ESC 107
|
|
Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:27:13 | Message # 166 |
 Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| ko ceka taj doceka
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:27:21 | Message # 167 |
 the quoter of the year
| Ja ne želim svađe ni išta slično ali me zanima,Neo,odakle tebi pravo da neke pjesme nazivaš smećem? To što se tebi nešto ne sviđa ne znači da je smeće. Ja razumijem engleski i koristim ga odlično,ali ako mi se neka pjesma ne sviđa,ne sviđa mi se i amen. Zato sam u svom komentaru za recimo Balaševića napisao da ga poštujem,ali ne slušam takvu vrstu muzike. A ovako pljuvat pjesme,nebitno poslao ih ja ili netko drugi,samo zato što mi se ne sviđaju ili to ne slušam je dno dna i govori jako mnogo o osobi. Ono što mnogi ovdje trebaju shvatiti je da ako se njima neka vrsta muzike ne sviđa,to ne znači da se nikome drugome ne sviđa. I obrnuto,ako ste vi oduševljeni nekom pjesmom,ne znači da će svi ostali biti,ali dok dođemo do toga će proći još puno vremena i ESC-ova.
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:27:35 | Message # 168 |
Virtualna Strina
| Quote (Neo) svaka cast , zavrsi etf kao ja projektuj OI u Sociju ,vecinu zgrada, i objekata najvecih u Srbiji pa cemo pricati , ali uvek pomazem mladjima ... ne moram se muciti toliko da bih video Moskvu postoje puno lepse nauke, i puno laksi nacini...cao pozz nebitan si
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:28:34 | Message # 169 |
 Lieutenant general
| Mir, djeco, komentarisite malo glasove... :P Natpise zasto bas ta drzava... polako, ukusi su razliciti...
13. LaraCroft - Island - Oliver Katic - Predsednice halo Slovenija 1 Turska 2 Ukrajina 3 Norveska 4 Srbija 5 Crna Gora 6 Belgija 7
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:28:52 | Message # 170 |
 Imperija
| najbolje da pravimo u isto vreme 2 odvojena ESC-a
jedan za Nea i njemu slicne i drugi za nas koji se ne razumemo u muziku...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:29:49 | Message # 171 |
 the quoter of the year
| Ethane?!?!?! Laro??!!??
Pa je li moguće da su mi upravo kapnule dvije 12-ice i to od osoba od kojih sam se najmanje nadao... Bože,čuda se događaju
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:30:31 | Message # 172 |
Virtualna Strina
| Quote (LaraCroft) jedan za Nea i njemu slicne i drugi za nas koji se ne razumemo u muziku... hahahah a on mi se pa puno razume
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:30:50 | Message # 173 |
 Generalissimo
| Bregovic je smece , imam prava da to kazem i plagijator Odakle mi pravo ? Jednostavno nista on ne radi , sve krade kao i svi turbo folk pevaci u Srbiji ! Postujem muzicki ukus a ne kopije i plagijatore ..Na tome graditi karijeru kao i svi u Srbiji i onda mi dodje neko i prospe pricu da ja to moram da postujem , meni moj intelekt ne dozvoljava da to postujem
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:30:53 | Message # 174 |
 the quoter of the year
| Quote (LaraCroft) jedan za Nea i njemu slicne i drugi za nas koji se ne razumemo u muziku... Svaka ti je na mistu,prijo!!
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:31:22 | Message # 175 |
 Imperija
| Toni, zasto se od mene nisi nadao poenima ?
uvek sam za Seve i njen repertoar...
(Neova omiljena glumica)
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:32:40 | Message # 176 |
 Lieutenant general
| 14. troya - Siera Leona - I Just Had Sex (feat. Akon) Trinidad i Tobago 1 Grcka 2 Francuska 3 Kanada 4 Turska 5 Ukrajina 6 Tadzikistan 7
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:32:50 | Message # 177 |
 Generalissimo
| Joj Lanco ti si deriste , ti ni nemas prava glasa ...Kada god pozelis igracemo song pop , tu imas sve zanrove muzike , sem domace , pobedi me 1 samo u 10 partija, i recicu da ja ne znam nista o muzici , moze ??
Message edited by Neo - Sunday, 27 January 2013, 22:33:37 |
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:32:53 | Message # 178 |
Virtualna Strina
| Quote (Neo) Bregovic je smece , imam prava da to kazem i plagijator Odakle mi pravo ? Jednostavno nista on ne radi , sve krade kao i svi turbo folk pevaci u Srbiji ! Postujem muzicki ukus a ne kopije i plagijatore ..Na tome graditi karijeru kao i svi u Srbiji i onda mi dodje neko i prospe pricu da ja to moram da postujem , meni moj intelekt ne dozvoljava da to postujem aj ti matori u Moskvu kad ti ovde ne valja...
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:33:46 | Message # 179 |
Virtualna Strina
| Quote (Neo) Joj Lanco ti si deriste , ti ni nemas prava glasa ...Kada god pozelis igracemo song pop , tu imas sve zanrove muzike , sem domace , pobedime 1 samo u 10 partija i recicu da ja ne znam nista o muzici , moze ?? ne, nego se vidimo sledece godine na audicijama PGS
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:34:00 | Message # 180 |
 Prvo Mesto
| Ajde lakše malo, svako ima pravo na svoje mišljenje. Čemu uvrede?
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |