Reunion Show
|
|
papi_gm993 | Date: Monday, 25 June 2018, 13:27:12 | Message # 331 |
Moralna Drolja
Group: Publika
Status: Offline
| Zanimljivo je da na ovom plemenskom savetu nisam posumnjao da je neko izdao savez, vec da je neko od ex zelenih imao dupli glas, sto je Mumini bas koristilo
Financially free means being able to change the world
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 25 June 2018, 13:34:36 | Message # 332 |
Revijalni član
| Quote papi_gm993 ( ) Zanimljivo je da na ovom plemenskom savetu nisam posumnjao da je neko izdao savez, vec da je neko od ex zelenih imao dupli glas, sto je Mumini bas koristilo Sto je onda, na sledecem savetu, dovelo do mog pozdrava tebi...
Od svih postova na forumu, ta poruka na Fejsu mi i dan danas ostaje omiljena... Pravi "got you bitch" trenutak.
https://snag.gy/ON3roY.jpg
Message edited by YoungWolf - Monday, 25 June 2018, 13:39:49 |
|
| |
ivana123 | Date: Monday, 25 June 2018, 13:43:35 | Message # 333 |
Lieutenant general
| Quote YoungWolf ( ) Mada jedva cekam da saznam glasove saveta kad je Ivana ispala... Tu mislim da je bilo belaja...
Zaboravih da odgovorim na ovo..Pa i nije, sobzirom da znam glasove (ili pretpostavljam da znam), ali ajd da sačekamo da se stigne do tog ciklusa.
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Monday, 25 June 2018, 13:49:20 | Message # 334 |
Moralna Drolja
| Quote YoungWolf ( ) https://snag.gy/ON3roY.jpg ooooo, da, 2 minuta pre mog izbacivanja
|
|
| |
YoungWolf | Date: Monday, 25 June 2018, 13:54:34 | Message # 335 |
Revijalni član
| Quote papi_gm993 ( ) ooooo, da, 2 minuta pre mog izbacivanja I gotovo da sam mogao da cujem tvoj mozak kako radi i shvata sta se desilo...
|
|
| |
Elio | Date: Monday, 25 June 2018, 14:14:28 | Message # 336 |
Božen
| Mene interesuje kako Papi nije provalio da je neko izdao savez ako je bilo samo tri glasa za Wolfa, a on zna da je dva puta za njega glasao i da je Maski dala jedan glas za njega jer logično da nije za sebe budući da su na tom plemenskom samo ona i Wolf dobili glasove. Ovde me baš interesuje kako je iko poverovao u priču da je Mumina i dalje u tom vašem savezu? mnogo me interesuje kako je uspela da se izvuče. Nekako mi deluje jasno kao dan da je flipovala
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Elio | Date: Monday, 25 June 2018, 14:18:21 | Message # 337 |
Božen
| Mada sad kapiram da moguće da nisu pročitali sve glasove već dva od tri za Wolfa i da je onda Mumina izmislila da je glasala za nekog drugog..zlicaa
|
|
| |
ivana123 | Date: Monday, 25 June 2018, 14:21:24 | Message # 338 |
Lieutenant general
| Ne bi mogla da izmisli (barem mi se čini) jer bi troya valjda svejedno pročitao taj glas, ukoliko nije za Maski ili Wolfa.. I da, mislim da nisu svi pročitani za njega, ako se dobro sećam..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
Maski | Date: Monday, 25 June 2018, 14:26:57 | Message # 339 |
The Idol Queen
| ma nisu svi za njega bili procitani tad sam i pitala troju za to ja msm i malo se uspanicila plus bacena je prica da je isto bio neki dupli za mene a sad jbg ko zna kolko cega ima u ovoj igri zvucalo je plausable tad sve to :P
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Monday, 25 June 2018, 14:31:02 | Message # 340 |
Moralna Drolja
| da, nisu procitani svi glasvi za Mladena... zato nismo posumnjali
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Monday, 25 June 2018, 14:50:48 | Message # 341 |
Podguzna muva
| Quote YoungWolf ( ) Pitanje je bilo jesi li sabotirao jer niko od nas u to nije bio siuguran jer vecina ljudi ovde JESTE sposbna da zavrsi slagalicu za 10-15 minuta? pa ja i Ivana smo onda ocigledno nesposobni, a ti i svi koji su stigli za ispod 15 min su zapravo moralni sposobni pobednici vsa ^_^
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Elio | Date: Monday, 25 June 2018, 15:13:46 | Message # 342 |
Božen
| Quote ivana123 ( ) Ne bi mogla da izmisli (barem mi se čini) jer bi troya valjda svejedno pročitao taj glas, ukoliko nije za Maski ili Wolfa Pročitao bi sigurno, pogotovo da bi dramu napravio kako je to Mumina smuljala na svoju vodenicu, pojma nemam, al svaka čast
|
|
| |
papi_gm993 | Date: Monday, 25 June 2018, 15:33:00 | Message # 343 |
Moralna Drolja
| Quote Elio ( ) Pročitao bi sigurno, pogotovo da bi dramu napravio Pa to i jeste uradio... Procitao je njen glas za Maski, ali nas dvoje tada to nismo shvatili
|
|
| |
ivana123 | Date: Monday, 25 June 2018, 15:52:58 | Message # 344 |
Lieutenant general
| Quote Elio ( ) kako je to Mumina smuljala na svoju vodenicu, pojma nemam, al svaka čast
Pa, vidiš da je tek na tom sledećem otkriveno, oni nisu sumnjali nimalo..
|
|
| |
Maski | Date: Monday, 25 June 2018, 15:54:08 | Message # 345 |
The Idol Queen
| ah... mracno doba vsa to bese
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |