Publika
|
|
Sac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:18:28 | Message # 166 |
Izjahani jahač
Group: Publika
Status: Offline
| Quote Pejko ( ) Koja je to sezona po redu? Sedamnaesta. Pogledao sam i drugu epizodu i ovo je haos, svi likovi su otkaceni i presmesni.
Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
|
|
| |
Polly | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:19:14 | Message # 167 |
Marioneta
Group: Game host
| Quote Pejko ( ) Gleda neko one ranije Survivore,tipa sezone od 10 do 20? Ja sam ti u onoj trećoj skupini, vjerojatno sama. Skoro da nisam imala pojma što je Survivor kad sam ovdje pristala igrati početkom godine. Svidio mi se koncept pa sam krenula gledati starije sezone i evo u ovih 8-9 mjeseci odgledala sam ih 16. Ne gledam ih redom, tako da sam od tih za koje si pitao pogledala 6. Bilo je trenutaka kada mi je Survivor bio zanimljiviji od skoro svih serija koje sam tada pratila. Sad je na pauzi jer nemam vremena, gledam samo novu sezonu.
Inače, Tiksi te je pozvala na Vruću stolicu, u slučaju da nisi vidio. Nitko nije protiv toga pa se nadam da ćeš pristati sjesti tamo.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
troya | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:22:30 | Message # 168 |
The Grim Reaper
| Gabon, poslednji rajski vrt Def najludja ekipa, a sac tek ce da nastane ludnica.
To je inace prva sezona koja je snimana u HD formatu
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:30:25 | Message # 169 |
Izjahani jahač
| Jedva cekam.
Dzaba je snimana u HD, kad na mogu da nadjem kvalitetan torrent ili snimak za gledanje. Gledam na onom sajtu watchseries i ne vidi se bas najbolje, Ali i sa tako losim kvalitetom lokacije izgledaju prelepo.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:30:49 | Message # 170 |
Major general
| Quote Sedamnaesta. Pogledao sam i drugu epizodu i ovo je haos, svi likovi su otkaceni i presmesni. Aham,imam ja jos do te sezone...ako se secas 11 sezone,koji ti je bio omiljeni lik?
Quote Ja sam ti u onoj trećoj skupini, vjerojatno sama. Skoro da nisam imala pojma što je Survivor kad sam ovdje pristala igrati početkom godine. Svidio mi se koncept pa sam krenula gledati starije sezone i evo u ovih 8-9 mjeseci odgledala sam ih 16. Ne gledam ih redom, tako da sam od tih za koje si pitao pogledala 6. Bilo je trenutaka kada mi je Survivor bio zanimljiviji od skoro svih serija koje sam tada pratila. Sad je na pauzi jer nemam vremena, gledam samo novu sezonu. Inače, Tiksi te je pozvala na Vruću stolicu, u slučaju da nisi vidio. Nitko nije protiv toga pa se nadam da ćeš pristati sjesti tamo. Aham,ostavio sam poruku u temi za ovu vrucu stolicu...nego,isto pitanje za tebe,ako se secas 11 sezone,ko ti je bio omiljeni lik?
|
|
| |
Sac | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:39:22 | Message # 171 |
Izjahani jahač
| Quote Pejko ( ) Aham,imam ja jos do te sezone...ako se secas 11 sezone,koji ti je bio omiljeni lik? Nju nisam jos pogledao, ona mi je sledeca na redu za gledanje. Ostale su mi jos 1-6, 8, 11 i 14. Ove najstarije nikako da se nakanim da pogledam, njih cu na kraj.
|
|
| |
Polly | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:42:46 | Message # 172 |
Marioneta
| Joj, nisam ni ja još 11. pogledala. Sjetit ću te se kad budem pa ćemo prokomentirati.
Sinners judging sinners for sinning differently.
|
|
| |
Pejko | Date: Tuesday, 14 November 2017, 18:52:11 | Message # 173 |
Major general
| Dogovoreno,inace dosta zanimljiva i cudna sezona po meni.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 15 November 2017, 08:39:30 | Message # 174 |
Imperija
| Quote tiksi ( ) Htela sam da se prijavim na ove nase, ali su onda uveli onaj vasljivi VIP. Obecavam ako vrate koncept bacam prijavu evo zvanicno, mada teska posla da ce se to ikada vratiti na nase prostore. I pozdravicu obavno LC i sve vasljive glodare odavde, a lisice necu da spaljujem, sta cu ne mogu xD Sta ima da me pozdravljas, kada bismo isle zajedno u Survivor i to sve do finala...
BTW, ni ja ne verujem da ce ikada vise biti Survivora sa obicnim likovima, kao u prva dva. Ovaj glupi narod vise voli Stanije, Savije, Mace Diskrecije, Tijane Ajfon i slicne muske starlete, nego Peru automehanicara, Vanju Mandic i Radovic, Bugija, Raleta, Darija iz teretane...
Gledala sam Panamu i prve Filipine, a onda vrlo malo onaj prvi takozvani VIP na Filipinima sa Vesnom Zmijanac, njenom cerkom, Markom Bulatom i slicnima. Posle je bio jos jedan, sa Stanijom, Avom Karabatic, Vladom Vuksanovicem i slicnima, ali nisam gledala ni minut, iz higijenskih principa.
Sad vise i nema Survivora na nasim EX YU prostorima. I bolje sto nema, nego da bude "VIP".
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 15 November 2017, 10:08:35 | Message # 175 |
Vučica
| Ona strpala u istu grupu Staniju i Vanju Mandic, vo imja Oca...
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 15 November 2017, 10:38:27 | Message # 176 |
Imperija
| Quote Lavica88 ( ) Ona strpala u istu grupu Staniju i Vanju Mandic, vo imja Oca... Procitaj pazljivo, ako treba jos nekoliko puta, pa vidi da sam ih bas svrstala u dva razlicita sveta:Quote LaraCroft ( ) Ovaj glupi narod vise voli Stanije, Savije, Mace Diskrecije, Tijane Ajfon i slicne muske starlete, nego Peru automehanicara, Vanju Mandic i Radovic, Bugija, Raleta, Darija iz teretane...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 15 November 2017, 11:04:24 | Message # 177 |
Vučica
| Izvini onda, nisam dobro vidjela.
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 15 November 2017, 11:31:11 | Message # 178 |
Krtica
| Kakav domaci survivor bez Visnje, Lare i mene pa to dream team, ne zna se koja je licnost bizarnija lol
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
|
|
| |
Lavica88 | Date: Wednesday, 15 November 2017, 11:46:34 | Message # 179 |
Vučica
| Ma de Visnja bizarna, u odnosu na Laritu je 0.
|
|
| |
LaraCroft | Date: Wednesday, 15 November 2017, 15:06:33 | Message # 180 |
Imperija
| Rekoh vec da sam kasnije upoznala Visnju, a iz vidjenja znam i Bugija, radi kao menadzer u Teniskom klubu Lokomotiva, gde ponekad odem na kafu (ne umem da igram tenis).
Mrsav je kao neki logoras...
|
|
| |