ESC 168
|
|
Lavica88 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:02:09 | Message # 106 |
Vučica
Group: Publika
Status: Offline
| Ovo nije ni h od haosa. Sitne turbulencije samo.
~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
|
|
| |
Pejko | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:11:24 | Message # 107 |
Major general
| Niste vi novajlije bili na lavicinom ESC-u,ne znate vi sta je haos i koriscenje PS-a kao pravi profesionalac.
Message edited by Pejko - Wednesday, 20 June 2018, 12:15:11 |
|
| |
Maski | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:24:15 | Message # 108 |
The Idol Queen
| haahh pa jbg ja cenim po mojim merilima ovo je vec prevelika doza nerazumnosti po meni
You know what they say: People in glass houses sink sh... sh... sh... ships.
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:36:08 | Message # 109 |
The Grim Reaper
Group: Game host
| Na Maskin post xD https://www.youtube.com/watch?v=-WmyrUDSUDs
Steta sto Tifa nije bio ni u jednom rijalitiju
A gdje je drama gdje ste je od moga oka sakrili
a gdje su ti kovaci nase srece
zar su zaspali
|
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:38:32 | Message # 110 |
Revijalni član
| Elem, Papi...
Shvatam kako se osecas, posebno jer imam odredjena interesovanja koja su daleko od popularnih i zbog kojih imam veoma uzak krug ljudi sa kojima mogu da komuniciram svakodnevno. Biti sa onima koji veruju u iste stvari, kojima se dopadaju iste stvari je zaista divno i uliva osecaj sigurnosti. Ali...
Ne mozemo iskljuciti stvarnost. Deo stvarnosti jesu i tres muzika, ona ogavna muzicka takmicenje gde devojcice od 8 godina pevaju "Svaku tacku na telu mi ljubi ti" ili pak gde sestogodisnjak ceka rezultate glasanja u pola 1 ujutro. Ali to je stvarnost. Dzaba sto cu ja zatvoriti jedno, ili pak oba, oka, te stvari ce nastaviti da se desavaju. A u informatickom dobu, gde smo svi povezani, gde je svet zaista postao malo mesto, iskljucivati se na taj nacin znaci i ici slep kroz zivot. A ne mozemo ziveti tako sto cemo se pretvarati da govna ne postoje.
Da li se profil gledaoca rijaliti programa moze napraviti? Pretpostavljam da moze. Na kraju, tako marketing funkcionise. Napravis profil i na osnovu toga reklamiras svoj proizvod nadajuci se da ti je profil sto tacniji i da si u pravu da ce se to svideti ljudima tog profila. Tako da, bez uvrede, ali Papi je delom u pravu. Ono sto gledamo i slusamo, nacin na koji provodimo vreme, govori nesto o nama. Mozda nije presudno, ali govori.
Papi, druze, verujem da si prenaglio... Sledeci ESC ce biti nesto super i jedva cekam da hejtujem tvoju pesmu...
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:53:47 | Message # 111 |
Vašljivi glodar
| Kakva lekcija iz marketinga.
Šta to govori o nekome činjenica da gleda rijaliti programe? Kakav je to profil ličnosti? Baš me zanima...
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
ivana123 | Date: Wednesday, 20 June 2018, 12:59:53 | Message # 112 |
Lieutenant general
| Quote Maski ( ) lele pa ovaj forum samo drama
scenaristi sede raspravljaju se kako da dignu rejting foruma - ma daj da Troji pukne film zbog ove dvojce, - uf smirilo se - cek, sta sad hmmm - pazi ovaj esc je vec neko vreme miran - jbt da, jos od onog gde su novajlije samo jedni za druge glasali... - ajd to - ajd - super! - a ko ce? - hm daj nekog ko po karakteru to nikad ne bi uradio - uuuuuu fenomenalna ideja
ljudi, svaki bogovetni dan neki haos jos samo kamere fale i postade ovo pravi rijaliti ili neka bas krs serija Hahahah..
Ma fai rumore, sì Ché non lo posso sopportare Questo silenzio innaturale Tra me e te
Message edited by ivana123 - Wednesday, 20 June 2018, 13:00:54 |
|
| |
YoungWolf | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:04:04 | Message # 113 |
Revijalni član
| Quote EthanMorasca ( ) Kakva lekcija iz marketinga. Meni je zao ako sam nekog uvredio... Dao sam sebi za pravo da govorim o temi koja nije moj fah.
Quote EthanMorasca ( ) Šta to govori o nekome činjenica da gleda rijaliti programe? Kakav je to profil ličnosti? Baš me zanima... Mislim da se na osnovu karakteristika potrosaca odredjene stvari moze napraviti profil licnosti. Oprosti mi ako gresim.
Takvih primera je mnogo... Pre neku godina Ana Vintur je pricala da je ona sama napravila ogromnu gresku kada je stavila Dzastina Bibera na naslovnocu Voga. Ipak, on je bio popularan, njegove pesme su imale stotine miliona na YT, koncerti su mu bili rasprodati. On je bio jedno od najprepoznatljivijih lica muzike. I danas je. A opet, izdanje sa njime na naslovnoj strani je doziveo debakl u prodaji. Zasto? Pa tada je Ana Vintur shvatila da dvanaedtogodisnjakinje i trinaestogodisnjakinje ne kupuju Vog.
|
|
| |
Maski | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:05:23 | Message # 114 |
The Idol Queen
| profil svega i svakog se moze napraviti (: ali ovo nije do profila ovo je do statistike... statistike na osnovu psiholoskih profila...
knjige cita odredjen tip ljudi vise ih ima u starijim generacijama jer mladje su vise otvorene i naviknute na veci izbor medija, romanse vise citaju zene jer je socijanli konstrukt takav i ucene su od malena da ne kriju emocije za razliku od muskog pola, romanticnu erotiku uglavnom citaju osobe koima treba vise nego sto dobijaju rl ili se osecaju neispunjeno seksualno ili emotivno od strane njihovih partnera... dakle nas nova knjiga "Kontesa Reverije i konjusar" ce se najbolje prodavati ako je marketujemo ciljnoj grupi koja se sastoji iz sredjovecnih domacica jer su najvece sanse da one ispuljavaju sve gore navedeno...
postoji profil... ali to sto uglavnom ovce gledaju nesto i uglavnom iskazuju odredjena ponasanja ne treba da se nadjete svi magicno prozvani kao isti... manite se generalizacije vise i manite se odbrane necega sto statisticki stvarno gledaju ljudi koji eto nisu kao vi /:
|
|
| |
troya | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:13:15 | Message # 115 |
The Grim Reaper
| Svako od nas je gledao svojevremenu neku glupost koje se stidi i da pomene sad ali nas to ne cini manje ili vise glupljim ili zlobnijim nego sto jesmo.
Takodje mogu ljudi da gledaju 10 dokumentarnih emisija dnevno a da opet budu zatucani i bezosecajni.
Dakle kao sto Maski kaze, nema potrebe za generalizacijom. I kao sto Jason kaze sve je od coveka do coveka. A ukusi i interesovanja su razliciti.
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:22:36 | Message # 116 |
Vašljivi glodar
| Quote YoungWolf ( ) Meni je zao ako sam nekog uvredio... Ma taman posla, zna se šta su uvrede.
Quote YoungWolf ( ) Mislim da se na osnovu karakteristika potrosaca odredjene stvari moze napraviti profil licnosti. Oprosti mi ako gresim. Ma to je tačno, ne grešiš, samo mislim da se ne može napraviti profil za 2 miliona ljudi. Smatram da se unutar te mase ljudi može izdvojiti gomila profila na osnovu raznoraznih kriterijuma, odnosno da gledaoci rijaliti programa ne čine neku ujednačenu grupu ljudi.
Quote Maski ( ) manite se generalizacije vise i manite se odbrane necega sto statisticki stvarno gledaju ljudi koji eto nisu kao vi /: Pa ja baš govorim protiv generalizacije i to iz ugla nekoga ko ne gleda Zadrugu. Neka opšteprihvaćena teza da su svi koji gledaju Zadrugu nekulturni, besposleni, imaju poremećen sistem vrednosti i ne znam ni ja šta već je katastrofa.
|
|
| |
Maski | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:52:15 | Message # 117 |
The Idol Queen
| ma samo je fora sto se moze reci da tih 2mill ljudi imaju vecinski neku osobinu ili sklop istih pa zbog toga i gledaju ali to nesto je toliko apstraktno van konteksta svakog coveka ponaosob da ono... cela ta fora je vise od 2 mill najverovatnije 75% je ovakvo, od cega je kod mozda 30% ta osobina jako ispoljena gde je mozda 20% ispoljava tu karakteristiku na slican nacin...
stereotipi su ok samo na prvi pogled, tipa ovaj napucani batica je sav u crom i kozi i pun je lanaca i bodlja vozi harli ima oziljke i mrsti mi se mnogo bolje da se drzim podalje... i to je zdrav razum
ali reci da tii pridje i krenete da pricate ako reagujes na njega na osnovu prve pretpostavke i ne slusas sta prica niti pokusas opet da ga analiziras nikad necets skontati da napucani batica ima 3 macke i psa zvanog zhuca, zenu dete na putu pao je sa drveta kao mali u stalkenu bastu pa je sav isaran oziljcima i oduvek je hteo imati svoj custom made harli koji naravno ima custom made sediste za zucu
|
|
| |
TheGuardian | Date: Wednesday, 20 June 2018, 13:52:16 | Message # 118 |
Trojin šegrt
Group: Moderators
| Svaka cest reziji za sve ovo
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Wednesday, 20 June 2018, 14:48:26 | Message # 119 |
Vašljivi glodar
| Upravo tako, Maski, o tome sve vreme i pričam. Zato smatram da Papi jako greši što ne želi da upozna namrgođenog motociklistu.
|
|
| |
tiksi | Date: Wednesday, 20 June 2018, 15:20:49 | Message # 120 |
Krtica
| Ljudi da budem iskrena meni uopste nije zanimljivo da danima gledam kako neki debili sede i satima gule stolice ili spavaju i s vremena na vreme opsuju jedni drugima majku, pokojnike (ili nesto jos gore). Nije mi zanimljivo to koliko su bitni, poznaju bitne ljude (obicno neke debelovrate mafijoze, mufljuze, bahatnicare i politicare), vidjeni su na vidjenim mestima, kresali su opasne face i za to "zaradili" vredne nagrade, onako pošteno, jer vrede. Jednako su vredni i mocni kao i kada ispljuju neke odvratne nebuloze preko svojih sa ponosom napumpanih usana i tako pokopaju drugog uzaludnicara debelog i dugackog jezika koji gleda kako da bude sto je vise moguce glasan, da bi uhvatio koji kadar (vise kadrova = vise fanova u pulbici). Uopsteno mi se uopste ne dopada sto ovakvi sadrzaji postaju dominantni u populaciji koja i onako kuburi sa nedovoljno otvorenom svescu i samosvescu i u takvoj skucenoj svesti pocinju da zauzimaju bitno mesto.
A sta su motivi da se to gleda? E pa to ne znam. Globalno verovatno da se narodu da hleba i igara. Gledano sa druge strane, narodu verovatno nedostaje sadrzaja i intenzitet da ih nesto protrese, jer su u principu rezignirani i nemaju novca, a ni volje za neke druge stvari.
Sa druge strane, mislim da medju gledaocima ima jako puno onih koji su po prirodi mirne i pitome osobe, kojima je mozda zanimljivo to prelazenje granice ponasanja na koje su navikli i koji su mozda i sami sebi zanimljivi dok sve to gledaju. Akt slobode u odusustvu nekih drugih sloboda. Tako da ne bih bas sve to podvela pod primitivizam ili identifikaciju.
Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.
Message edited by tiksi - Wednesday, 20 June 2018, 15:34:17 |
|
| |