Reunion Show - Page 22 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Reunion Show
ChrisKellerDate: Monday, 25 June 2018, 00:48:07 | Message # 316
Podguzna muva
Group: Publika
Awards: 2
Status: Offline
Quote papi_gm993 ()
Zavrsili smo i trecu za 15 minuta, i onda je samo Iv trebalo da zavrsi svoju, pa smo se opustili i cekali je, medjutim desilo se sta se desilo, i na pola ponovnog resavanja njenog dela sam video na threadu igre da je vec gotovo

cestitke na brzini! happy

Can't stop, so shut your mouth

troyaDate: Monday, 25 June 2018, 10:05:53 | Message # 317
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
7. ciklus

Igra za Imunitet "Team Work" ali ni jedno ni drugo pleme se nije baš proslavilo, na kraju pobedjuje naravno Paparoa. Na ovoj igri smo pokušali da malo opisujemo ugrožene i jedinstvene životinjske vrste sa NZ ali nije prošlo baš sa oduševljenjem. Takodje na ovoj igri je bio sakriven i srebrni imunitet, ali o njemu tek kada bude pronadjen.

Na plemenskom savetu plemena Kahurangi je nakon velike drame izglasan YoungWolf koji je dobio samo 3 glasa, većina je glasala za Maski koja je imala 5 glasova ali je papi_gm993 odigrao tajni imunitet na njoj. Papi je takodje iskoristio i dupli glas.

Sada papi_gm993 može bolje da nam objasni zašto je odigrao oba ako je već mislio da je i Mumina sa njima i kako je saznao da će baš da se glasa za Maski. od koga su procurele informacije. Takodje Maski može da objasni i zašto mu tad nije verovala još uvek.

https://i42.servimg.com/u/f42/13/15/40/54/7_plem10.jpg

KillyDate: Monday, 25 June 2018, 10:22:00 | Message # 318
Sveti Ilija
Awards: 4
Mislim da je to bio najbolje iskorišćen tajni tokom cele ove sezone XD

お前はもう死んでいる

MaskiDate: Monday, 25 June 2018, 10:23:38 | Message # 319
The Idol Queen
Awards: 9
hahah citala sam i ja onaj vas dogovor da izbacite splasha bas je bilo smesno biggrin
svi ste previse fini bili i onda onako zbunjeno pa ojde sto da ne i eto...

a to za slagalicu plac... kasnije kad sam jurila onaj imunitet mislim da sam sve slagalice iz dosade zavrsila za pola sata... /:
prva tipa 10 i posle izi ali tuga sto sam propustila te vizuelne igre na pocetku...

You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.

ivana123Date: Monday, 25 June 2018, 10:27:56 | Message # 320
Lieutenant general
Awards: 3
Quote Killy ()

Normalno, kad su sva tri ostala iskorišćena "u prazno" (tako se na kraju ispostavilo). tongue

Ma fai rumore, sì
Ché non lo posso sopportare
Questo silenzio innaturale
Tra me e te

Message edited by ivana123 - Monday, 25 June 2018, 10:29:39

KillyDate: Monday, 25 June 2018, 10:29:22 | Message # 321
Sveti Ilija
Quote ivana123 ()
Normalno, kad su sva tri ostala iskorišćena "u prazno."

Da makedonac nije izdao Petra tada...baš bih se proslavio sada XD

お前はもう死んでいる

ivana123Date: Monday, 25 June 2018, 10:31:15 | Message # 322
Lieutenant general
A dobro, eto niste bili sigurni da li će stvarno glasati sa vama, pa je možda i OK što je taj iskorišćen, iako, kao što rekoh, na kraju nije bilo potrebe.

Ma fai rumore, sì
Tra me e te

MaskiDate: Monday, 25 June 2018, 10:56:20 | Message # 323
The Idol Queen
Awards: 9
Quote ivana123 ()
A dobro, eto niste bili sigurni da li će stvarno glasati sa vama, pa je možda i OK što je taj iskorišćen, iako, kao što rekoh, na kraju nije bilo potrebe.
ma ja sam znala za makedonca msm znala = bila 80% sigurna al ono to je znati u ovoj igri :P
ali moja je krivica ceo dan na plazi i onda tek uvece i mozda oko podneva wifi /:
dok sam ja bila popricla sa svima sta treba kasno bilo vec biggrin

You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.

ivana123Date: Monday, 25 June 2018, 11:00:55 | Message # 324
Lieutenant general
Ostaje za nauk u nekoj sledećoj sezoni..Mislim, ko bude igrao.. biggrin

Ma fai rumore, sì
Tra me e te

JocaJuve94Date: Monday, 25 June 2018, 11:49:26 | Message # 325
Paskal
Awards: 2

Mladi vuce, ja sam uzeo medalju biggrin

Message edited by JocaJuve94 - Monday, 25 June 2018, 11:54:15

YoungWolfDate: Monday, 25 June 2018, 12:55:03 | Message # 326
Revijalni član
Awards: 6
Quote ChrisKeller ()
YoungWolf-e covece Bozji, stvarno me nije briga da li se ti ljutis na mene???

Niti bi trebalo, ako cemo pravo...

Quote ChrisKeller ()
aleksamil je tu igricu bio tu, i resio jednu slagalicu, samo nije gledao fb chat (pa je resavao papijevu valda)a gardijan i dalje misli da je velika prednost znati igrati ove igrice, ja i dalje tvrdim da si time vise meta, ali ako, ponosite se i igrajte svaku sezonu tako gde grizete od 1. dana za svakom igricom i zavrsicete na sl. poziciji xd

I? Ne kapiram poentu... Plasman je bitan... Nisam ni usao zbog plasmana vec zbog igri... Mislim, kapiram da imamo druge prioritete i sve to... Ali, nije da se kajem.

YoungWolfDate: Monday, 25 June 2018, 13:02:36 | Message # 327
Revijalni član

Quote JocaJuve94 ()
Mladi vuce, ja sam uzeo medalju

Zato sto sam bio tu te noci... Lembas i kifle...

Quote Killy ()

I sledeci nije bio nista gore iskoriscen... Tek je sledeci savet pokazao neke stvari... Mada jedva cekam da saznam glasove saveta kad je Ivana ispala... Tu mislim da je bilo belaja...

Papijev glas bih uramio... Neverovatno koliko smo iskrivljenu sliku imali jedni o drugima tokom igre...

YoungWolfDate: Monday, 25 June 2018, 13:07:29 | Message # 328
Revijalni član
Quote ChrisKeller ()
cestitke na brzini!

Da se lepo izrazim, manje oralne defekacije...

Pitanje je bilo jesi li sabotirao jer niko od nas u to nije bio siuguran jer vecina ljudi ovde JESTE sposbna da zavrsi slagalicu za 10-15 minuta? Tebi je za tvoj deo trebalo previse i podiglo je sumnje. Nije ovde bitan ni oprost ni pohvala, vec jednostavno diskutujemo sta je ko radio... Bez neke velike ljutnje ili drame...

ivana123Date: Monday, 25 June 2018, 13:15:27 | Message # 329
Lieutenant general
A mnogo su sigurni bili u taj njihov savez i oslanjali se samo na to, ovo što opisuje je totalno nonšalantna igra. Jeste da možda nemam pravo da pričam, sobzirom da sam pogrešila svoj deo, ali Aleksa ako je već bio tu trebalo je da bude na vezi sa ostalim članovima i vidi kakav je dogovor, šta je rešeno, šta nije i slično..

Ma fai rumore, sì
Tra me e te

papi_gm993Date: Monday, 25 June 2018, 13:19:00 | Message # 330
Moralna Drolja
Quote troya ()
Sada papi_gm993 može bolje da nam objasni zašto je odigrao oba ako je već mislio da je i Mumina sa njima i kako je saznao da će baš da se glasa za Maski. od koga su procurele informacije.
Ne secam se bas dobro gde su procurele informacije, mislim da je na chatu jedinog saveza u kom sam bio smile
Objasnio sam negde zasto sam iskoristio oba, ali evo ponovo: Na meti smo bili Maski i ja za izbacivanje... Ona jer se nije pojavila na igri i ja jer sam namerno nervirao nove clanove Kahurangija... Bilo mi je previse jednostavno da bi mogli glasati za mene, pa sam odlucio da iskoristim imunitet na Maski (mada je postojala opcija i da glasaju za Muminu, jer iz tog ugla znao sam samo za nas savez). Racunajuci da je Mumina sa nama u savezu, dupli glas sam iskoristio kako bi broj glasova izmedju novih i starih clanova plemena bio izjednacen 4:4 u slucaju da sam pogresnoj osobi dao imunitet (tj. ako su glasali za Muminu ili mene) smile

Quote YoungWolf ()
Papijev glas bih uramio... Neverovatno koliko smo iskrivljenu sliku imali jedni o drugima tokom igre...
<3

Financially free means being able to change the world

Search: