Polufinale
|
|
troya | Date: Saturday, 28 August 2010, 13:05:37 | Message # 91 |
The Grim Reaper
Group: Game host
Status: Offline
| a ja sam tebi reko napravis li se na seljaka opet i ne pustis ljude da igraju bices banovan dok traje borba ako imas nesto nereseno sa nekim imas druge teme, inace seljakanje i kvarenje tudje igre iz zlobe necu tolerisati...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 28 August 2010, 13:13:13 | Message # 92 |
Gelipter
Group: Publika
| Svi vi mislite da ja to radim iz zlobe , ako ste procitali ono sto sam pisao , morate znati da nije iz zlobe ...
|
|
| |
tiksi | Date: Saturday, 28 August 2010, 13:36:08 | Message # 93 |
Krtica
| O Boze, nastavlja se... Quote (Survivor) Ja sam rekao , ko mene banuje sa svog sajta , ja cu njega sa svog trajno banovati.. Miko ti UCENJUJES. To sto ti imas svoj sajt ne znaci da mozes da kvaris tudje sajtove i igre. Ne bi trebalo da banujes Troju sa svog sajta sem ako on ne uradi nesto slicno. Ne daje tebi tvoj sajt prava da radis sta zelis...jedak si kao i mi svi ostli. Ako se to desi da zbog ucene neko nekog izbaci trajno, ma ko to bio, ja sa tog sajta odlazim trajno. Izvinjavam se sto upadam u problem, ali ucene su ono sto ja stvarno ne podnosim, bas kao ni egocentricnost. Moja nervoza oko toga je krenula kada si na isti nacin ucenio Laru oko njenog kviza, kada nisi dobijao poene, rekavsi joj da ako ne nadje jos ljudi, da ces jos izbrisati kviz . Ja nisam Lara, malo sal hrabrija i ovde sam zbog zabave, a to me ne zabavlja ni malo. Uopste me ne zanima zasto to radis, kada odem negde da vidim ko je pobedio u kvizu, ja to zelim da vidim, a ne raspravu. Ovo je sajt lasthero, a ja sam jedan od njih
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Saturday, 28 August 2010, 13:39:31 |
|
| |
Neo | Date: Saturday, 28 August 2010, 13:51:38 | Message # 94 |
Generalissimo
| Quote Ako se to desi da zbog ucene neko nekog izbaci trajno, ma ko to bio, ja sa tog sajta odlazim trajno. ja sam to vec uradio i ne zanima me sta ce ko reci i misliti ,nekoliko puta je bilo raspravke i sve je zataskano ..al ovo je preteralo sve mere , miko me je jednom ucenio na besmislen i debilan nacin ..to nije zezanje ...pa kod njega na sajtu mi izbrisao kviz kao da je neki LORD ,ja takodje ne zavisim ni od tebe ni janka i marka ...na tvoj sajt ne dolazim vise zato sto si tezak za bilo kakvu saradnju ..jer ovo je sve zezanje i igranje sto ti neshvatas ...sve je kulminiralo sinoc , tvojim mesanjem ovde kad su ljudi igrali ...to je bezobrazno sa namerom uradjeno da se prekine kviz i upropasti ...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 28 August 2010, 15:20:01 | Message # 95 |
Gelipter
| MOJ SAJT JE TRAJNO OD DANAS ZATVOREN Added (2010-08-28, 3:20 PM) --------------------------------------------- Vise ne mogu da slusam jedno te isto , odradio sam 2 perfektne sezone dok NEO nije dosao , niko se nije svadjao ali kada je NEO dosao sve je krenulo naopako ... Dok njega nije bilo niti se ko svadjao niti ... TIKSI NEMOJ DA PAMETUJES , NA SAHISTE ISTO VISE NECU DOLAZITI , JEBE MI SE ZA SVE
|
|
| |
troya | Date: Saturday, 28 August 2010, 15:34:17 | Message # 96 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Sta ne radis iz zlobe? sinoc si dosao samo sa jednom namerom, da ljudima unistis igru zato sto nisu hteli kod tebe da igraju kod tebe
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 28 August 2010, 15:37:33 | Message # 97 |
Gelipter
| Kada procitas ono sto sam ja napisao znati ces da nije iz zlobe ...
|
|
| |
Neo | Date: Saturday, 28 August 2010, 16:17:33 | Message # 98 |
Generalissimo
| Miko sto vises citam tvoje nebuloze to vise shvatam da sve sto sam rekao da jeste "upravo tako", posto si pokusao na sve nacine da me ubedis pa si uvideo da nema leba ...znaci smarao si porukama na fb dok te nisam blokirao ...znaci dok neo nije dosao sve je bilo idealno ..tim bolje za tebe ..jer ti necu smetati vise ...samo okrenes pricu i mislis da je napad najbolja odbrana ..ja i dalje mislim da imas komplekse ..s obzirom sa cime se zanosis i do koje granice si u stanju da ides ...mnogo ispada od tvoje strane ..rekao sam vec 100 x da su ucene , upadanje kao sinoc ..kompleksne karakteristike i opterecivanje za ne znam ni ja cim ....a kod Marka su svi videli da si "idiot ", znaci nek me neko ispravi sad ako je ovo normalno da pomenes neciju kevu u fazonu "umocicu " . i kazes da je to zezanje ...meni to nije zezanje ...to sto ti ne znas da se ponasas i sto teras ljude to je tvoj problem ....al da kazes da ja namerno kvarim sezonu ...to si uzeo moje reci ovde jer sam napomenuo da si sa namerom usao da prekines igru ...te miko sem toga sto kopiras moje reci , i nemas izlaza iz date situacije preporucujem da ti da bad budes covek od 30 god , a ne dete od 12 !
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Saturday, 28 August 2010, 16:33:17 | Message # 99 |
Gelipter
| OK NEO OK
|
|
| |
Lazar | Date: Sunday, 29 August 2010, 02:15:43 | Message # 100 |
Colonel general
| Miko, znas da te nisam optuzivao, ni tebe Neo. Ovo sto si uradio je krajnje bezobrazno, glupo i nezrelo. Usrao si stvar, jbg moram tako da kazem, kad si obrisao Neov kviz. To je po meni najvece ponizenje, bilo ko da uradi. Pusti ih da rade sta hoce, ne mozes Nea uceniti da se vrati, ne posle onoga. Kao drugo, ako vec mislis da krenes sa ucenama i tim da mi moramo hodati po jajima dok smo na tvom sajtu, mozes da racunas i na moje odustajanje. Zeleo bih da se takmicim, ali ponekad preterujes.
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 29 August 2010, 02:38:47 | Message # 101 |
Gelipter
| SAD CU UGASITI SAJT , NITI KO JEBE STA JA PISEM NITI SLUSA , JEBITE SE SVI OD REDA , OD A DO Z , LUPATE KAO PTICE , KADA PROCITATE STA SAM JA SVE PISAO ONDA KOMENTARISITE A NE SUDITE PO MOM 1 POSTU
|
|
| |
Lazar | Date: Sunday, 29 August 2010, 02:40:47 | Message # 102 |
Colonel general
| Procitao sam sve... I Neove, i Troyine, i Tiksine, i naravno tvoje... Nema razloga za ljutnju, nisi ti taj koji treba da bude ljut...
|
|
| |
DonnieBrasco | Date: Sunday, 29 August 2010, 02:43:15 | Message # 103 |
Gelipter
| Da jesi onda bi shvatio da ja nikoga nikada nisam ucijenio. Ako si pratio Markov VS , prije nego sto sam ucijenio Nea da ako ja ispadnem da ce biti izbrisan sa AS , ja nisam mogao ispasti jer sam ulozio HI 10 sati ranije tako da... Samo sam provjeravao koliko mu mogu vjerovati Kada smo igrali kviz , lijepo sam rekao Neu provjeri imaju 4 razlicita rijesenja , lijena guzica pa tesko provjeriti , on je upravu a nije provjerio , daj molim te , niti hoce da saslusa , i sta trebam nastaviti daj molim te ... ako ti se odustaje odmah reci na sajtu da imam vremena naci zamjenu
|
|
| |
Lazar | Date: Sunday, 29 August 2010, 02:58:33 | Message # 104 |
Colonel general
| Nisam pratio Markov, tako da ne mogu o tome pricati. Mislim samo da je brisanje teme ekstremno vredjanje. Ok, otisao je, nece da se vrati, kvit ste. Ali pusti coveka da drzi kviz, ne vidim tvoju nameru u ovom upadanju. Ako mi se odustaje ? Rekao sam ti da mi se ne odustaje, ali vidim da ti opet pokusavas da ucenjujes...
|
|
| |
tiksi | Date: Sunday, 29 August 2010, 12:43:25 | Message # 105 |
Krtica
| Quote (Survivor) JEBITE SE SVI OD REDA . Strasno. Jos mi nismo nista zabrljali. Sta bi bilo da jesmo? Miko meni zivot stvarno ne zavisi od tvog AS-a. U stvari na njega sam se i prijavila zbog tvog ubedjivanja. Dosta mi je toga AKO-TADA, ovde sam zbog zabave, a ne da mi neko prica da se jeb*.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Sunday, 29 August 2010, 12:45:52 |
|
| |