Reunion Show
|
|
EthanMorasca | Date: Saturday, 23 December 2017, 19:25:58 | Message # 451 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
Status: Offline
| Još jedan odličan plemenski savet! Mislim da sam rekao tada Troyi da neću da znam ko ispada, već sam pratio uživo u temi čitanje glasova. Dux je uspešno odigrao HII i tako uspeo da se spase, što se u VS zaista retko događa. Nisam znao da je Bole glasao za Matiju, nije mi najjasnije da li je mislio da je Matija izdao Lilake ili je nešto drugo bilo u pitanju. Drugi plemenski zaredom mi je istovremeno bilo jako drago što se dešava veliki obrt i jako krivo zato što sigurno ispada odličan takmičar. Posebnu težinu za mene je imalo to što su Dux i Matija moji Instagram boys.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
stingemmm | Date: Saturday, 23 December 2017, 19:28:33 | Message # 452 |
Trainwreck diktator
Group: Publika
| Quote DuX ( ) Takođe, Luku i Nikolu da mi objasne da li sam bio arogantan, ili im se nije svidelo što ne mogu da me preveslaju kao sve druge što su uspevali do tada?
Činjenično je da jesi bio arogantan tada. Da si pokušao ravnopravnim dogovorom da nas ubediš da ne delimo glasove, pokušali bismo da te ubedimo da se bar izbaci noko ili tako nešto, svakako ne bismo išli na tebe jer nikome nije bilo u interesu da odmah razbija novi savez. Prosto, tvoj način komunikacije sa nama dvojicom nam je pokazao da ćemo teško moći o ičemu da pričamo u budućnosti što se tebi od starta ne sviđa, dok i Matiju i Noka mnogo lakše možemo da kontrolišemo. Ovo može i Ana da potvrdi, u grupnom četu smo joj pisali kako si arogantan i ne znaš da slušaš. Zaista nam nije bila ideja da tebe izbacimo tom podelom, kao što vidiš za izbacivanje tebe nam nije ni trebala podela jer smo svakako u roku od pet minuta skupili većinu i tvoje viđenje našeg "preveslavanja" nije bilo tačno, u pitanju je bio plan koji niko nije znao niti naslućivao osim Nikole i mene. I ponovo ponavljam, da nije bilo bar jedne stvari od tajnog imuniteta i Ančine bliskosti sa tobom, ovaj plan bi prošao, i uopšte ne mislim da je bio loš potez jer činjenično Nikola i ja tada jesmo kontrolisali većinu glasova. Mnogo me je nerviralo kada ste u poroti Ana i ti pokušavali da me ubedite kako naše kontrole nije bilo, kad se ovde jasno vidi da je petoro od devetoro ljudi glasalo kako smo mi želeli. Jedino što smo mogli je da ne verujemo Anči toliko, ali to smo već u više navrata obojica naveli kao najveću grešku u igri.
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
stingemmm | Date: Saturday, 23 December 2017, 19:32:04 | Message # 453 |
Trainwreck diktator
| Quote troya ( ) stingemmm 7. intervju E stingemmmu glupi, trebalo je da znaš da je u Survivoru uvek ono ekstremno i tačno
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Saturday, 23 December 2017, 19:53:06 | Message # 454 |
Lieutenant general
| SaČE salji pozivnice
|
|
| |
DuX | Date: Saturday, 23 December 2017, 20:08:32 | Message # 455 |
Major general
| Nole i Matija, hvala na odgovirma Ne ljutim se i nisam uvređen, ni što ste hteli u nekom trenutku (i pre ovog glasanja) da me izbacite. To je igra, i bilo mi je čak i razumno. Samo sam hteo da razjasnimo da to što ne dozvolim da budem u dnu i u manjini, da to nije nikakva izdaja kako su neki dugo ovde nazivali, već regularna borba
|
|
| |
noko_boy | Date: Saturday, 23 December 2017, 20:10:53 | Message # 456 |
Colonel
| Quote DuX ( ) Nole i Matija, hvala na odgovirma biggrin Ne ljutim se i nisam uvređen, ni što ste hteli u nekom trenutku (i pre ovog glasanja) da me izbacite. To je igra, i bilo mi je čak i razumno. Samo sam hteo da razjasnimo da to što ne dozvolim da budem u dnu i u manjini, da to nije nikakva izdaja kako su neki dugo ovde nazivali, već regularna borba smile Slazem se sa tobom,to je samo moja losa procjena bila u to vrijeme.
|
|
| |
DuX | Date: Saturday, 23 December 2017, 20:15:14 | Message # 457 |
Major general
| Luka, čekaj, prvo, ako je postojao taj neki glasački blok od nas 6, onda se svi tu i pitamo nešto. Meni nikako nije bilo u interesu da se bira između Matije i Noleta, već između Matije i Jasona, jer logično, Nikola ima dobru saradnju sa Matijom, a Jason je mnogo bliži Nuuksiu. Vi to niste hteli ni da poslušate, već da ide po vašem. Apsolutno ste gledali samo svoje interese, i tako je sve počelo. Verovatno jesam bio neprijatan u tom razgovoru, ali sam odmah jutrom to i najavio (to je bilo zbog nekih drugih dešavanja, jer ne mogu uvek emocije u igri da razvdojim od trenutnog životnog stanja), a svakako ne volim kada me neko pravi budalom.
Na FTC, ili ovde, Nikola (ili ti) ste čak i pomenuli da ste hteli da sačuvate tada Matiju i izbacite Noleta koji je bio najmanja pretnja tom glasačkom bloku od 6. Da li ste tada želeli da ispadne Nole ili ja, kako bih to znao kada ste davali nagoveštaje i u chatu sa Anom, i u chatu sa Matijom, pre nego što sam uopšte pričao sa vama tog dana.
Dakle, ubeđivanje glasova u jednom krugu je jedno, dok je kontrola tačnih informacija skroz drugo. Ne vidim da je iko u igri imao tačnije informacije od Ane i mene na svakom plemenskom u ujedinjenju, jer smo uvek imali proveru iz dva smera, tako da smo skoro svaki glas znali šta će biti. Sa dva tajna imuniteta u tom trenutku, aposultno smo mogli da biramo koga ćemo i kojim redom da izbacimo, a videćemo već na sledećem glasanju kako smo izgubili tu mogućnost
Message edited by DuX - Saturday, 23 December 2017, 20:16:42 |
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 December 2017, 22:10:10 | Message # 458 |
The Grim Reaper
| Ali oduševljen sam Nikolinim intervjuom u ovom krugu
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 23 December 2017, 22:45:53 | Message # 459 |
The Grim Reaper
| 11. ciklus
Jason je pobedio u igri Count Fast i osvojio prednost u igri za imunitet.
Zanimljiva činjenica da je on kasnije osvojio Imunitet i bez te prednosti.
Na tom plemenskom savetu je Dzojberica dobio 3 glasa, dok je NikolaKhait ispao sa 5 glasova.
DuX je uzalud potrošio svoj tajni i ako nije dobio ni jedan glas protiv sebe.
Evo i glasova:
https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/11_ple10.jpg
|
|
| |
Stefan97czv | Date: Saturday, 23 December 2017, 23:09:42 | Message # 460 |
Lieutenant general
| Dzojbe i njegov komentar
|
|
| |
anchy | Date: Saturday, 23 December 2017, 23:41:28 | Message # 461 |
Bočica
| Quote stingemmm ( ) Mnogo me je nerviralo kada ste u poroti Ana i ti pokušavali da me ubedite kako naše kontrole nije bilo, kad se ovde jasno vidi da je petoro od devetoro ljudi glasalo kako smo mi želeli. Petoro od devetoro samo jednim glasom moze da se obrne, ni zbog toga ne bih nazvala ne znam kakvom kontrolom, a i narocito zbog toga sto su i ti ljudi sigurno hteli da skinu Duxa zbog sebe, jer je bio velika pretnja, a ne zato sto ste im vi tako rekli...
Quote stingemmm ( ) E stingemmmu glupi, trebalo je da znaš da je u Survivoru uvek ono ekstremno i tačno Hahahahah, gledam intervju i ne verujem
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 24 December 2017, 00:31:52 | Message # 462 |
Masa with an S
| Auuu Dzojbo, kakav razlog, svaka cast! Prosto sam odusevljen
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
NikolaKhait | Date: Sunday, 24 December 2017, 00:51:33 | Message # 463 |
Masa with an S
| Stef, nece pozivnice jos skoro izgleda
Ne mogu da citiram, preko fona sam pa nesto nece
Why do all good things come to an end?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 24 December 2017, 01:06:18 | Message # 464 |
Vašljivi glodar
| Quote stingemmm ( ) E stingemmmu glupi, trebalo je da znaš da je u Survivoru uvek ono ekstremno i tačno Nisam mogao da verujem kad mi je stigao tvoj odgovor na intervju.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
DuX | Date: Sunday, 24 December 2017, 03:33:01 | Message # 465 |
Major general
| Odavde je sve krenulo nizbrdo Stalno pokušavam da opravdam sebi ovaj potez korišćenja imuniteta nekim proračunom, ali sada mi je još manje jasno što sam to uradio. Izgledalo je da (ako se nisu svi udružili protiv mene, za šta je bila minimalna verovatnoća), da će onda ostati Leo, Luka, Bole i Nole sami i nepovezani, i da nema šanse da se ujedine, a zašto sam toliko bio siguran u to nemam pojma. Siguran sam da su informacije izbačenih uticale na to da se brže ujedine protiv nas, ali to je trebalo predvideti. Bole je odmah uspostavio kontakt sa Leom i tako odlučio da mi odjednom više ništa ne veruje, a kasnije i Nole sa Lukom, i tako se sve raspalo i došlo do toga da jedna igrica odluči sve
Message edited by DuX - Sunday, 24 December 2017, 03:33:27 |
|
| |