Reunion Show - Page 33 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Reunion Show
troyaDate: Sunday, 24 December 2017, 16:02:01 | Message # 481
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Status: Offline

noko_boyDate: Sunday, 24 December 2017, 16:18:23 | Message # 482
Colonel
Group: Publika
Awards: 2
Quote anchy ()
Noko, kad sam ja izdala Ekenas? biggrin
Isti odgovor kao sto sam dao Duxu,nisam znao za e5.

stingemmmDate: Sunday, 24 December 2017, 21:05:56 | Message # 483
Trainwreck diktator
Awards: 4
Quote anchy ()
Koji moj zeljeni f3 kad se izbaci Dzojberica? I kad ni ti ni Nikola niste zeleli mene u f3?
Pa ne, nisam ni mislio da treba da izbaciš Džojbu tada, rekla si u više navrata da su tvoj idealni f3 Dux i on, nego Bolest ili Noka umesto Nikole. A ti tada nisi ni znala da te mi ne želimo u f3, to se tek kasnije otkrilo, svakako sa nama jesi imala zajedničke planove, dok s njima dvojicom nisi. Uostalom, Nikola i ja te ne bismo ni dirali pre f5, imala si još dosta vremena da se okreneš protiv nas, a ovim izbacivanjem Nikole si stavila sebe u nezgodnu poziciju već na sledećem plemenskom gde si vrlo lako mogla da ispadneš, i to baš zbog toga što si sačuvala osbe koje nemaju nikakvu želju da rade sa tobom. Nemam pojma, deluje mi da nisi baš razmotrila sve mogućnosti dugoročno već da si prihvatila prvi plan koji čuva i Duxa i Džojbericu i tebe, dok je jelte Dux ostavio sebe u centru igre. Prosto, od sedmoro učesnika si ostavila četvoro kojima vrlo lako možeš da postaneš zajednička meta, i da ja nisam odlučio da promenim plan u f7 to bi se i desilo. Ostavljanjem Nikole tada ne vidim scenario da ispadneš pre f5, skoro sigurno ni pre f3.
Quote anchy ()
Ne znam cemu ta rec cepidlacenje - mislim, organizovali vecinu za Duxa - nema tu neke preterane organizacije za nekog ko je mnogima najveca pretnja
Neko od ničije mete u tom trenutku postane meta petorice osoba u roku od deset minuta, ne bih rekao da to može bez organizacije. Da, nikoga nije bilo teško ubediti da se glasa za Duxa, ali svakako je trebalo realizovati taj plan, a zna se ko ga je realizovao.
Quote anchy ()
Videli smo vec ranije da ti i Nikola niste bas za dogovore, dok Bole jeste bio.
Zaista ne znam kako si tačno zaključila da su dve najfluidnije osobe u igri koje su spremne i sa đavolom da sarađuju ako imaju benefita manje za dogovore od osobe koja je na bar pet uzastopnih glasanja imala zacrtano izbacivanje konkretne osobe zbog osvete, ali dobro biggrin Kao što ste videli već na sledećem plemenskom savetu, spreman sam za saradnju čak i sa osobama koje su bile protiv mene samo glas ranije, i zaista mislim da vas nijedan protraćen tajni imunitet(koji je opet sitauciona stvar) niti dupli glas nije više koštao finala od tvoje loše procene na ovom plemencu.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

stingemmmDate: Sunday, 24 December 2017, 21:10:28 | Message # 484
Trainwreck diktator
Quote anchy ()
Stingemmm, "srecno mi bilo", umirem biggrin
Ali bukvalno mi je samo to ostalo da kažem, toliko faktora sam uzeo u obzir pri ovom glasanju da je 14289489234823849 stvari moglo da pođe po zlu u nekom trenutku lol

Go fuck your prototype

stingemmmDate: Sunday, 24 December 2017, 21:13:14 | Message # 485
Trainwreck diktator
Quote troya ()
Anchy 8. intervju
Jel ni ovde nisam imao kontrolu? lol

Go fuck your prototype

stingemmmDate: Sunday, 24 December 2017, 21:19:19 | Message # 486
Trainwreck diktator
Quote troya ()
DuX 8. intervju
Vrlo brzo si mogao da se uveriš da ne računam na rat između Ane i tebe biggrin Mada, jesam pokušavao da Anu okrenem protiv vas, naravno bez rezultata, i još jedan low-key loš Anin potez je bio što nije ni pokušala da me ubedi kako bi me sačuvala pre nekog od vas, dok mi ti ipak jesi nagoveštavao da bi izbacio nekada Anu, doduše uz takođe low-key loš potez gde meni govoriš da letim kao peti ako Ana uzme imunitet. Da se razumemo, ja sam svakako planirao da nakon ovog saveta skočim sa Nokom i Boletom, ali vaši komentari bi mi možda dali ideju da flipujem čak i da sam nameravao da ostanem sa vama.

Go fuck your prototype

troyaDate: Sunday, 24 December 2017, 21:38:04 | Message # 487
The Grim Reaper
13. ciklus

Igra sa sećanjima iz ove sezone, zbog tehničkih razloga održana na facebook-u. DuX ubedljivo pobedjuje i osvaja Imunitet.

Na plemenskom savetu je nastao pravi haos, nerešeno izmedju Dzojberice i Bolesti i morala je da se igra tie breaker igra.

Bolest je pobedio nakon neizvesne borbe, Dzojbericina baklja je ugašena.

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/tie_br11.jpg

Evo i glasova:

https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/13_ple10.jpg

Anchy slika iz glasa.

Uskoro i poslednji intervjui u sezoni.

anchyDate: Sunday, 24 December 2017, 21:43:29 | Message # 488
Bočica
Awards: 5
Quote stingemmm ()
A ti tada nisi ni znala da te mi ne želimo u f3, to se tek kasnije otkrilo
U ovoj igri se nista ne zna, ali nisam verovala da me zelite u f3, jer prosto od prelaska u Ekenas nisam verovala nikome iz Nuuksia, imala sam tesku poziciju sto se toga tice. A Bole je pre toga samo jednom glasao za mene i to kad je bilo izmedju mene i Vande... Definitivno nije izgledao kao neko ko bi se bas toliko svetio, pogresno smo ga procenili biggrin Sad je sve pitanje sta bi bilo kad bi bilo, ali tada nam se to ucinilo bolje za nas. smile
Quote stingemmm ()
Jel ni ovde nisam imao kontrolu?
Ne kazem da nisi, ovde si definitivno ti odlucivao ko ce ispasti smile Negde sam ja i napisala (mislim u finalu) da si zadnjih par krugova ti odlucivao i to je delom razlog zasto sam glasala za tebe. Ali kao sto se vidi iz mog glasa, nisam se tad brinula, jer sam pretpostavljala da ces glasati za Jasona, jer sam ti "dokazala" da je on glasao za Nikolu biggrin Mada je i on sam vec to bio "dokazao"  lol

Kad se bojiš - ne postojiš!

DuXDate: Sunday, 24 December 2017, 22:29:14 | Message # 489
Major general
Awards: 1
Baš pričam sa Anom malopre, sa distance mnogi potezi izgledaju kao da su mogli bolje da se odigraju, ali se često previdi kakva je situacija bila tačno u tom trenutku. Recimo na top8 je bila povučena velika crta između plemena, i osim Džojbe, Ane i mene svi su očekivali 4:4, šta god drugo da samo radili i pokušavali pre glasanja, bilo bi sumnjivo. Ovako smo uspeli čak i posle tog "flipa" da ne izgubimo baš svu šansu u top7... a tada smo već imali bolje moguće poteze, npr. pada mi na pamet da je moglo tada da se glasa za Boleta koji je već izgubio poverenje, a onda da se Ana i ja pravimo da smo počeli da idemo jedno na drugo... čini mi se da bi tako preživeli i top6 mnogo lakše nego ovim izabranim potezima smile

Message edited by DuX - Sunday, 24 December 2017, 22:29:47

DuXDate: Sunday, 24 December 2017, 22:34:17 | Message # 490
Major general
Quote stingemmm ()
doduše uz takođe low-key loš potez gde meni govoriš da letim kao peti ako Ana uzme imunitet.

Nisam to rekao, ti si sam to shvatio, jer nisam hteo da ti nešto obećeavam da ćemo se držati tada zajedno ako nemam to ni u kakvom planu smile

Inače, kao što rekoh u tom intervjuu, to je trenutak kada sam mislio da si napravio loš potez za svoju igru, ali kao što rekoh posle negde, ipak jeste bio najbolji moguć izbor tada smile

Stefan97czvDate: Sunday, 24 December 2017, 22:40:27 | Message # 491
Lieutenant general
Luka ne vjerujem da si i sad propustio priliku izbaciti ancy

troyaDate: Sunday, 24 December 2017, 23:06:07 | Message # 492
The Grim Reaper
Kako je na ovom plemenskom mogao da izbaci Anchy? biggrin

Stefan97czvDate: Sunday, 24 December 2017, 23:24:34 | Message # 493
Lieutenant general
Na prošlom

troyaDate: Sunday, 24 December 2017, 23:33:29 | Message # 494
The Grim Reaper

DuXDate: Monday, 25 December 2017, 00:32:45 | Message # 495
Major general
Sada sam totalno zbunjen. Prvo, ne mogu uopšte da nađem poruku da sam ta pitanja dobio, drugo, u sećanju mi je da sam odgovorio baš na to pitanje, šta se desilo? biggrin

Search: