Reunion Show
|
|
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:16:05 | Message # 166 |
Krtica
Group: Publika
Status: Offline
| Dux – # i u 8 ujutru prepoznaje VS kvalitete-
Maski
Najjaci igrac VS-a
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:17:44 | Message # 167 |
Krtica
| 3 glasa Ema – 1 glas TheGuardian – 3 glasa Maski
Idemo, dalje...
papi_gm –# Aj što ni slika ne moženego ni reči ne mogu opisati-
Maski Moj glas je za Maski
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:19:31 | Message # 168 |
Vašljivi glodar
Group: Game host
| Jason bio i ostao težak smarač.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:19:31 | Message # 169 |
Krtica
| Stingemmm -#ZnaOnaWhy???-
Maski
Glasam za Maski, zna ona zašto :heart:
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:21:28 | Message # 170 |
Krtica
| Ivana123
- #Maski je ipak meduza, sad dokazano -
Maski
Na prvo mestu, čestitam im svima troma na finalu, iako do njega jesu stigli u senci nekih drugih igrača (možda ovo i ne bi trebalo pominjati, mada činjenično jeste tako) što mi, donekle otežava da se odlučim za neki potez, sitnicu ili bilo šta drugo presudno da glasam za određenu osobu, pošto je svako od njih izabrao da se fokusira na različite stvari. Glas dajem Maski, koja je dosta dobro uspela da balansira između više strana (saveza), što, posle ispraćene sezone verujem da nije bilo lako i pritom par puta spasila i sebe.
|
|
| |
Jason | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:22:14 | Message # 171 |
Generalissimo
| Quote EthanMorasca ( ) Jason bio i ostao težak smarač. Koji te je izbacio iz prosle sezone
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:23:43 | Message # 172 |
Krtica
| EthanMorasca
-#VecitaAntiSvetaPetka -
Maski
Glasam da pobedi Maski.
Dvoumio sam se između Gardijana i Maski. Oboje su po mom mišljenju odigrali jako dobro. Imali su stabilan savez i dodatke na taj savez koje su uspešno odsekli kad im više nisu trebali. Smatram da su oboje mogli i nezavisno jedno od drugog da stignu do finala, što je za svaku pohvalu. Ipak, postoje 2 bitne Maskine prednosti:
1) nije uzela nijedan imunitet, a svejedno je stigla do finala;
2) imala je apsolutno najveću metu na leđima od početka sezone, s obzirom na to da mnogo ljudi poznaje uživo i da je, što je još bitnije, zamalo pobedila u prošloj sezoni.
Emu sam odmah eliminisao zato što mi se ne dopada njen pasivno-agresivni stav prema strategiji kao osnovnoj komponenti Survivora i glumljenje Svete Petke na finalu.
Maski, nadam se da pobeđuješ bar u glasovima Publike, s obzirom na to da se, nažalost, ni Gardijan ni ti nećete ovajditi od ove bitter Porote.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:25:48 | Message # 173 |
Krtica
| Tiksi
-#GuardaskiAliIpaaak, #seksizam -
Maski Ovde sam na 50-50 vs TheGuardian .Vrlo slicna igra kao u prethodnoj njenoj sezoni, uvek je umela da kontrolise igru i izabere one koji su spremni da zrtvuju i svoju igru za nju i ovde napravila dobar potez sa Jakovom (mada verujem da u odnosu na njega nije morala ništa posebno da radi poznajući njega ), koji je nesvesno i svesno odradio veliki deo posla za nju i koji ce i sada vrv za nju da glasa iako ga je izbacila xD Fail sto nije ranije krenula da dezintegrise njegovu najblizu ekipu, a ne u samoj zavrsnici, fail po meni izbacivanje Anchy/Slavomira takodje, sto je sveukupno doprinelo da u igrama jaka Ema dobije lepe sanse za pobedu sa na ovaj način uzgajanom Porotom. Pride kod mene stvorila utisak jedne polu-pasivne igre koja se dobrim delom oslanja i na srećan razvoj okolnosti, mada svakako i dalje Maski smatram jednim od najopasnijih VS igrača.
Guardian je realno imao solidnu sezonu. Po meni je čak imao goru polaznu poziciju od Maski, jer su sa ovakvom strukturom ljudi, nakon vec prvog ispadanja, poznantstva koja nisu pracena slikama bila prednost (ima prava papi <3, ne trebaju slike #samoOsecanja), uspeo je da odoli rasirenom Jakovu koji se samo širio kroz sezonu i da ga na kraju izbaci, drustvena igra isto solidna i veliko je pitanje da li je ovde Maski koristila njega ili je on zapravo nju, jer je uvecavala sanse za njegov dalji prolaz kroz kontrolu akcija Jakova i potencijalno bila dobar protivnik u finalu, gde porotu dobrim delom sacinjavaju osetljive novajlije i enigmaticari, posebno u kombinaciji sa Jakovom. Objektivno gledano, ako se uzme u obzir njegov napredak, mozda i više zaslužuje moj glas.
|
|
| |
Sac | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:27:50 | Message # 174 |
Izjahani jahač
| Porota ne može da bude bitter, samo publika može.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:28:30 | Message # 175 |
Krtica
| LaraCroft
- #KlubOtpadnikaIpakDominira-
Maski
Malo pratim ovaj VS, ali kad god nesto procitam na forumu, svi se zale na nju - Maski ovo, Maski ono...
Dobrodosla u klub otpadnika. Nema nas puno, ali smo mnogo znacajni.
|
|
| |
stingemmm | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:28:59 | Message # 176 |
Trainwreck diktator
| Wolfov hešteg hahahahahahahahahahahaha, OBOŽAVAM TE TIKSI
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:30:04 | Message # 177 |
Imperija
| Dobrodosla u klub otpadnika i da dodam - skreni u pravu ulicu Grada Greha
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:32:09 | Message # 178 |
Krtica
| Sac
– #Jedini uvek realan –
Koviljka
Glasam za Koviljku.
X Ovaj glas se ne uzima u obzir
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:34:09 | Message # 179 |
Krtica
| Koviljka
- #Na djavoljoj za S&M vise nema dileme -
Ema
EMA - ZATO ŠTO ŠAMARA VEZANIH OČIJU!
PRAVDA ZA NINU I LARU! KOVILJKA JE IZ RAJA IZAŠLA!!!
|
|
| |
stingemmm | Date: Saturday, 01 December 2018, 21:36:28 | Message # 180 |
Trainwreck diktator
| Uhhh
Go fuck your prototype I'm an upgrade of your stereotype.
|
|
| |