15. emisija - Page 3 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Forum » Virtual Survivor 7 - New Zealand: A Fresh Start » Povratak u civilizaciju! » 15. emisija (ChrisKeller)
15. emisija
YoungWolfDate: Saturday, 09 June 2018, 19:09:07 | Message # 31
Revijalni član
Group: Publika
Messages: 1722
Awards: 6
Reputation: 29
Status: Offline
Mislim da nije fer da optuzujes ljude za bilo sta. Da ponovim, Anchy je mene ovde dovela i nijednom ni nije pomogla, samo se interesovala je li mi zabavno na forumu. I stvarno ako iza icijeg integriteta mogu da stojim, a ne bi ni trebalo, je njen.

Jedino "pogresno" uplitanje za koje ja znam jeste bilo moje, kada sam nakon sto sam ispao dogovarao da izbacite papija. To je moja sramota jer sam ga pogresno ocenio kao osobu. Nakon njegovog izbacivanja, ne znajuci da ste ti, Mumina i AleksaMil zajrdno. Smatrao sam da nakon Papija, AleksaMil treba da ide jer je jednostavno bio beskorisan u igrama. Tad je Ivana ispala, i nakon toga, ja sam se iskljucio i letimice pratio sta rade Guardian i Maski.

Propust je, ali ne i zlocin, praviti igru sa ljudima koji se dobro znaju jer mi, autsajderi, nemamo sanse. Mada iskreno, ja nikada nisam ni imao sanse.
 
ChrisKellerDate: Saturday, 09 June 2018, 19:11:08 | Message # 32
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
1) ja nisam tebe smarao, i ružno je da se govori reč smaranje kada imamo jako malo poruka na fejsbuku, a tek i ovde, daleko je od smaranja, ti si mene pitala pre nekih par nedelja da krenemo detaljnije da vam javljamo sve (jer u glasovima ne obrazlažemo dovoljno i u intervjuima i posle si mi se i zahvalila kada sam ti javljao stanje???), i ja sam najviše zbog toga krenuo da se raspisujem, ali eto, moja greška smile
2) kukao jesam - ali to je moja odlika i ovako xd (znaju moji DPP, najviše oko fakulteta), plus jesam ja očekivao da su me slagali, ali nmg da kažem da 'uopšte nisam očekivao' izbacivanje Petra, kada sam se donekle nadao tome, a i stv mi je to bila mogućnost, što smo se više bližili trenutku izbacivanja bilo mi je realnije po porukama drugih VSovaca
3) vi ovo lično doživljavate kao optužbu, ako se lepo pročita rečenica, vidi se da su pod lupom svi koji ZNAJU tu činjenicu i to je normalna stvar, znači ko je mogao da kaže nešto? samo oni koji to znaju, podeljeno po procentima, sve korektno, navedeno 100 puta 99% ide jednoj osobi, 1% ostalima, ne optužujem vas nego tu osobu, 15. put ponavljam
4) 'smarao da ti kažem glasove drugih' - koliko se ja sećam to nisam radio, ali nije nemoguće, pošalji skrinšot bilo ovde bilo na fbu i potvrdiću ako se desilo, mada mi se čini da nije, jer znam da ne bi to uradila? ni ti ni troya, po 16. put gore su navedeni svi ljudi po ulogama koji su znali tu činjenicu i samim tim imaju % da tu činjenicu nekome i kažu :)))


Can't stop, so shut your mouth

Message edited by ChrisKeller - Saturday, 09 June 2018, 19:20:20
 
anchyDate: Saturday, 09 June 2018, 19:23:48 | Message # 33
Bočica
Group: Publika
Messages: 1050
Awards: 5
Reputation: 18
Status: Offline
Evo ovako, za traženje glasova sam te pomešala i izvinjavam se sa za to, kukao si i pritom pričao kako ti neko od ostalih ne veruje, nije ni bitno... Nisam rekla da si me uopšteno smarao i nemoj da okrećeš reči, mislila sam na to za glas, ali rekoh, pomešala sam, brdo vas mi piše.
Poenta je bila što sam rekla da mi je bilo drago zbog tebe kad je ispao, jer nisi znao da će tako biti, ako jesi - zašto si kukao, kakve veze ima što je to tvoja lična osobina biggrin Nije valjda da kukaš i kad znaš šta će se desiti?
A ovo je samo nadovezivanje i na ranije optužbe, tipa otkud Maski toliko imuniteta i tako to...


Kad se bojiš - ne postojiš!
 
ChrisKellerDate: Saturday, 09 June 2018, 19:41:25 | Message # 34
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Kukam uvek xd
Ja se izvinjavam ako ste vi ikada pomislili da ja stvarno mislim da vi nesto namestate, jer ja to stvarno ne mislim (a poprilicno sam siguran da ni moji DPP i ostali) xd
Ja sam samo naveo lepo verovatnoce ljudski, po svom misljenju, ali ne mislim da ste vi to uradili (99% druga osoba ---> za tu osobu mislim da je to uradila (na njemu je optuznica ili sta god) xd)
Pa kazem mislim da smo imali nesrecu/neznanje/nedovoljno ljudskih resursa/... u solidnom broju borbi za javni/licni imunitet ili u traganju za tajnim, jer je uvek zavrsavao kod maski papigm elio juve itd
Ja to kukanje i "optuzbe" vidim kao sprdnju, i ne dozivljam ovo toliko ozbiljno, sto je moje pravo, ali evo:

ne mislim da su hostovi, troya i anchy, bilo sta namestali !!! !!! !!!

ako je ikada igde napisano tako nesto ili moze da se izvuce nekom linijom zakljucivanja to je jer ne shvatam ovo toliko ozbiljno i tjt xd (totalno mi je okej da kad izgubim 3. put za redom javni/licni imunitet da kazem svojim DPP (ili cak i drugima, mada to manje aj da kazem xd) 'namesteno mamiii' ---> SPRDNJA)


Can't stop, so shut your mouth
 
anchyDate: Saturday, 09 June 2018, 21:22:58 | Message # 35
Bočica
Group: Publika
Messages: 1050
Awards: 5
Reputation: 18
Status: Offline
Reč sprdnja nam očigledno drugo znači, ili je ti koristiš i kad ne bi trebalo, dakle, i kad se ozbiljno pitaš da objasniš, pa nastaviš isto. Pritom, ova priča je počela od kad se u Publici pomenulo vaše poznanstvo, tako da predugo traje. Ali ok, drago mi je da smo to razjasnili smile

Kad se bojiš - ne postojiš!
 
DuXDate: Sunday, 10 June 2018, 23:10:44 | Message # 36
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Šta misliš, ko pobeđuje?      u zadruzi

Message edited by DuX - Sunday, 10 June 2018, 23:12:29
 
ChrisKellerDate: Sunday, 10 June 2018, 23:16:42 | Message # 37
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
<3 <3 <3 20. juna kod Baljezgare se saznajeee... Pa Kija skoro sigurno, mada su meni favoriti Maca, Luna, Marijana, Lepi Mica, Goca i drugi... Ok su mi i Filip, Tea, Sara, Vojke, Sloba xd nznm da li sam nekoga zaaab (Kija je ok logicki, ali smorilaaa)

pozivam ostale da pitaju, posebno one koji zele, a komentarisu samo smajlije...


Can't stop, so shut your mouth
 
DuXDate: Sunday, 10 June 2018, 23:33:34 | Message # 38
Major general
Group: Publika
Messages: 315
Awards: 1
Reputation: 8
Status: Offline
Uhh, koliko vidim onda imaš dobre šanse da ti favorit pobedi xD Glasaj obavezno biggrin

Ajde evo malo i o VS smile

Pretpostavimo da ste vas 4 DPP došli do top 4, šta misliš, od čega bi zavisilo za koga ćeš prvo glasati, i jel imaš sada na umu za kog bi glasao? Koga bi onda od njih poveo u finale ako bi pobedio u finalnoj igri?

Recimo da u nekom trenutku (npr top8) ukapiraš da su ti baš dobre šanse za pobedu ukoliko izdaš savez i nastaviš sam dalje, da li bi to uradio?
Ili recimo još jedna situacija, stižeš do top3 gde su još jedna random osoba i tvoj BBDPP (baš baš DPP) sa kojim si igrao celu sezonu. Final2 je i ti si u situaciji da biraš kog vodiš u finale. Ako povedeš BBDPP znaš da on/a pobeđuje i da nemaš nikakve šanse ni glas da dobiješ, dok u drugom slučaju protiv one druge osobe imaš realne šanse. Koga biraš za finale?
 
ChrisKellerDate: Sunday, 10 June 2018, 23:46:13 | Message # 39
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Quote DuX ()
Pretpostavimo da ste vas 4 DPP došli do top 4, šta misliš, od čega bi zavisilo za koga ćeš prvo glasati, i jel imaš sada na umu za kog bi glasao? Koga bi onda od njih poveo u finale ako bi pobedio u finalnoj igri?

Pa video bih verovatno za koga je publika / ko je najbolji u igrama, pa neka optimizacija toga, ali i fer bi bilo izbaciti aleksamil mozda, ako bismo se nas 3 iscimali oko ostalog, tako da mislim da bih aleksamil, ali su moguci i ovo dvoje naravno (mumina bi bila kandidat jer je najnamazanija tu, a guardian jer je najbolji u igrama tj pretnja za top 3 igru)
A za finale bih gledao iskljucivo na osnovu moje procene za koga bi publika glasa, jer je i "dogovor" bio da od top 5 nema pravila ko za koga glasa (tj verovatno ne bih muminu, nju su svi gotivili manje vise xdxd)

Quote DuX ()
Recimo da u nekom trenutku (npr top8) ukapiraš da su ti baš dobre šanse za pobedu ukoliko izdaš savez i nastaviš sam dalje, da li bi to uradio?Ili recimo još jedna situacija, stižeš do top3 gde su još jedna random osoba i tvoj BBDPP (baš baš DPP) sa kojim si igrao celu sezonu. Final2 je i ti si u situaciji da biraš kog vodiš u finale. Ako povedeš BBDPP znaš da on/a pobeđuje i da nemaš nikakve šanse ni glas da dobiješ, dok u drugom slučaju protiv one druge osobe imaš realne šanse. Koga biraš za finale?

Ne bih, bar ne bih ovaj savez od 4 DPP xd
Pa fora je sto je dogovor sa DPP bio da od top 5 mozemo da se prodajemo, tako da bih apsolutno gledao samo svoje sanse i kikovao bih svog BBDPP ahahha<333

Ali ako bi dogovor sa DPP bio da ih ne prodam ni za jednu drugu osobu onda bih to ispostovao smile barem trenutno mislim da bih xd


Can't stop, so shut your mouth
 
DžejkobsDate: Monday, 11 June 2018, 00:21:32 | Message # 40
Jednooki pirat
Group: Publika
Messages: 770
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Pitanje i od mene. Da ste svi odlucili da odigrate solo sezonu i da sklapate poznanstva sa drugima sta mislis ko bi se tu najbolje snasao? Tvoje ono objektivno misljenje.
 
TheGuardianDate: Monday, 11 June 2018, 00:22:31 | Message # 41
Trojin šegrt
Group: Moderators
Messages: 1425
Awards: 4
Reputation: 17
Status: Offline
Quote ChrisKeller ()
a guardian jer je najbolji u igrama tj pretnja za top 3 igru
<3 <3 <3
 
ChrisKellerDate: Monday, 11 June 2018, 00:35:00 | Message # 42
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Quote TheGuardian ()
<3 <3 <3

najbolji u ovim (a i najvise se trudiiiis, to je svakako bar 80% posla ;P), poznatim (vizuelno uglavnom ili broj ljudi/uredjaja najbitniji) ;P (slagalica, puzle, sta god xd)

Quote Džejkobs ()
Pitanje i od mene. Da ste svi odlucili da odigrate solo sezonu i da sklapate poznanstva sa drugima sta mislis ko bi se tu najbolje snasao? Tvoje ono objektivno misljenje.

Hmmm pa ja bih voleo da kazem ja, ali ne mislim da sam ja verovatno, pa rekao bih Mumina mozdaaa, mada svakako mislim da najvise zavisi od toga ko bi se najvise potrudio/posvetio vs, svakako mislim da smo svi sposobni za stizanje daleko xd


Can't stop, so shut your mouth
 
DžejkobsDate: Monday, 11 June 2018, 00:41:31 | Message # 43
Jednooki pirat
Group: Publika
Messages: 770
Awards: 6
Reputation: 9
Status: Offline
Da li bi malo vise hteo da opises svoje iskustvo u sezoni? Utisak koji si stekao o ljudima. Opisi ih i daj nego svoje generalno misljenje o njima i o citavoj sezoni. Opisi neke svoje poteze i korake koje si napravio u sezoni.
 
ChrisKellerDate: Monday, 11 June 2018, 01:04:06 | Message # 44
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Quote Džejkobs ()
Da li bi malo vise hteo da opises svoje iskustvo u sezoni? Utisak koji si stekao o ljudima. Opisi ih i daj nego svoje generalno misljenje o njima i o citavoj sezoni. Opisi neke svoje poteze i korake koje si napravio u sezoni.

Uh aj ukratko cu nesto, preopsirno pitanjeee

Pa ne bih predetaljno o trenutnih top 5 jer bih previse odao verovatno, a znam da informacije iz publike u igrace idu 24/7, tako da nema potrebe da bilo koga izdajem ili sta god, iako su svi glasali za mene, svakako imam neke informacije zbog kojih neke cenim manje, a neke vise, i koje bi mozda naudile nekome u trenutnom delu igre

ovi iza (aleksamil mumina theguardian) - moja 3 DPP sve gotivim i znam i tjt, nema sta o njima, theguardian se cimao u igrama, top, mumina se dopisivala sa nekim ljudima, top, aleksamil nista nije radio, ali ok svakako xd

Petar - pa meni je on simpaaa, nznm sto me mrziii :'(((( gotiviiiim<3 steta sto sam GA IZBACIO iako je on hteo mene:/

ove iznad ni ne znam iskreno, eto mogu da kazem za ivanu i youngwolfa da su mi skroz okej, korektni i ispali su fer sto se tice svega

koraci i potezi - pa i nemam neke drasticne, eto izbacivanje petra je jedina moja cimacina bila, donekle naravno, probao sam i neke igre i tjt xd

iskustvom sam zadovoljan u sustini, nemam zamerki xd


Can't stop, so shut your mouth
 
ChrisKellerDate: Monday, 11 June 2018, 01:30:43 | Message # 45
Podguzna muva
Group: Publika
Messages: 695
Awards: 2
Reputation: 21
Status: Offline
Evo cisto da prokomentarisem da ne mogu da verujem da se u top 12 ili kad vec (ivana123 povratak) - troya potvrdi da se bilo ko zna uzivo, bilo da postoji dokaz, ili ne, bilo kome, i jos tako javno --- a i dalje smo svi u igri bili tad, i mumina i theguardian i aleksamil i ja, stvarno cudno

koliko sam ja upucen fizicki dokaz postoji samo izmedju mene i theguardiana (slike na fb)

ostali fizicki dokazi ne postoje, da ja znam? od preostalih 6 veza DPP

opet, i da nas je elio slikao krisom na blejama (mada stv sumnjam u to) ili da je slao nase skrinsotove chata (to moze da se fotosopuje svakako) --- nema potrebe da se bilo sta potvrdjuje ili negira sto i dalje utice na igrace i igru, i nama minira npr mogucnost da nznm kazem maski da se ne znam sa aleksommil, msm stv cudno xd


Can't stop, so shut your mouth
 
Forum » Virtual Survivor 7 - New Zealand: A Fresh Start » Povratak u civilizaciju! » 15. emisija (ChrisKeller)
Search: