Reunion Show - Page 11 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Reunion Show
anchyDate: Saturday, 01 December 2018, 20:08:56 | Message # 151
Bočica
Group: Publika
Awards: 5
Status: Offline
Ahahahahah da je ovo, da je ono... Da baba ima ku*ac, bila bi deda. smile Jedino sa tom verovatnoćom sam ja mogla da uspem to što ti umišljaš smile

Kad se bojiš - ne postojiš!

troyaDate: Saturday, 01 December 2018, 20:11:21 | Message # 152
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote anchy ()
fora što me nervira kad je neko svestan nečega, to mi i kaže pre sezone, a sad totalno druga priča, zarad ko zna čega.

Ma sta je tebi, ja tebi nisam rekao da nemas sanse, nego da je ekipa skroz luda i da ce da te izlude. Tad sam mislio na reunion sa DeMarcusom koga takodje znas licno, a koji je poznat kao svadjalica. Kad ga dodas u kombinaciju sa Mikom moze da bude svasta. To nema nikakve veze sa ovom temom ovde.

stingemmmDate: Saturday, 01 December 2018, 20:13:38 | Message # 153
Trainwreck diktator
Awards: 4
Jao bre troyo, mogao bi kod Ane u školu za cepidlačenje jer ti ne ide. Zabole me koji broj ljudi sam pogodio, pobednika eto i nisam, poenta je da smo znali da će tok biti “maski i pijuni sa rl odnosima na sve strane” što se i ispostavilo kao glavna tema. 3/4 je samo konkretan podatak koji sam mislio da dovoljno jasno govori o tome šta smo pogodili, ali očigledno moram da objašnjavam kao bolidima.
Ana, niko nije ni rekao da je tebi stalo, nego troyi, koji tebe napada nebulozama da bi pre svega sebe ubedio u to da je imao dobru sezonu koju nije izjebao svojim odlukama. A već smo navikli od troye da bi pre postao nebulozan nego priznao greške(videti VS Kina, VS diskvalifikacija Elia, VS Etf klan), zbog čega mi je vrlo žao, jer troya, za razliku od Saca, i zna da kaže nešto pametno kada ne oseća da mu je ego ugrožen.

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 20:25:54 | Message # 154
Krtica
Awards: 16
Spustite loptu, samo da je cast do kraja uradjen kako treba bilo bi ok. Lepo je pocelo, svidja mi se polazna lista, ali se vrv zbog roka ubrzalo po onoj tabeli pri kraju i tu sjebalo dosta stvari, pride ce taj seksizam (<3) i forsiranje zenskih ucesnika stvarno da nas dodje glave.

Ne znam dal je gore kad se ljudi sami prijavljuju i tu krivimo ucesnike za predilove pred sezonu ili kad se kastuje, pa tu troya izvlaci deblji kraj, mada verujem da je svakako ovoga bio svestan i mislim da je morao da zavrsi to lepo do kraja a ne da ovako brlja da bi sve pocelo o roku.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

anchyDate: Saturday, 01 December 2018, 20:55:24 | Message # 155
Bočica
Awards: 5
Quote troya ()
Ma sta je tebi, ja tebi nisam rekao da nemas sanse, nego da je ekipa skroz luda i da ce da te izlude. Tad sam mislio na reunion sa DeMarcusom koga takodje znas licno, a koji je poznat kao svadjalica. Kad ga dodas u kombinaciju sa Mikom moze da bude svasta. To nema nikakve veze sa ovom temom ovde.
Da, sigurno samo DeMarcus i Miko koga ne znam uopšte smile Naravno da ne možeš da mi kažeš da nemam šanse, niti sam ja to rekla, ti se o tome raspravljaj sa kim hoćeš na tu temu. Ja sam se uključila kada si ti istaknuo to da ja znam najviše ljudi i kako je zaboga to moglo da mi šteti, a čim si mi to napomenuo ranije, svestan si da je moglo. Pa još krećeš i da mi govoriš šta sam mogla da uradim, a upravo sam uradila to što ti i kažeš da je kao trebalo, bila sam za to da idem sa većinom, ali posle toga van mene kreće druga priča. Jednostavno sam od početka šutnuta, nije mi jasno što to ne možeš da prihvatiš, nema to nikakve veze sa tobom. Ne znam ni kako ti nije glupo da nešto popuješ kada ne znaš sve.

Quote stingemmm ()
Ana, niko nije ni rekao da je tebi stalo, nego troyi
Znam bre, samo sam se nadovezala na tvoj komentar biggrin
Quote stingemmm ()
Jao bre troyo, mogao bi kod Ane u školu za cepidlačenje jer ti ne ide
Nije troja dobar kandidat, jer ne koristi činjenice, a za cepidlačenje su one potrebne, da imaš za šta realno da se uvatiš heart

Kad se bojiš - ne postojiš!

stingemmmDate: Saturday, 01 December 2018, 21:02:09 | Message # 156
Trainwreck diktator
To jeste kučki, zato ti i ja i jesmo neprikosnoveni top 2 cepidlaka heart
Tiksi, niko ga “ne krivi”, ovo je jebena igra da se podsetimo, samo komentarišemo da je nešto dobro ili ne, a on je taj koji to doživljava kao lični napad i onda kreće da lupeta. Ok je kad kažem da je cela Finska super, da je neki twist dobar, da je neko castovan odlično itd, ali odjednom nije ok kad se nešto zameri hostu.

Go fuck your prototype

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:04:14 | Message # 157
Krtica
Krećem sa ovim skromnim čitanjem glasova publike. Prvi je glas koji je poslao :

Killy
- se dosta premišljao -

Ema

Ja se baš troumim oko mog glasa jer su svo troje zaslužili da pobede(mislim, ne bi dogurali do finala da nisu XD). Guardian je toliko puta osvojio
lični da je to neverovatno, Maski je baš nadigrala mog brata i rooa, a Ema...ja
stvarno ne znam koliko je ona tajnih imala i izvukla se nekoliko puta, plus je
jedini challenger koji je došao do finala. Sa svim rečenim, mislim da će mojglas ipak da ide Emi

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Saturday, 01 December 2018, 21:07:03

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:06:49 | Message # 158
Krtica
ChrisKeller
-#On ne luta bebo-

TheGuardian

brate moj do prve krune vise zasluzio si zelim ili ema 7 0 0 ili theguardian do pobede
<333

Message edited by tiksi - Saturday, 01 December 2018, 21:11:18

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:08:40 | Message # 159
Krtica
DeMarcus
-Publika nije sisala #Veslo-

Maski

Glasam za Maski, posto mi je najimpresivnije kako moze dva puta da izvesla ljude i dodje do finala. Prosto nemogucu misiju je ostvarila. Ocekujem da Ema pobedi lagano

LaraCroftDate: Saturday, 01 December 2018, 21:09:12 | Message # 160
Imperija
Awards: 30
A bre, Tiksi, pa postavi sve glasove Publike u jednom postu...

Tacno je da sam imala poziv za ucesce, ali sam odbila iz 2 razloga - nisam imala dovoljno vremena u poslednja dva meseca a i ne bih da igram sa likovima koji se medjusobno poznaju, zajedno studiraju, koriste isti lap top, cetkicu za zube i ostalo...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

stingemmmDate: Saturday, 01 December 2018, 21:10:18 | Message # 161
Trainwreck diktator
Isto tako je ok da troja koji za početak nikada nije video RL odnose ovih ljudi govori kako je Ana tu bila u najboljoj poziciji(kao da bi i da jeste to bio argument u njegovu korist) i priča o situaciji u plemenu na početku, ali ja moram da vidim sve plemenske savete i čekam da vidim kako je jakovu prošlo kroz glavu da eventualno izbaci guardiana(kao da u ovoj igri ne bi svakome trebalo da padne na pamet u nekom trenutku da svakoga izbaci, jer jedan je pobednik na kraju) kako bih išta iskomentarisao. O Sacovoj argumentaciji kojom dokazuje da je neko allstar time što napada da neko drugi nije tek da ne govorim. A ne vidim da je troja igde objasnio Sacu zašto je castovao Nikolu recimo, iako je to podjednaki “napad” na njega kao moje tvrdnje. Ali ne, pošto je Sac dupeuvlakač koji brani njegove favorite njega ćemo da iskuliramo.
Ja razumem da je troja navikao na prostoumne rasprave pune uvreda ovde, ali za tiksi, anu i mene mu ipak trebaju činjenice koje nema. Zato i apelujem na sve da se manu argumentacije i da se bar posprdamo kao ljudi

Go fuck your prototype

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:10:33 | Message # 162
Krtica
Da ne bude zabune ovaj komentar ispod imena onog ko je glasao sam u dosadi dodala ja lično xD

Jason 
– Ni klana, ni plana #HumaneVrednosti -

Ema

Ema (Glasam za Emu iz jednog jedinog razloga a to je sto je dosla tu gde jeste iako je nova i nije imala unapred smisljene planove i klanove)

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:12:37 | Message # 163
Krtica

Suzdrzite se malo sa raspravom. Ne Lara 1 po 1 (nabijam sebi komentare xD)

2 glasa Ema – 1 glas TheGuardian-1 glas Maski

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:13:43 | Message # 164
Krtica
YoungWolf 
– Izgleda ima #ZadovoljavajuciHormonskiStatus-

Maski.

Jer je predivno ljudsko bice.

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:14:53 | Message # 165
Krtica

JocaJuve94
-#mozda je Emu pomesao sa Josipom -

Ema

Glasam za Ugrinaju..

Search: