Emisija 3 - LaraCroft,tiksi,Chris Keller i JocaJuve94
|
|
Elio | Date: Monday, 27 August 2018, 20:45:47 | Message # 106 |
Božen
Group: Publika
Status: Offline
| Ma Tiksi je prava ženkica!
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:46:56 | Message # 107 |
Generalissimo
| Nastavak posle TARA
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Monday, 27 August 2018, 20:47:35 | Message # 108 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Monday, 27 August 2018, 20:47:38 | Message # 109 |
Podguzna muva
| wtf ua!
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Elio | Date: Monday, 27 August 2018, 20:48:33 | Message # 110 |
Božen
| U medjuvremenu da glasate na ESCu da vam brze prodje vreme. Srdacan pozz
Nema tu zavlačenja, idemo konkretno...
Message edited by Elio - Monday, 27 August 2018, 20:48:54 |
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:50:34 | Message # 111 |
Generalissimo
| Da li ste nekada videli neku od osoba sa foruma uživo? a)da b)ne
*LaraCroft - b
Tiksi – b , Ne. I da jeste verujem da bi Lara ovde stavila Ne, jer ta druga osoba vrv nije videla nju (sa naocarima za umanjenje rezolucije slike mozda i bi), a mozda nakon toga više nije videla nikoga (Anubis-šala mala Laaaroo! <3). JocaJuve94 b, deluje kao povucen lik I neko ko se ne bi upoznavao sa osobama s foruma ChrisKeller b , AHAHAHAAHHAHH ZIVOT U MALOM<333 s obzirom da ne znam kog je pola osoba niti ime niti prezime niti godiste niti bilo sta stv nznm, osoba ce odgovoriti ne vrvn, tako da ne xd (iako je mozda da istina je l xd)
Bolje sto nije. 10 10 10 . Tri poena.
|
|
| |
tiksi | Date: Monday, 27 August 2018, 20:50:38 | Message # 112 |
Krtica
| E dobro je, hajde Lara beauty sleep ce da propadne xD
Quote Elio ( ) Ma Tiksi je prava ženkica!
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:53:05 | Message # 113 |
Generalissimo
| Da li ste ikada bili žrtva vršnjačkog nasilja: a)da b)ne
*JocaJuve94 b, realno svi me obozavaju…
LaraCroft - b Tiksi Ne. Iako mislim da je ovo moguće zbog Jocine fizičke različitosti, ne deluje mi kao osoba koja trpi neke posledice ovoga, komunikativan je, drag i ne osecam ovu vrstu tuge u njemu. Mada opet mozda onaj klubski fanatizam, može da znači neku želju za prihvatanjem i pripadnosti nekoj većoj grupi “slicnih”, videcemo. ChrisKeller b , au wtf xd neka bude ne, msm psihickog su svi bili u sustini, fizickog sumnjam valda xd ako se racuna i psihicko, onda da, ali ne verujem da ce se on setiti bas toga, a i nekako ponosita je osoba navodno, mada ga stv ne poznajem xd mada bolje od lare xd
Ko to svi ?
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:54:53 | Message # 114 |
Generalissimo
| Da li ste u više od pet situacija bili ljubomorni na ostale forumaše? a)da b)ne
*ChrisKeller b , pa sad zavisi kako se gleda, odgovor je ne, jer kao ljubomora se odnosi na osobu bas neku konkretnu, drugo je u odnosu na stvar, lupam ja recimo zelim pare, i sad nznm Ethan ima vise para od mene, ja zelim pare, a ne da kao imam neke negativne emocije prema Ethanu jer ima vise para (msm to me ni ne zanima, niti razmisljam, jer ne zelim bas te Ethanove pare, msm ako je to ljubomora XD bas da zelis nesto sto neko drugi ima, a ne neku globalizaciju stvari xd) xd odgovor je 0 puta ako se tako gleda, a ako se gleda ljubomora kao suprotno od mog primera, onda nmp dosta puta xd (bolje telo, vise para, bolji prosek, bolje igra nmp mafije itd) xd
JocaJuve94 a - na finaliste VS-a… LaraCroft - b Tiksi NE. Ovde se vrtim u krug neprekidno , verujem da je svakako bio ljubomoran kad neka trecerazredna pesma pobedi na ESC, dok se njegova “top” vuče po patosu ili kad neko ima vise stranica na vrucoj stolici (stranice su u trendu), ali mislim da će Ne da stavi jer sebe vidi kao easygoing lakog rijaliti hejtera, koji kao takav ne može da bude realno npr. ljubomoran.
Nisam ljubomoran nisam , ali hocu da znam . Dva poena.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Monday, 27 August 2018, 20:55:02 | Message # 115 |
Imperija
| Quote Jason ( ) Da li ste ikada bili žrtva vršnjačkog nasilja:a)da b)ne Ovo sam mislila da je pitanje za mene...
Kako god, poeni su bitni
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
ChrisKeller | Date: Monday, 27 August 2018, 20:55:28 | Message # 116 |
Podguzna muva
| Laro vredis <3
Can't stop, so shut your mouth
|
|
| |
Lavica88 | Date: Monday, 27 August 2018, 20:56:03 | Message # 117 |
Vučica
| Zavisi na kog vrsnjaka se misli.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:56:49 | Message # 118 |
Generalissimo
| MASTURBACIJA
JocaJuve94 – Killy Tiksi- troya (zbog sala na racun desnice, no second thoughts.) LaraCroft – NIKO, NE VOLIM TAKVA PITANJA, SLOBODNO MI IZBRISI POEN ZA OVO ChrisKeller – Killy, spominjao je da ce da prestane s tim nesto u nekom trenutku xd
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:57:17 | Message # 119 |
Generalissimo
| NARCIS
JocaJuve94 – troya Tiksi- JocaJuve (zaljubljenik u svoj lik i delo, nije jedini :D) LaraCroft – Tic-Tac ChrisKeller – Lavica88
|
|
| |
Jason | Date: Monday, 27 August 2018, 20:57:39 | Message # 120 |
Generalissimo
| KLOVN
JocaJuve94 – Petar Tiksi– ChrisKeller, obozavam njegovu teatralnost, doprinos, energicnost i nezelju da se dopadne svima, ma ja volim klovnove LaraCroft – stefanczv97 ChrisKeller – Sac, nznm sto tacno xd
|
|
| |