da ih je taj plemenski savet samo ojačao.

Na plemenskom savetu Nuuksio je jednoglasno izbacio sirotog Pejka koji opet nije glasao.

Evo i glasova.

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/4_plem10.jpg

Malo kasnije i intervjui nakon podele plemena.

Stefan97czvDate: Wednesday, 20 December 2017, 13:14:14 | Message # 257
Lieutenant general
Group: Publika
Awards: 1
Zna li neko kad otprilike treba da pocne nova sezona? biggrin Za nas sto se nadamo pozivu smile

troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 15:07:37 | Message # 258
The Grim Reaper
Quote Stefan97czv ()
Zna li neko kad otprilike treba da pocne nova sezona? biggrin Za nas sto se nadamo pozivu

Svi cekamo i svi se nadamo biggrin

Valjda ce sto pre, ali vidis da Sac ne moze ni pobednika publike da procita biggrin

troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 16:53:10 | Message # 259
The Grim Reaper

DuXDate: Wednesday, 20 December 2017, 17:31:59 | Message # 260
Major general
Da prokomentarišem nešto i što se tiče podele plemena, jer tada još uvek nisam bio dovoljno rečit u intervjuima smile
Pre toga se primećivalo da se Bole i Vanda lepo slažu, pa čak i da nemaju savez da će on prirodno uslediti. Za Džojbeta i Noleta se videlo da nemaju saveze, Mitke je bio neaktivan, dok su Džejkobs i Matija delovali kao jaki igrači koji su dobri sa svima, pa su mi tako u isto vreme predstavljali i pretnju i želju da napravim neku saradnju sa njima. Nakon što se saznalo da će biti podela u 3 plemena i da sam kapiten novog Ekenasa, meni je idealna podela bila da tu ostanu Džojbe, Nole, Mitke (kao neaktivan da bi imali lak plemenski u slučaju da izgubimo neku narednu igru) i Matija ili Džejkobs. Matija je napravio jak potez i odmah izrazio želju da on ide u treće pleme, a Džojbe je rekao odmah da ostaje sa mnom, pa sam prvo izabrao njega. Konsultovali smo se, i dalje izabrali Džejkobsa kao jednog od najaktivnijih prilikom podele, napravili chat sa njim i izložili plan da dalje biramo Noleta i nekativnog Mitketa na kraju. Pre nego što je Džejkobs i pogledao to, u roku od sekunde je izabrao Boleta i odmah zatim Vandu. Uz to, Džejkobs je na tom novonastalom chatu rekao tada da će se držati sa mnom i sa Džojbom, dok je Boletu i Vandi preneo razgovor u toku deljenja, i tako je kod njih nastao utisak da sam imao neki dogovor sa Noletom, a Džejkobs je time sebe doveo u mnogo lošu poziciju, ukoliko je hteo stvarno da pređe u drugi (naš) savez. Nisam nikako bio zadovoljan podelom, znao sam da će sledeći plemenski biti jako težak, i na sledećoj igri (kada je nagrada bila prelazak u drugo pleme) sam razmišljao čak i o mogućnosti da pređem ukoliko pobedim, ali sam posle bio presrećan krajnjim ishodom kada je Ana odlučila da dođe, i mislim da je to preokrenulo mnogo stvari u igri smile

troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 17:59:11 | Message # 261
The Grim Reaper

troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 19:52:04 | Message # 262
The Grim Reaper

EthanMorascaDate: Wednesday, 20 December 2017, 19:55:06 | Message # 263
Vašljivi glodar
Awards: 44
Pre nego što je sezona počela, Troya i ja smo razmatrali nekoliko načina za mešanje plemena - dva ili tri potpuno nova plemena čije bi članove odredila čista sreća, dva potpuno nova plemena koja bi nastala tako što bi se birali isključivo članovi suprotnog plemena i konačna varijanta sa biranjem članova istog plemena i trećim plemenom odbačenih.

Ja sam imao ideju da nakon 3 izbacivanja podelimo preostale članove u 3 plemena po 5 članova, pa da onda u Final 12 ili Final 10 opet prodrmamo stvari i napravimo 2 nova plemena, ali je Troya smatrao da bi to bilo previše za takmičare koji igraju prvi put, a ja sam se složio da bi 2 mešanja plemena bila previše. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

noko_boyDate: Wednesday, 20 December 2017, 19:59:50 | Message # 264
Colonel
Awards: 2
Ovaj obrt je bio neocekivan i zanimljiv tako da ste dobar posao odradili sto se podjele tice biggrin

anchyDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:15:32 | Message # 265
Bočica
Awards: 5
Quote Stefan97czv ()
I kako je Ana tako brzo poverovala duxu
Ko je rekao brzo? biggrin I to je u sustini bio jako zanimljiv deo igre, zelis da verujes, a ne mozes skroz... smile Do negde tamo pred kraj biggrin

Kad se bojiš - ne postojiš!

DžejkobsDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:18:17 | Message # 266
Jednooki pirat
Awards: 6
Kolko sam ja shvatio iz igre nije Dux odmah poverovao Ani tek tamo pred kraj ali svejedno su super odigrali i ona i on i Dzojberica.

Ja sam vukao lose poteze radi toga sto zaista nikog nisam poznavao i nisam ni sam znao na koju cu stranu. Nisam planirao nikakve spletke ni cuda samo sam hteo da nadjem pravo mesto za sebe ali eto nisam uspeo i ta podela je mnogo uticala na sve to :). Sve u svemu na greskama se uci :).

anchyDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:35:59 | Message # 267
Bočica
Awards: 5
Quote troya ()
Nakon toga i čuvena igra Cluess gde je Anchy osvojila nagradu koja je na neki način i obeležila tok sezone. Nagrada je bila menjač plemena, Ethan i ja smo mislili da tu nagradu neće niko ni iskoristiti, ali se ispostavila ključnom.
Quote DuX ()
ali sam posle bio presrećan krajnjim ishodom kada je Ana odlučila da dođe, i mislim da je to preokrenulo mnogo stvari u igri

Nagrade se ne bacaju!  tongue   Taj potez mi je bas bio zanimljiv i cilj je bio da bude i drugima, drago mi je sto sam to i uspela smile 
Quote troya ()
sirotog Pejka
Koliko si puta napisao da je siroti, mislim da treba da mu stoji to "ime" ispod slike  lol 

Jasone, hvala na najjacoj karici smile A volela bih i da objasnis ono iz prvog intervjua - da drzim pleme na okupu. smile Kako si stekao taj zakljucak, tek smo se bili upoznali? smile Bas me zanima biggrin 

Kad se bojiš - ne postojiš!

PejkoDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:37:02 | Message # 268
Major general

Pejko kaži nam ko te je preveslao, Jason ili Steamy?

Ni jedan od njih,msm da se tu slusao Stefan,iako znam da mu je sad krivo sto je to uradio...tu je problem bio sto sam ja ta 2,3 zadnja dana bio neaktivan,imao sam pregrst obaveza...dok sam pre toga bio jako aktivan u chatu i na tim zadnjim igrama...i mislio sam da idemo kako smo se dogovorili,mi iz klana unutar plemena...ali sam obavesten da su svi glasali za mene,verovatno imaju razloge.

Inace,sto se tice ove sezone Survivora,usao sam u igru samo zato sto sam se prijavio,i bilo bi ruzno da se nisam nikad pojavio,a imao sam dosta drugih stvari za uraditi...pa nisam imao vremena za nikakvu takticku igru...da sam imao,hmm..bilo bi svasta.  wink

troyaDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:39:00 | Message # 269
The Grim Reaper
Pejko pitanje je bilo ko te je zeznuo da glasas za Stefana u prvom krugu glasanja? biggrin

PejkoDate: Wednesday, 20 December 2017, 20:47:35 | Message # 270
Major general
Pejko pitanje je bilo ko te je zeznuo da glasas za Stefana u prvom krugu glasanja? 

hahahaha...shok,to se desi kad ne procitas prethodne postove,ali dobro eto jos nekih odgovora onda. wink

Sto se tice toga,kad sam usao u grupni chat,imao sam jedno 5,6 poruka,od svih clanova plemena,i znam da su neki pricali da glasamo za stefana,njih par...i ja poslao glas troji,glasao za stefana iz razloga da ja ne bi bio izbacen,jer sam bio "guster" u plemenu,i najlakse je bilo mene izbaciti...medjutim,desi se da u medjuvremenu promenim misljenje...jer sam od nekih clanova cuo da je stefan aktivan u igrama...na tom plemenskom su stefan i stole imali isti broj glasova,pa sam ja posle odlucivao koga cu izbaciti...koliko se secam...promenio sam odluku,i stole je izbacen...ja usao u savez sa doticnim stefanom,sekretaricom i ekipom "ludaka" gde je bilo prezabavno,i ziveli smo srecno do kraja zivota. smile

Search: