Reunion Show
|
|
Stefan97czv | Date: Friday, 22 December 2017, 17:53:44 | Message # 361 |
Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
| Quote anchy ( ) Jel nesto propustam ili? Skrinsot nije laziran, samo je poslao samo Stefanove poruke, a u onome sto mi je Stefan posle toga poslao ima i Nikolinih u kojima samo pise da sam nepredvidiva, dok Stefan eksplicitno govori da bi me izbacio... Haha pa veca si prijetnja bila njemu nego meni,prvo je on to pisao i da nisi normalna uostalom valjda je to nista Vidis da je bolji igrac od mene bio dosta,tako da sigurno je da je pametniji i da te smatrao najjopasnijom i da bi te izbacio prije nego i ja
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Friday, 22 December 2017, 18:05:04 | Message # 362 |
Masa with an S
| Ja sam se nadao da ce Jason samo meni da da imunitet, a da ga nece licno iskoristiti na meni, jer bih ga u tom slucaju samo zadrzao, da imam za kasnije
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 22 December 2017, 18:09:21 | Message # 363 |
Imperija
| Quote Sac ( ) A sto se VS HvV tice, sve je spremno, uskoro cu slati zvanicne pozivnice, tako da od vas zavisi. To se nekad zvalo - buklija
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Friday, 22 December 2017, 18:19:17 | Message # 364 |
Lieutenant general
| Quote NikolaKhait ( ) Ja sam se nadao da ce Jason samo meni da da imunitet, a da ga nece licno iskoristiti na meni, jer bih ga u tom slucaju samo zadrzao, da imam za kasnije Super si ti ovo odigrao koliko mi god onda bilo krivo I drago mi je da je neko uspio "preveslati" ancy Sto se cinilo nemogucim
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Friday, 22 December 2017, 18:21:27 | Message # 365 |
Masa with an S
| Quote Stefan97czv ( ) Super si ti ovo odigrao koliko mi god onda bilo krivo I drago mi je da je neko uspio "preveslati" ancy Sto se cinilo nemogucim Hvala, Stef
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
Naup | Date: Friday, 22 December 2017, 18:48:44 | Message # 366 |
Lepi
| Quote LaraCroft ( ) To se nekad zvalo - buklija
Da li to znaci da treba da spremimo i 10-ak evra i da ce nam doci na kucnu adresu?
|
|
| |
troya | Date: Friday, 22 December 2017, 19:37:48 | Message # 367 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| 9. ciklus Battle of the Girls
Prvo smo imali igru za nagradu koja je kasnije poništena, za vreme nje je DuX pronašao svoj 2. tajni imunitet. Ali o tome malo kasnije.
Nakon toga igra za imunitet, ona sa anagramima i stingemmm osvaja svoj 2. imunitet za redom.
Nakon toga ponovljena igra za nagradu u kojoj je Anchy osvojila dupli glas.
Na plemenskom savetu je ispala lilake rezulttom 7-4, ostale glasove je dobila Anchy.
Anchy je bacila dupli glas na tom plemenskom, dok je propao i crni glas koji je imala lilake.
Ovo je bio i The Fall of Black Four.
Evo i glasova:
https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/9_plem10.jpg
Posle ovog ciklusa je bilo i intervjua, koji su kasnije postali svakodnevnica.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Friday, 22 December 2017, 19:58:22 | Message # 368 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Ovo je do tog trenutka bio najbolji plemenski sezone. Naizgled, članovi većine (stari Ekenas i Anchy) se okreću jedni protiv drugih, a manjina (stari Nuuksio) odlučuje kojoj strani će se prikloniti, dok je u stvarnosti bilo mnogo složenije od toga. Bilo je preuzbudljivo i jedino mi je bilo krivo što se glasanje svelo na Anchy i Lilake, odnosno na to da, kako god da se završi plemenski, svakako ispada jaka igračica. U svakom slučaju, dupli blindside i zato ovaj plemenski od mene dobija 5/5.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
stingemmm | Date: Friday, 22 December 2017, 20:07:34 | Message # 369 |
Trainwreck diktator
| Quote EthanMorasca ( ) jedino mi je bilo krivo što se glasanje svelo na Anchy i Lilake, odnosno na to da, kako god da se završi plemenski, svakako ispada jaka igračica. Bukvalno ovo sam i ja tada pomislio. Igrač u meni je znao da je izbacivanje Lilake najpametnije, dok je fan u meni želeo da ona dogura što dalje. Slično sam se osećao i prilikom izbacivanja Ane.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
stingemmm | Date: Friday, 22 December 2017, 20:08:44 | Message # 370 |
Trainwreck diktator
| Quote EthanMorasca ( ) Ovo je do tog trenutka bio najbolji plemenski sezone. Btw, što se mene tiče, 'do tog trenutka' je suvišno ovde
|
|
| |
stingemmm | Date: Friday, 22 December 2017, 20:09:56 | Message # 371 |
Trainwreck diktator
| Quote Stefan97czv ( ) Super si ti ovo odigrao koliko mi god onda bilo krivo smile I drago mi je da je neko uspio "preveslati" ancy biggrin Sto se cinilo nemogucim Quote NikolaKhait ( ) Hvala, Stef smile Ova konverzacija je veći blajndsajd od svih iz sezone
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Friday, 22 December 2017, 20:11:20 | Message # 372 |
Lieutenant general
| Quote stingemmm ( ) Ova konverzacija je veći blajndsajd od svih iz sezone AHaha a sta cu kad sam uvijek pisao onako kako sam mislio u tom trenutku kao i sad :D
|
|
| |
lilake | Date: Friday, 22 December 2017, 20:29:23 | Message # 373 |
Babetina
| Ne sviđa mi se naziv the fall of the black four jer se naš savez nije vrtio oko crnog glasa (osim toga pobjednik je član tog saveza). I ova percepcija mene kao vođe je totalni lol, iako hvala na tome. Bole i ja smo se satima dogovarali i raspravljali što bi bilo najbolje učiniti, tako da "moć" nije bila moja nego naša zajednička.
|
|
| |
Sac | Date: Friday, 22 December 2017, 21:03:14 | Message # 374 |
Izjahani jahač
| DOBRODOŠLI NA PROGLAŠENJE POBEDNIKA PUBLIKE VS6 - FINLAND ZA POČETAK JA VAS PITAMI ZAHVALJUJEM SE SVIMA NA POSLATOM GLASU!
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Friday, 22 December 2017, 21:20:36 |
|
| |
Sac | Date: Friday, 22 December 2017, 21:05:12 | Message # 375 |
Izjahani jahač
| PRVI GLAS...
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |