|
ESC 107
|
|
| m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:14:58 | Message # 151 |
 Lieutenant general
Group: Publika
Status: Offline
|
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:16:03 | Message # 152 |
 Imperija
| Quote (Neo) Laro saslusaj tekst te nazovi pesme sto je Bregovic sklepao , o cemu on peva ,o kom predsedniku ? pa valjda o Tadicu, on je tada bio predsednik Srbije...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:16:37 | Message # 153 |
|
Virtualna Strina
| Quote (Neo) Laro saslusaj tekst te nazovi pesme sto je Bregovic sklepao , o cemu on peva ,o kom predsedniku ? Sta je bre to uopste , od 3 pesme koje je napisao ne znas koja je od koje gora ne volim bregu, ali za bregu se culo malo dalje od Srbije...a za tebe...i za nas ovde...:/// zasto moras da prozivas druge pesme?
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
|
| |
|
|
| Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:16:52 | Message # 154 |
 Generalissimo
| TCode verujem da je hit i ne omalovazavam bilo ciju pesmu, ali ako takav hit u Srbiji zaradi 100 evra na sve moguce nacine, ja dajem jos 500... Naravno ja dajem isto u kafani ali na Tomu Z. ne na ove gluposti ..
Code ne znam i zato brate krompir...jebi ga To je najiskrenije zalosno , ne za pesmu nego sto ne znas osnovne neke reci engleskog , postujem da ucis drugi jezik , ali engleski je osnova
|
| |
|
|
| mrdeny93 | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:17:05 | Message # 155 |
 Colonel general
| Urke pojavi se i daj svoje glasove :P
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
| |
|
|
| Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:18:53 | Message # 156 |
|
Virtualna Strina
| Quote (Neo) To je najiskrenije zalosno , ne za pesmu nego sto ne znas osnovne neke reci engleskog , postujem da ucis drugi jezik , ali engleski je osnova i meni je krivo, ali ne potresam se...jezik koji ucim je Srpski, i jedva ga savladavam..nisam za vise od jednog jezika
|
| |
|
|
| Tic-Tac | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:19:12 | Message # 157 |
 Prvo Mesto
| Meni su sve te 3 Bregine pesme simpatične, ali tekst je totalna budalaština.
Evo, za one koji su propustili.
http://www.youtube.com/watch?v=mr9Ys4RhDd4
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
| |
|
|
| m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:19:18 | Message # 158 |
 Lieutenant general
| Nakon drugog presjeka, meni naglo vrlo draga osoba...
11. Magdalena - Belgija -Parni Valjak - Dođi Rusija 1 Slovenija 2 Trinidad i Tobago 3 Crna Gora 4 Turska 5 Francuska 6 Japan 7
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:19:44 | Message # 159 |
 Imperija
| u muzici i uopste u zivotu, najvaznije je uzeti pare, a Brega je tu majstor za EX YU prostor kojem i ja pripadam...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
| |
|
|
| Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:20:28 | Message # 160 |
 Generalissimo
| Code ne volim bregu, ali za bregu se culo malo dalje od Srbije...a za tebe...i za nas ovde...:/// zasto moras da prozivas druge pesme? Zasto bi sebe poredio sa Bregovicem , ja se ne bavim muzikom iako znam dosta njih koji se bave .Moram da isprozivam , Lara je starija zna neke starije pesme i kvalitetnije od Bregovicevog smeca .I zasita ne znam gde se to culo za Bregovica , znam kada sam bio u Rusiji nigde nisam osetio da se pusta Bregovic:D .Doduse ovde se pise po stampi dosta , sve i svasta ,ali kada budes bio u Moskvi videces i sam ..
|
| |
|
|
| Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:21:52 | Message # 161 |
 Generalissimo
| Code ne volim bregu, ali za bregu se culo malo dalje od Srbije...a za tebe...i za nas ovde...:/// zasto moras da prozivas druge pesme? Bregovic je plagijator kao i sav turbo folk u Srbiji ,postujem vise domaci pop nego njega , ali ipak kazem Lara lupeta kojesta
|
| |
|
|
| Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:23:10 | Message # 162 |
|
Virtualna Strina
| Quote (Neo) ali kada budes bio u Moskvi videces i sam .. kada ja budem u tvojim godinama, moskva ce mi biti mala samo polako...
|
| |
|
|
| m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:23:44 | Message # 163 |
 Lieutenant general
| 12. EthanMorasca - Estonija - Neki to vole vruce - Sto ce taj covjek tu Ukrajina 1 Rusija 2 Skotska 3 Tadzikistan 4 Siera Leona 5 Crna Gora 6 Norveska 7
Message edited by m@rcip@n - Sunday, 27 January 2013, 22:24:49 |
| |
|
|
| Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:26:09 | Message # 164 |
 Generalissimo
| hahahha , svaka cast , zavrsi etf kao ja projektuj OI u Sociju ,vecinu zgrada, i objekata najvecih u Srbiji pa cemo pricati , ali uvek pomazem mladjima ...
|
| |
|
|
| LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:26:40 | Message # 165 |
 Imperija
| Quote (Neo) ali ipak kazem Lara lupeta kojesta dobro, dobro, cekam te u nekoj temi...
|
| |
|
|