Reunion Show - Page 12 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Archive - read only
Reunion Show
tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:16:05 | Message # 166
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Dux 
– # i u 8 ujutru prepoznaje VS kvalitete-

Maski

Najjaci igrac VS-a

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:17:44 | Message # 167
Krtica
3 glasa Ema – 1 glas TheGuardian – 3 glasa Maski

Idemo, dalje...

papi_gm 
–# Aj što ni slika ne moženego ni reči ne mogu opisati-

Maski
Moj glas je za Maski

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

EthanMorascaDate: Saturday, 01 December 2018, 21:19:31 | Message # 168
Vašljivi glodar
Group: Game host
Awards: 44
Jason bio i ostao težak smarač. biggrin

yeah, you may be good looking
but you're not a piece of art

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:19:31 | Message # 169
Krtica
Stingemmm
-#ZnaOnaWhy???-

Maski

Glasam za Maski, zna ona zašto  :heart:

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:21:28 | Message # 170
Krtica

Ivana123

- #Maski je ipak meduza, sad dokazano  -

Maski

Na prvo mestu, čestitam im svima troma na finalu, iako do njega jesu stigli u senci nekih drugih igrača (možda ovo i ne bi trebalo pominjati, mada činjenično jeste tako) što mi, donekle otežava da se odlučim za neki potez, sitnicu ili bilo šta drugo presudno da glasam za određenu osobu, pošto je svako od njih izabrao da se fokusira na različite stvari. Glas dajem Maski, koja je dosta dobro uspela da balansira između više strana (saveza), što, posle ispraćene sezone verujem da nije bilo lako i pritom par puta spasila i sebe.

JasonDate: Saturday, 01 December 2018, 21:22:14 | Message # 171
Generalissimo
Awards: 5
Quote EthanMorasca ()
Jason bio i ostao težak smarač.

Koji te je izbacio iz prosle sezone  heart  angel1  biggrin

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:23:43 | Message # 172
Krtica

EthanMorasca 

-#VecitaAntiSvetaPetka -

Maski

Glasam da pobedi Maski.   

Dvoumio sam se između Gardijana i Maski. Oboje su po mom mišljenju odigrali jako dobro. Imali su stabilan savez i dodatke na taj savez koje su uspešno odsekli kad im više nisu trebali. Smatram da su oboje mogli i nezavisno jedno od drugog da stignu do finala, što je za svaku pohvalu. Ipak, postoje 2 bitne Maskine prednosti: 

1) nije uzela nijedan imunitet, a svejedno je stigla do finala; 

2) imala je apsolutno najveću metu na leđima od početka sezone, s obzirom na to da mnogo ljudi poznaje uživo i da je, što je još bitnije, zamalo pobedila u prošloj sezoni. 

Emu sam odmah eliminisao zato što mi se ne dopada njen pasivno-agresivni stav prema strategiji kao osnovnoj komponenti Survivora i glumljenje Svete Petke na finalu. 

Maski, nadam se da pobeđuješ bar u glasovima Publike, s obzirom na to da se, nažalost, ni Gardijan ni ti nećete ovajditi od ove bitter Porote.

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:25:48 | Message # 173
Krtica
Tiksi

-#GuardaskiAliIpaaak, #seksizam -

Maski

Ovde sam na 50-50 vs TheGuardian .Vrlo slicna igra kao u prethodnoj njenoj sezoni, uvek je umela da kontrolise igru i izabere one koji su spremni da zrtvuju i svoju igru za nju i ovde napravila dobar potez sa Jakovom (mada verujem da u odnosu na njega nije morala ništa posebno da radi poznajući njega ), koji je nesvesno i svesno odradio veliki deo posla za nju i koji ce i sada vrv za nju da glasa iako ga je izbacila xD Fail sto nije ranije krenula da dezintegrise njegovu najblizu ekipu, a ne u samoj zavrsnici, fail po meni izbacivanje Anchy/Slavomira takodje, sto je sveukupno doprinelo da u igrama jaka Ema dobije lepe sanse za pobedu sa na ovaj način uzgajanom Porotom. Pride kod mene stvorila utisak jedne polu-pasivne igre koja se dobrim delom oslanja i na srećan razvoj okolnosti, mada svakako i dalje Maski smatram jednim od najopasnijih VS igrača.

Guardian je realno imao solidnu sezonu. Po meni je čak imao goru polaznu poziciju od Maski, jer su sa ovakvom strukturom ljudi, nakon vec prvog ispadanja, poznantstva koja nisu pracena slikama bila prednost (ima prava papi <3, ne trebaju slike #samoOsecanja), uspeo je da odoli rasirenom Jakovu koji se samo širio kroz sezonu i da ga na kraju izbaci, drustvena igra isto solidna  i veliko je pitanje da li je ovde Maski koristila njega ili je on zapravo nju, jer je uvecavala sanse za njegov dalji prolaz kroz kontrolu akcija Jakova i potencijalno bila dobar protivnik u finalu, gde porotu dobrim delom sacinjavaju osetljive novajlije i enigmaticari, posebno u kombinaciji sa Jakovom. Objektivno gledano, ako se  uzme u obzir njegov napredak, mozda i više zaslužuje moj glas.

SacDate: Saturday, 01 December 2018, 21:27:50 | Message # 174
Izjahani jahač
Awards: 19
Porota ne može da bude bitter, samo publika može.  wizard

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:28:30 | Message # 175
Krtica
LaraCroft 

- #KlubOtpadnikaIpakDominira-

Maski 

Malo pratim ovaj VS, ali kad god nesto procitam na forumu, svi se zale na nju - Maski ovo, Maski ono... 

Dobrodosla u klub otpadnika. Nema nas puno, ali smo mnogo znacajni.

stingemmmDate: Saturday, 01 December 2018, 21:28:59 | Message # 176
Trainwreck diktator
Awards: 4
Wolfov hešteg hahahahahahahahahahahaha, OBOŽAVAM TE TIKSI heart

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

LaraCroftDate: Saturday, 01 December 2018, 21:30:04 | Message # 177
Imperija
Awards: 30
Dobrodosla u klub otpadnika i da dodam - skreni u pravu ulicu Grada Greha  cool

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:32:09 | Message # 178
Krtica
Sac 

– #Jedini uvek realan –

Koviljka

Glasam za Koviljku.

X Ovaj glas se ne uzima u obzir

tiksiDate: Saturday, 01 December 2018, 21:34:09 | Message # 179
Krtica
Koviljka

- #Na djavoljoj za S&M vise nema dileme -

Ema

EMA - ZATO ŠTO ŠAMARA VEZANIH OČIJU! 

PRAVDA ZA NINU I LARU! KOVILJKA JE IZ RAJA IZAŠLA!!!

stingemmmDate: Saturday, 01 December 2018, 21:36:28 | Message # 180
Trainwreck diktator
Awards: 4
Uhhh

Go fuck your prototype
I'm an upgrade of your stereotype.

Search: