Polufinale - Page 6 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
Polufinale
DonnieBrascoDate: Friday, 27 August 2010, 22:00:16 | Message # 76
Gelipter
Group: Publika
Awards: 23
Status: Offline
Ne citam , lupam sto mi prvo padne napamet , ne pisem knjigu , Smrtna Ljubav, da pazim sta pisem , pisem ti ISTINU ako ti to ista znaci

NeoDate: Friday, 27 August 2010, 22:01:35 | Message # 77
Generalissimo
Awards: 19
ne moras da je pises ..vide drugi to ...ne vredi se raspravljati ovde ...prekinuo si igru ..upropastio je po drugi put ...jesi sad zadovoljio svoj ego ?jesi srecan sad ?

DonnieBrascoDate: Friday, 27 August 2010, 22:09:04 | Message # 78
Gelipter
Nisam zadovoljio svoj ego , ja bih bio najsretniji kada ni sa kim ne bi bio u svadji , ti stvarno mislis da sam ja sretan zbog ovoga sto radim ? Daj molim te ? Da usrecujem sebe ? Da pakostim tebi ? Neo nemam ja 12 godina kako ti mislis?
Znas li ti zbog cega je ova svadja pocela , na dan kada smo se posvadjali trebao sam krenuti za BL , curi se ne ide , sestra kuka sta treba pokupiti para , ovo ono , sestric hoce samnom da ide , sestra mu ne da
MENE glava boli puca mi , niti znam kad cu krenuti ,sav umoran i hajde ad ispustujem druga NEA da odigram jebeni kvzi na svom sajtu , hajde i to cu , prekrstim se , kao svaki put kad u necemu ucestvujem , i hajde , i onda , nadjem 2 odgovora na internetu , 2 razlicita , laza nadje 3 razlicit , ti imas 4 , i umjesto da shvatis da odgovor ima vise rijesenja , ne poen ide Lazi , a meni puca glava , ne mogu doci sebi na cemu poen gubim , popizdim , posvadjam se sa tobom,sa curom , nije mi ni do cega , izgalamim se na sestrica da ne moze samnom , i ko budala na put , misli mi usmjeren skroz na drugu stvar , ja sam skontao da nisam trebao da se svadjam da je to samo igra , ali gotovo je , steta je vec napravljena kako Marko kaze , i nista , tako se nastavilo , eto zbog cega smo se posvadjali i zbog cega je sve pocelo

NeoDate: Friday, 27 August 2010, 22:12:23 | Message # 79
Generalissimo
sta menjas temu ...????kakve to sve veze ime sa time sto si mi ugasio kviz ..i na taj nacim ne indirektno oterao sa sajta ...ma zabole me stako misli ...rekao sam ti niz uvreda i stojim iza toga ...jer ne vidim druge reci koje opisuju takve postupke ...

DonnieBrascoDate: Friday, 27 August 2010, 22:18:10 | Message # 80
Gelipter
Iz 1 razloga, na svom sajtu sam zaprijetio i rekao , saslusaj me jebemu majku i rekao ti putujem glava mi puca , sacekaj da ti objasnim ali ne , ne zelis da me saslusas vjerovatno zelis da mi uzmes poen i bez razmisljanja dajes lazi bez smotrenog a i laza zeli da ponovi jer zna da nije fer ali ti neces , i neces da me saslusas i znao sam napravit cu sranje nema druge , bilo je meni jasno ali morao sam , kod troye sam upao ni sam ne znam zasto , kako kazes da zadovoljim ego ? NE , naprotiv sam

Added (2010-08-27, 10:16 PM)
---------------------------------------------
Ti ne znas sta je meni bilo u glavi jer nisi dozivio u mom mozgu taj dan , bez briga si igrao , sa zajebancijom a ja bio napet , sta jos trebam uraditi , ovo ono , rekao sam ti za sestrica,sestru , curu , samo sam gledao u koju cu provalio upasti ? Pitas kakve veze ima , moja nervoza je 65% utjecala na moje komentare jer sam indirektno bio nervozan

Added (2010-08-27, 10:18 PM)
Ne znam zasto si otisao sa sajta , igrao si filmski kviz , prijavio se kod Laze , ako sam ti ugasio teme i kviz , REKAO SAM MOJ SAJT NIJE SAMO MOJ SAJT TO JE SAJT SVAKOGA PA I TEBE KO JE UPISAN U USERS , ja samo imam glupu moc , mislis da je meni lako nekome izbrisati temu ? tongue , jeste kako nije ...
Kada si rekao u temi da sam zasluzio jebiga druze da si rekao porciju cevapa oprostio bi svaku uvredu ...

NeoDate: Friday, 27 August 2010, 22:19:40 | Message # 81
Generalissimo
ni sam ne znas zasto ? mene si ucenjivao kod marka ...jer navodno nisi imao poverenja , ne znas sta je igra i to je to ..ucena je smesna ..kao da neigram AS , evo ne igram svojom voljom ..onda si potom prekinuo i ugasio kviz zarad jedne igre ???mene si na taj nacin oterao jer nisam debil da trpim tvoje pametovanje i gluposti ..

DonnieBrascoDate: Friday, 27 August 2010, 22:23:52 | Message # 82
Gelipter
Uredu ja sam tebi rekao i priznao ispao sam konj taj dan , ali imao sam probleme, vjerovatno znas kako je to , kada ti nesto utice na raspolozenje , jos preko sile igram kviz , a nemam vremena, ali sam te htio ISPOSTOVATI , mogao ti oko kviza MAXIMALNO , sam znas to , ali trenutak me ponio , i PAZI JA NE MOGU VRATITI VRIJEME , RIJEC ,, IZVINI ,, nista ne znaci ...

tiksiDate: Friday, 27 August 2010, 22:56:06 | Message # 83
Krtica
Awards: 16
Boze, evo registrovah se, zar i ovde iste rasprave, ovo nema vise nikakve veze sa zabavom....Morace da krene neko negde da banuje.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

NeoDate: Friday, 27 August 2010, 23:28:44 | Message # 84
Generalissimo
ne treba da se registrujes samo da se ulogujes :)...covek je prekinuo vecerasnji duel bibe i marka i sta reci ? muka mi je od takvih ljudi ...ja cu zavrsiti zapoceto ..

Added (2010-08-27, 11:28 PM)
a sto se tice bana ja sam napustio njegov sajt i to je to ..nisam kreten da prelazim preko bezobrazluka ...a kazem kviz ce biti nastavljen pod drugacijim okolnostima

tiksiDate: Friday, 27 August 2010, 23:43:40 | Message # 85
Krtica
Awards: 16
Znam Neo to sam i uradila, clan sam hvala bogu sa istim nalogom na vec 5VS sajtova biggrin smile

Mislim prekidati nesto na cemu se radilo jer je neko neraspolozen i tome slicno je van svake pameti. Jbt nismo mi jedini ljudi koji idu na Internet, niti se VS pravi samo zbog nas. Kod mene bi za svaku namernu opstrukciju sledio momentalni ban na odredjeno vreme i vozdra.

Ja samo znam da mi se smucilo da gledam neka prekidanja igara, podmetanja i slicno na sve strane.

Kakav li je Miko tek kada ga devojka ostavi? tongue

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Friday, 27 August 2010, 23:49:55

NeoDate: Friday, 27 August 2010, 23:52:38 | Message # 86
Generalissimo
slazem se tiksi ..ovakav sajt je lako otvoriti ..al zarad jedne igre ..i to sto neki ljudi ne znaju sta je rec IGRA i sto se nerviraju jujuju ..tu sam iznenadjen! ovo je forum i sluzi za zabavu ...ne bi ulazio u tu pricu ..ovde je gotovo i to je to ...meni je ugasena igra zato sto admin nije bio raspolozen ..samim tim me indirektno oterao ..jos prozvao da cu se vratiti itd...nema vracanja vise ...i veceras ovde prekinuo igru zarad svojih kompleksa ...nemam sta da kazem , svako ima svoju glavu pa nek razmisli sa njom ...

DonnieBrascoDate: Saturday, 28 August 2010, 00:48:00 | Message # 87
Gelipter
biggrin biggrin biggrin biggrin
Moja vrata su svima otvorena biggrin biggrin
Ja sam ti predlozio , na mom sajtu zavrsi igru i MIRNA BOSNA biggrin biggrin biggrin

NeoDate: Saturday, 28 August 2010, 00:58:48 | Message # 88
Generalissimo
zavrsicu kao sto si ti zavrsio moj kviz ..samo ga ugasio ..tako cu i ja tvoj sajt ...

troyaDate: Saturday, 28 August 2010, 11:36:39 | Message # 89
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
jbg nema me 1 vece i nastane zbrka totalna! biggrin

nadam se da ce biba i marko imati razumevanja i nastaviti kviz veceras... da sam bio tu veceras niko ne bi upadao u igru...

Da se vratim na Survivora, u kome si pa ti fazonu, tamo si se iznervirao i ugasio igru u kojoj je 8 coveka ulozilo trud, i kazes da se ne ponasas kao klinac. Sinoc si samo demantovao sam sebe, upadati onako ljudima u igri je detinjasto i ruzno. Ako im i veceras budes upadao moracu da te banujem tih pola sata dok traje igra.

Tolko od mene.

DonnieBrascoDate: Saturday, 28 August 2010, 12:55:28 | Message # 90
Gelipter
Ja sam rekao , ko mene banuje sa svog sajta , ja cu njega sa svog trajno banovati , toliko od mene , slobodno reci jebe mi se za tvoj ALL STARS i tako to vezano , ja sam rekao jebe se i meni pa ...

Added (2010-08-28, 12:55 PM)
I da naravno moj sajt nije svetinja da se ne moze bez njega ... Moze se igrati i na drugim sajtovima ... smile

Search: