Sada je na redu ne znam ko? Da li Ethak, Etak, Erhan, Itan, Morcata, Morača, Morsaca, ili mozda svi oni? Ne, ne, to je jedini i neponovljivi EthanMorasca sa pesmom Don't Trust Me!
Njegovi glasovi:
12-Titanium
10-Fallin'
8-Kao ptica na mom dlanu
7-Dalmatinka 6-Udahni duboko 5-Vreme za ljubav ističe 4-Ne traži je, sine 3-Kukavica 2-Fairytale 1-Ako odeš
Kladionica:
Prva 3 mesta: 1) Titanium 2) Fallin' 3) Don't Trust Me Poslednje mesto: Ako odeš
Dalmatinka - Lavica Fairytale - Sac Fallin' - Tiksi Titanium - Merry Kao ptica na mom dlanu - Polly Kukavica - Petar Udahni duboko - Nemanja Ne traži je, sine - Nauparac Vreme za ljubav ističe - Urke Ako odeš - Troya Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Dolazimo do sasmozvanog majstora pevanja koji je morao namerno da falsira da se mi ne bismo osecali lose. U pitanju je Troya sa pesmom Ako odeš.
Njegovi glasovi:
12.Kao ptica na mom dlanu
10.Titanium
8.Ne traži je sine
7.Vreme za ljubav ističe 6.Dalmatinka 5.Fallin' 4.Udahni duboko 3.Don't Trust Me 2.Fairytale 1.Kukavica
Kladionica:
Dalmatinka (lavica) Don't Trust Me (ethan) Fairytale (nemanja) Fallin' (Tiksi) Kao ptica na mom dlanu (polly) Titanium (Merry) Kukavica (petarkondor) Udahni duboko (urke) Ne traži je sine (sac) Vreme za ljubav ističe (Matija) Ako odeš (troya)
Zadnje mesto: Ako odes Prva 3 mesta: Titanium Kao ptica na mom dlanu Ne trazi je sine Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.
Dalmatinka (lavica) Don't Trust Me (ethan) Fairytale (nemanja) Fallin' (Tiksi) Kao ptica na mom dlanu (polly) Titanium (Merry) Kukavica (petarkondor) Udahni duboko (urke) Ne traži je sine (sac) Vreme za ljubav ističe (Matija) Ako odeš (troya)
Nurapac ili Nauperac, ko god, pesma je Ne trazi je sine!
Njegovi glasovi:
20 - Ne traži je sine - RAZVALIO :P
12 - Don't Trust Me (muzikalan, dobar u donjim lagama )
10 - Fallin' (imas talenta, svaka cast )
8 - Titanium (lepo Boga mi, jos jedna talentovana forumasica ) 7 - Dalmatinka (lepa boja glasa, nista vise :P ) 6 - Udahni duboko (nije lose ) 5 - Vreme za ljubav ističe (not bad :P ) 4 - Fairytale (no comment ) 3 - Kukavica (hahaha ) 2 - Kao ptica na mom dlanu (moracemo da ti kupimo mikrofon, da te bolje cujemo ) 1 - Ako odeš (mislim da si prvi put cuo pesmu kad si pustio karaoke )
Kladara:
Dalmatinka - TroanGirl Don't Trust Me - Matija Fairytale - Sac Fallin' - Tiksi Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Lavica Kukavica - Kondor Udahni duboko - Urke Ne traži je sine - Naup Vreme za ljubav ističe - Troya Ako odeš - Ethan
Prva tri mesta: Don't trust me, Fallin', Ne trazi je sine Zadnje mesto:
Kladara:Dalmatinka - TroanGirl Don't Trust Me - Matija Fairytale - Sac Fallin' - Tiksi Kao ptica na mom dlanu - Polly Titanium - Lavica Kukavica - Kondor Udahni duboko - Urke Ne traži je sine - Naup Vreme za ljubav ističe - Troya Ako odeš - Ethan
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA NAUPE, sta je ovo