Reunion Show
|
|
DuX | Date: Monday, 25 December 2017, 00:40:40 | Message # 496 |
Major general
Group: Publika
Status: Offline
| 100% sam siguran da sam odgovorio na ovo, pisao sam opet o Lukinom deljenju glasova, gde mi se zagubio intervju?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 25 December 2017, 01:15:10 | Message # 497 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Dux, proverio sam još jednom, sigurno nisi poslao odgovore na ta pitanja.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 25 December 2017, 01:29:26 | Message # 498 |
Major general
| Nema tog intervjua ni kod mene u "sent". Da li znaš možda zašto ne vidim ni u inboxu ni jednu poruku od tebe sa pitanjima za intervju?
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 25 December 2017, 01:39:47 | Message # 499 |
Vašljivi glodar
| Ne znam, stvarno.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 25 December 2017, 02:07:10 | Message # 500 |
Izjahani jahač
| Cuvaju se samo zadnje 200 poruke(ukupno primljene i poslate). Kako ti stizu ili saljes nove, prethodne se brisu.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Message edited by Sac - Monday, 25 December 2017, 02:08:08 |
|
| |
DuX | Date: Monday, 25 December 2017, 04:30:01 | Message # 501 |
Major general
| Nisam još stigao do te brojke. Stvarno sam zbunjen i nemam pojma šta se desilo i da li sam ikada poslao taj odgovor
Svakako, ne znam da li ostali vide Ethanove poruke za intervjue u inboxu? Vidim sve poruke od početka osim tih, i u sent svakako vidim sve što sam odgovarao.
Message edited by DuX - Monday, 25 December 2017, 04:30:48 |
|
| |
anchy | Date: Monday, 25 December 2017, 08:50:24 | Message # 502 |
Bočica
| Ja vidim od Ethana za intervju samo reply poruke "Hvala na odgovorima :D" E sad, ja jesam polunasumicno brisala poruke kad sam se priblizila tom broju 200, ali ne znam da li sam bas ubola da sve njegove prve brisem, a reply ostavim
Kad se bojiš - ne postojiš!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 25 December 2017, 11:05:53 | Message # 503 |
Vašljivi glodar
| Kako vas ne mrzi da raspredate o ovome sada. Intervjui se šalju preko masovne poruke, što znači da celoj grupi korisnika foruma (u vašem slučaju je to bila grupa Tormays) stiže ista poruka. Nakon slanja, ja tu poruku ne vidim, prosto ne postoji u mom inboksu. Sa druge strane, vi ste morali da otvarate novu poruku da biste mi odgovorili, pošto kada vam stigne masovna poruka ne postoji ono "write reply" u donjem desnom uglu. Tako da poruke koje ste vi meni slali kao odgovore nemaju nikakve veze sa činjenicom da su moja pitanja stizala kao masovna poruka. Moguće je sa masovne poruke (moja pitanja) nestaju posle nekog vremena, ali vaši odgovori na njih (koji nisu reply, već posebne poruke) ne mogu da nestanu osim ukoliko vam se ne prepuni inboks ili ih sami ne obrišete. Suština svega je da Dux nije poslao intervju.
|
|
| |
MarkoNG | Date: Monday, 25 December 2017, 11:35:37 | Message # 504 |
The Punisher
| Mozda ih je poslao Morcati, umesto Morasci
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 25 December 2017, 16:24:11 | Message # 505 |
Major general
| Quote EthanMorasca ( ) Suština svega je da Dux nije poslao intervju. Ma ja samo pokušavam i dalje da shvatim šta se tačno desilo, jasno mi je da ti tu poruku verovatno nisi dobio i da se ona nije poslala, ali se sećam tog pitanja i donekle svog odgovra. Takođe, teško da bih propustio intervju, stalno sam bio tu
|
|
| |
DuX | Date: Monday, 25 December 2017, 16:29:43 | Message # 506 |
Major general
| U svakom slučaju, ukratko moje mišljenje tada je bilo da čim je Luka opet pomenuo deljenje glasova u takvoj situaciji, jasno je bilo da je sa njima, a i Nole mi je to pomenuo. Opet, nisam nikako pristao da me neko pravi budalom, i Luki otvoreno mogu da kažem ako smatram da je to glup plan i da sigurno neću to uraditi, mada još i tada je Ana rekla, pametnije je da samo kažemo "pristajemo na deljenje", da ne ulazimo u nikakve rasprave i na kraju opet glasamo isto. Možda bi u tom slučaju i Anu gađali. Od sada kada god me neko pita za deljenje, pristajem!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 25 December 2017, 16:34:09 | Message # 507 |
Vašljivi glodar
| Quote DuX ( ) Ma ja samo pokušavam i dalje da shvatim šta se tačno desilo, jasno mi je da ti tu poruku verovatno nisi dobio i da se ona nije poslala, ali se sećam tog pitanja i donekle svog odgovra. Takođe, teško da bih propustio intervju, stalno sam bio tu Ma znam, moguće je da si napisao i kliknuo na send, ali da ti je bila loša konekcija, pa da nije otišlo, ko zna. A činjenica je da si na sve ostale intervjue dao jako opširne odgovore, tu nema polemike.
|
|
| |
Sac | Date: Monday, 25 December 2017, 17:06:34 | Message # 508 |
Izjahani jahač
| Virtual Survivor: China - Heroes vs. Villains
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 25 December 2017, 17:24:50 | Message # 509 |
Imperija
| Gledam ove slike koje Sac postavlja i nigde ne mogu da uocim neki Tajni Imunitet
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
troya | Date: Monday, 25 December 2017, 17:24:51 | Message # 510 |
The Grim Reaper
| 14. ciklus
VS klasik, igra koja je bila u svakoj sezoni na mom sajtu, čuvena mozaik puzla u kojoj DuX osvaja drugi imunitet za redom.
Na plemenskom savetu je jednoglasno izglasana Anchy. Ona je naravno glasala za Bolest.
Evo i glasova:
https://i62.servimg.com/u/f62/13/15/40/54/14_ple10.jpg
Pošto je stingemmm-ov glas odlučivao ovaj krug, Ethan mu je poslao individualni intervju.
stingemmm 10. intervju
|
|
| |