Reunion Show
|
|
Petar | Date: Friday, 22 June 2018, 14:03:39 | Message # 106 |
Oralni pobednik
Group: Publika
Status: Offline
| Čestitke pobedniku na pobedi, organizatorima na organizaciji, poroti na izglasanom pobedniku i publici na ispraćenoj sezoni do kraja. Da mogu da vratim vreme sve bih isto uradio, bilo je jako zanimljivo, ali mislim da se na ovom forumu više ne bih igrao, osim ako se uvede pravilo da je dozvoljena samo jedna osoba koja živi u BG-u po sezoni. Iz ove igre sam izašao čiste savesti, možda i najčistije savesti od svih savesti u ujedinjenju i jako sam ponosan na to.
Soldier, keep on marching on Head down tilll the work is done Waiting on the morning sun Soldier, keep on marching on
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 14:03:42 | Message # 107 |
The Idol Queen
| pa drago mi je sto barem moje silno rantovanje nije skroz palo u vodu ^^ a to za imunitet definitivno, i dalje mi je otvorena rana, nema niceg goreg nego pasti zbog sopstvene gluposti :P
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 14:04:34 | Message # 108 |
Božen
| Odgovor Gardijanu Nisam vala al sam uvek kontao da bih možda sa njima imao veće šanse nego sa nekim od vas. Bar sam probao xD
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Friday, 22 June 2018, 14:06:51 |
|
| |
Petar | Date: Friday, 22 June 2018, 14:06:21 | Message # 109 |
Oralni pobednik
| Jao da, još uvek nisam saznao zašto me je Elio svuda blokirao, a nisam ni bio deo igre kad je to uradio.
Soldier, keep on marching on Head down tilll the work is done Waiting on the morning sun Soldier, keep on marching on
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 14:06:59 | Message # 110 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Jbg, ima da se zapise u anale kao potez nad potezima ovog survivora
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 14:07:31 | Message # 111 |
The Idol Queen
| pih petre nemoj tako... ja sam svoju savest cuvala mazila pazila prala svako vece i glancala do iznemoglosti samo da bi se mogla osecati kao moralni elitista nad svim ovim varalicama i spletkarosima cisto da ako se sve izjalovi i ja mogu da prisvojim neku utesnu titulu tipa moralni pobednik ^^
|
|
| |
Petar | Date: Friday, 22 June 2018, 14:08:08 | Message # 112 |
Oralni pobednik
| Maski, ti i jesi moralni elitista.
|
|
| |
Džejkobs | Date: Friday, 22 June 2018, 14:09:10 | Message # 113 |
Jednooki pirat
| Quote Maski ( ) cisto da ako se sve izjalovi i ja mogu da prisvojim neku utesnu titulu tipa moralni pobednik ^^ Tu titulu je Petar vec zauzeo vidiš šta mu ponosno stoji ispod imena.
|
|
| |
ivana123 | Date: Friday, 22 June 2018, 14:09:12 | Message # 114 |
Lieutenant general
| Quote Elio ( ) Kao veliki kompliment jer to sam se i ja truduo da uradim tokom cele sezone, ali jedina moja greška (i to prevelika) je bila što sam sve ono izlupetao Maski na početku ujedinjenja, a gotovo ništa od toga nije bila istina. Cilj je bio samo da se privuče u većinski savez, ali ni u snu je nisam planirao sa mnom u top 3, niti mi je bilo prebitno da izbacim Ivanu, a ne nju. Znao sam ja da ona ima tajni i hteo sam da ga baci jer sam znao da Ivani nema spasa na onom plemenskom pa da posle idem na priču "što me nisi poslušala" mogla si da ne baciš imunitet Hteo sam da se oseti kao da želim jako da sarađujemo, ali ti i Petar ste bili moj jedini savez zapravo. Lepo je ona sve to posle okrenula protiv mene, što sam i znao (videćete posle moje intervjue gde je stalno pominjem da mi radi o glavi ), a vi ste tad poverovali da sam neki opasan manipulator, a ja od starta bio veran trojci Kili, Petar i ja :D Nije da ti delimično i sama nisam pomogla ovde, pošto nisam sumnjala ni u šta od ovoga što se desilo, svojom glupošću sam joj pisala sve izokola nešto, umesto da kažem da postoje velike šanse (tada još nisam odlučila bila) da neću za nju. Tako da i meni žao što je bzvz protraćen taj imunitet. Ili da sam se pridružila Chrisu (mislim) sa glasom, ali, jbg, šta sad..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 14:09:31 | Message # 115 |
Božen
| Quote Petar ( ) Jao da, još uvek nisam saznao zašto me je Elio svuda blokirao, a nisam ni bio deo igre kad je to uradio Odblokiran si na fejsbuku kao i svi. Nisam te blokirao jer sam varalica koja se krije u mišjoj rupi i beži od nečega nego zato što u tom trenutku nisam hteo da me iko smara i pita me šta se desilo jer sam bio besan zbog te odluke i hteo sam samo mir. Isti dan sam vas skinuo sa bloka
|
|
| |
Maski | Date: Friday, 22 June 2018, 14:10:17 | Message # 116 |
The Idol Queen
| hvala Petre (: da ne mislis tako smorila bi se bas jer bi svo ono izvlacenje mrlja iz savesti u kasne sate bilo za dhzabe
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 14:11:57 | Message # 117 |
Trojin šegrt
| Savest, sta je to? :O
|
|
| |
Petar | Date: Friday, 22 June 2018, 14:12:44 | Message # 118 |
Oralni pobednik
| Quote Elio ( ) Odblokiran si na fejsbuku kao i svi. Nisam te blokirao jer sam varalica koja se krije u mišjoj rupi i beži od nečega nego zato što u tom trenutku nisam hteo da me iko smara i pita me šta se desilo jer sam bio besan zbog te odluke i hteo sam samo mir. Isti dan sam vas skinuo sa bloka smile Ok, ima smisla. Svako ima pravo da radi šta želi sa svojim društvenim mrežama, samo sam hteo razlog.
|
|
| |
Elio | Date: Friday, 22 June 2018, 14:14:48 | Message # 119 |
Božen
| Quote ivana123 ( ) Nije da ti delimično i sama nisam pomogla ovde, pošto nisam sumnjala ni u šta od ovoga što se desilo, svojom glupošću sam joj pisala sve izokola nešto, umesto da kažem da postoje velike šanse (tada još nisam odlučila bila) da neću za nju
Slažem se, moglo je sve na drugu vodenicu da ode
|
|
| |
TheGuardian | Date: Friday, 22 June 2018, 14:15:09 | Message # 120 |
Trojin šegrt
| Ovo je sad sve tako slatko, svi se pomiruju
|
|