Publika
|
|
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 17:40:29 | Message # 106 |
Major general
Group: Publika
Status: Offline
| Cao,ti mora da si ta Tiksi o kojoj su mi pricali par saplemenika...drago mi je da smo se upoznali.
Ako vas nesto zanima,pitajte slobodno...
Quote Vidim da Pejko nije ni glasao na prethodnom plemenskom savetu, niti je dao odgovore na intervju...
Glasao nisam,nisam bio u prilici,nazalost...a odgovorio sam na intervju.
Message edited by Pejko - Friday, 10 November 2017, 17:41:42 |
|
| |
tiksi | Date: Friday, 10 November 2017, 18:16:54 | Message # 107 |
Krtica
| Quote Pejko ( ) Cao,ti mora da si ta Tiksi o kojoj su mi pricali par saplemenika...drago mi je da smo se upoznali. i meni je drago, nadam se da cemo se upoznati jos bolje. Sta li pricaju i odakle im ja uopste u pricama, vrv fazon kucka i forumska torokusa A hocu ja to malo tako, bar ovde
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 20:29:07 | Message # 108 |
Major general
| Samo lepe reci i pohvale...iskreno,bila je anketa ko vam se vise svidja od tiksi i lavice...u kezual varijatni sa clanovima plemena.
Message edited by Pejko - Friday, 10 November 2017, 20:29:15 |
|
| |
LaraCroft | Date: Friday, 10 November 2017, 21:37:41 | Message # 109 |
Imperija
| Quote Pejko ( ) Glasao nisam,nisam bio u prilici,nazalost...a odgovorio sam na intervju. Mislila sam na plemenski savet u kojem si ispao... nisi ni guknuo
Quote Pejko ( ) bila je anketa ko vam se vise svidja od tiksi i lavice... I koja je pobedila ?
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 10 November 2017, 21:55:08 | Message # 110 |
Vučica
| Ajme ankete Zasto samo nas dve u toj anketi, gdje su ostali forumasi?
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 10 November 2017, 22:01:25 | Message # 111 |
Krtica
| Bila ta anketa i javno kolko se secam, vecito zanimljiva tema izgleda..a ja mislila oni diskutuju o strategijama, kako da nadmudre suprotna plemena docu u top 3 i drugo xD
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 22:53:52 | Message # 112 |
Major general
| Quote Mislila sam na plemenski savet u kojem si ispao... nisi ni guknuo Quote Pejko ( )bila je anketa ko vam se vise svidja od tiksi i lavice... I koja je pobedila ? Nisam bio kuci 3 dana,i bez neta naravno...pa nisam bio u mogucnosti da bilo sta napisem.
Mrtva trka bila. Quote Ajme ankete Zasto samo nas dve u toj anketi, gdje su ostali forumasi? To je bio uvod u ono sto sledi.
Quote Bila ta anketa i javno kolko se secam, vecito zanimljiva tema izgleda..a ja mislila oni diskutuju o strategijama, kako da nadmudre suprotna plemena docu u top 3 i drugo xD Diskotovalo se o svemu,ali bas o svemu,dok je za takticke varijante zaduzen Stefko,inace covek koji ima ludu srecu,spasavam je mnogo puta. XD
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 10 November 2017, 23:14:34 | Message # 113 |
Vučica
| Pejko pravi diplomata.
|
|
| |
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 23:18:02 | Message # 114 |
Major general
| Hehe...nista dok ne pocne potera za fb nalozima. xd
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 10 November 2017, 23:20:34 | Message # 115 |
Vučica
| Ma kakva potjera, sve je transparentno.
|
|
| |
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 23:21:46 | Message # 116 |
Major general
| Gde onda trebamo da se uputimo,mi novi. xd
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 10 November 2017, 23:32:26 | Message # 117 |
Vučica
| Ah, pa necemo bas sve da vam otkrijemo, snadjite se.
|
|
| |
tiksi | Date: Friday, 10 November 2017, 23:34:10 | Message # 118 |
Krtica
| Haha e ludilo :P Ja reko ove novajlije neiskusne (u svakom pogledu), kad kaze ovaj spasavan mnogo puta, kao da se 10 VSova odigralo, postoji pozadina svega, takticki razlozi, koji ce biti izneti u finalu, komentarisu nas (ja mislila da niko i ne gleda nista osim igara)..elem, super.
Pejko najveci deo nas koji smo ovde sada je ovo igrala prvi put davno davno, nakon cega se dosta godina nismo pojavljivali na ovim forumima (kroz koje je prosla gomila ljudi) i vratili smo se pre nekog vremena, a sada nam je josuvek u neku ruku interesantno. Identitete (bar ove na fb i drustvenim mrezama) jedni drugih duugo nismo znali, ali eto sa ovim povratkom smo odlucili da se malo otvorimo, ipak smo toliko dugo svog vremena u neku ruku zajedno proveli, mada je i ta misterioznost imala svoje cari.
|
|
| |
Pejko | Date: Friday, 10 November 2017, 23:46:02 | Message # 119 |
Major general
| Doooobro,znaci da istrazujemo.
Da,vidim da ima dosta all star clanova,ako se to tako zove,u ovom delu foruma...vise zenskih,hvala bogu...i nadam se da ce se broj utrostruciti.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Friday, 10 November 2017, 23:58:11 | Message # 120 |
Vučica
| Ima vise muskih, samo se cini da ima vise zenskih. Ali zene caruju, naravno.
|
|
| |