Reunion Show - Page 23 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
troyaDate: Thursday, 21 December 2017, 20:50:59 | Message # 331
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Status: Offline
Nakon toga je počelo ujedinjenje. Evo i kako su se takmičari osećali u tom trenutku.

Anchy 5. intervju

Bolest 5. intervju

DuX 5. intervju

Dzojberica 5. intervju

Jason 5. intervju

Matija 5. intervju

Stefan97czvDate: Thursday, 21 December 2017, 21:02:29 | Message # 332
Lieutenant general
Group: Publika
Awards: 1
Quote anchy ()
E, da, tad sam Ekenasovce napala sto pomazu crvenima, nije mi bilo fer da dva plemena igraju protiv Nuuksia    Ne znam koliko su to prihvatili, ali tad je delovalo da im ne pomazu, a i ova Duxova recenica mi to potvrdjuje

Htjeli smo im i mi pomoći ali se nikola nije pojavljivao

EthanMorascaDate: Thursday, 21 December 2017, 21:38:33 | Message # 333
Vašljivi glodar
Awards: 44
Quote troya ()
Zanimljiva činjenica da je malo falilo da se ovaj plemenski učini zanimljivim i totalno zakomplikuje ostatak sezone.
Ovo ni ja nisam znao. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

troyaDate: Thursday, 21 December 2017, 22:08:03 | Message # 334
The Grim Reaper

troyaDate: Thursday, 21 December 2017, 23:56:38 | Message # 335
The Grim Reaper
U medjuvremu je i Jason konačno rešio zadatak za HII.

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/jason_11.jpg

Da bi se došlo do zadatka, takmičari su morali da nadju sakrivenu šifru koja se nalazila na svakoj igri, samo su morali da prodju mišem preko slova.

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/hii_tr10.jpg

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/hii_tr11.jpg

Nakon toga su morali da reše ovaj zadatak.

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/slika_10.jpg

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/hiii_g10.jpg

Prvo su trebali da nadju imena gradova a onda da iz njih izvade slova koja smo tražili. 4R=4 slovo na desno

4R helSinki - 2R lAhti - 5L taMpere - 4R porI

3L laHti - 2R jYvaskyla - 3L jyvaskYla - 4R tamPere - 1L porI - 4L lAhti

Konačno rešenje je bio  Sami Hyypia, legendary finland defender koji je bio namenjen da sačuva nečiju glavu. biggrin

Takmičari dugo nisu mogli da nadju sakrivenu šifru da bi uopšte videli zadatak pa sam morao da im dajem pomoći. Najveći problem je bio što oni nisu shvatali da je to pomoć za pronalazak tajnog imuniteta, a ne zadatak. Što je čudno jer je tema tajni imunitet otvorena par dana pre prve pomoći.

DuXDate: Friday, 22 December 2017, 08:04:56 | Message # 336
Major general
Quote troya ()
NikolaKhait 5. intervju

Stvarno ne znam kako sam posle ovoga i ja poverovao u taj whatsapp razgovor - ko još u ovom survivoru razmenjuje brojeve telefona i priča na WA? biggrin

Quote troya ()
Konačno rešenje je bio  Sami Hyypia

I dalje mislim da su nanulice bolje rešenje lol

JasonDate: Friday, 22 December 2017, 09:18:03 | Message # 337
Generalissimo
Awards: 5
Quote anchy ()
A na plemenskom napisao 80%    Ako mislis na ambicije da igram u zanimljivoj igri, da Ako mislis za pobedu, ne, jer sam "znala" da cu biti izbacena kada Ekenas prvi put izgubi... A za psihijatra, da, znam da studiras Medicinski, a ne Filozofski, prebacila se nesto... Sto se tice Steamy-ja i Stoleta, ipak je tacno da ste se na pocetku (doduse, jako kratko) drzali zajedno, cim si hteo da se izbaci Stefan, a da se sacuva neaktivni Stole. Steamy mi je bas i kod tog ponovnog glasanja rekao da ti lezes u 9 , tako da sam znala da ste u nekoj iole blizoj komunikaciji i bila rezervisana prema tebi zbog toga, kao i ostali... Ali javno se kajem

Jedno je plemenski , drugo je prava istina  biggrin  Hteo sam da vidim koliko si spremna da ides do kraja  biggrin 
Sto se tice drugog nisam ja hteo da se izbaci Stefan nego Steamy kojeg je Stefan izludjivao  lol

anchyDate: Friday, 22 December 2017, 10:45:52 | Message # 338
Bočica
Ma znam da je Steamy, ali tebe Stefan nije izludjivao, pa si ipak glasao sa Steamy-jem, to je bila poenta smile

Kad se bojiš - ne postojiš!

JasonDate: Friday, 22 December 2017, 11:16:06 | Message # 339
Generalissimo
A to da  biggrin  Mada sam naveo da mi je to bila jedina da tako kazem greska  biggrin

troyaDate: Friday, 22 December 2017, 11:24:51 | Message # 340
The Grim Reaper
Nikola je car, lazni facebook profil koji se razbacuje SS i niko nije provalio da laze ko pas. biggrin

Stefan97czvDate: Friday, 22 December 2017, 11:26:25 | Message # 341
Lieutenant general
Quote troya ()
Nikola je car, lazni facebook profil koji se razbacuje SS i niko nije provalio da laze ko pas.

Treba mu odati priznanje smile Odlicno je to odradio smile Ajde daj nam ovo famozno izbacivanje da vidim razloge sto sam ispao biggrin

stingemmmDate: Friday, 22 December 2017, 13:10:19 | Message # 342
Trainwreck diktator
Awards: 4
Quote troya ()
Nikola je car, lazni facebook profil koji se razbacuje SS i niko nije provalio da laze ko pas.

Ovaj potez je mnogo veći uticaj imao u smislu konekcija sa Ekenasom nego samo da se nadživi Steamy i dođe do ujedinjenja(mada je i to postigao svakako, ali verujem da bi moglo i bez toga). Po nekom mom viđenju, poverenje Ilvekseta u Nikolu i Anin prelazak u Ekenas su dve stvari pre ujedinjenja koje su najviše uticale na haos u ujedinjenju koji smo dobili.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

stingemmmDate: Friday, 22 December 2017, 13:12:41 | Message # 343
Trainwreck diktator
Awards: 4
I na genijalan način je takođe prodao samu laž o ovome. Čet je napravio dosta ranije i nije ga sam poslao Matiji nego je čekao da spontano priča dovede do toga da mu Matija sam traži.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

NikolaKhaitDate: Friday, 22 December 2017, 13:27:04 | Message # 344
Masa with an S
Awards: 2
Ali ko bi pomislio da je to lazni cet kad je vreme tipa 9 ujutru jer sam ja to tada napravio, a ss poslat uvece i to se spontano skroz doslo sa matijom na temu da li se ja cujem sa ivanom, i ja kao 'e da slao mi je neke poruke jutros mogu da ti skrinsotujem ako hoces biggrin ' plus na ss nisu samo poruke gde on meni pise kako hoce da se vrati nuuksiu a ja mu govorim da sam skroz team ekenas i da cu glasati za njega ako izgubimo, nego se vide gore i kao neke 'stare poruke' gde on mene pita da li sam bio na igrici juce i tako neke budalastine biggrin jedino je moglo da bude sumnjivo jer je cet na whatsappu pa kao sto biste se dopisivali na vacu, ali ono, tad se jos nije znalo da sam sposoban toliko da lazem xd

Why do all good things come to an end?

DuXDate: Friday, 22 December 2017, 14:04:01 | Message # 345
Major general
Ma, provalili smo još prilikom izbacivanja Stefana tvoje sposobnosti, ali bilo je zanimljivo samo dok smo bili na sličnim stranama biggrin

Search: