ESC 107
|
|
Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:34:24 | Message # 181 |
 Generalissimo
Group: Publika
Status: Offline
| Macko ja nigde nisam rekao da ovde ne valja , tebi ne ide i srpski vidim ja ...
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:34:40 | Message # 182 |
 Imperija
| bas cu jednom, kada budem imala vremena, da prevedem na srpski neku pesmu koju je Neo slao i text cu da postavim u nekoj temi, pa da komentarisemo taj sklad strofa i refrena, te uzvisene reci kojima odise ta pesma...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:35:34 | Message # 183 |
Virtualna Strina
| Quote (Tic-Tac) Čemu uvrede?
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:35:45 | Message # 184 |
 the quoter of the year
| Quote (Neo) Bregovic je smece , imam prava da to kazem i plagijator Odakle mi pravo ? Jednostavno nista on ne radi , sve krade kao i svi turbo folk pevaci u Srbiji ! Postujem muzicki ukus a ne kopije i plagijatore ..Na tome graditi karijeru kao i svi u Srbiji i onda mi dodje neko i prospe pricu da ja to moram da postujem , meni moj intelekt ne dozvoljava da to postujem Dobro za tvoj intelekt,ali svoj kućni odgoj pokazuješ izjavama da je čovjek koji sklada pjesme koje se tebi ne sviđaju smeće. Laf si,nema šta
Lara,nzm ali nikad nisam mislio da si ljubitelj Severine. Ugodno iznenađenje,moram priznat! Jesam ja tebi dao koji bod,ne da mi se sad tražit?
"Do you want to lead one day? Well,learn how to follow."
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:36:01 | Message # 185 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Laro, hvala na 8.
Toni, zašto se čudiš?
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|
| |
Lančo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:36:06 | Message # 186 |
Virtualna Strina
| Quote (Neo) tebi ne ide i srpski vidim ja ... jbg
http://i.imgur.com/TOHSEwP.gif?1
|
|
| |
Neo | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:36:52 | Message # 187 |
 Generalissimo
| Prevedi ovu sad sto sam poslao molim te , ukucaj lirics ako si bas tutuban za engleski pa prevedi ...Mada je Bregovic to stalno radi , pa lepo Lara voli kopiju pa je posalje i tvrdi mi kako je to super pesma "Predsednice Halo "
Message edited by Neo - Sunday, 27 January 2013, 22:37:20 |
|
| |
m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:38:38 | Message # 188 |
 Lieutenant general
| Naredne glasove objavljujem na malo drukciji nacin, onako kako ih je ta osoba i poslala:
15. petarkondor - Tadzikistan - Serebro - Mama Lover 07 poena dobijaju estonski ljubitelji grupe neki to vole kruce sa pesmom najverovatnije inspirisanom istinim dogadjajem iz neke saune prilikom grupnog znojenja 06 poena odlazi za tursku atinu ... for real 05 poena odlazi za crnogorska ledja koja krvare u neravnopravnoj trci sa puzem, koje je izguslala leona luis u desetercu 04 poena odlaze na jeftinu provokaciju ukrajine upucenu najvecem fanu pink rangera sa ovih prostora 03 poena odlaze za japanska brza kola .... simphaty vote 02 poena idu islandskoj predsednici ... lokalpatriotizam 01 poena odlaze za ruski tonic ... iskreno pijem samo schweppes tonic ... jedna je majcica rusija
|
|
| |
LaraCroft | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:38:40 | Message # 189 |
 Imperija
| Quote (Toni) Lara,nzm ali nikad nisam mislio da si ljubitelj Severine. volim je, kao da mi je starija sestra...
i to ne od kako se udala za onog tajkuna, nego jos od 90-ih, kada to u Srbiji bas i nije bilo preporucljivo da se javno prica za hrvatske drzavljane...
one godine na Eurosongu navijala sam za nju...
I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna. I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:39:54 | Message # 190 |
 the quoter of the year
| Quote (Neo) Joj Lanco ti si deriste , ti ni nemas prava glasa ...Kada god pozelis igracemo song pop , tu imas sve zanrove muzike , sem domace , pobedi me 1 samo u 10 partija, i recicu da ja ne znam nista o muzici , moze ?? Na SongPop se ispituje koliko netko zna tekst neke pjesme,ako se ne varam. Ne postoji način da se ispita čiji je glazbeni ukus valjan a čiji ne.
Quote (Tic-Tac) Ajde lakše malo, svako ima pravo na svoje mišljenje. Čemu uvrede? I ja kažem. Ali baš sam raspoložen za svađu,a Neo mi je odlično došao da mi uljepša ovu tmurnu večer,obzirom da zbog gripe ne mogu izaći vani
|
|
| |
m@rcip@n | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:40:14 | Message # 191 |
 Lieutenant general
| Macke i macori, nastavite se prepirati, ja pripremam treci presjek, pa imate vremena :P Hocu da budem na dvadesetoj strani kad postam treci presjek :P
|
|
| |
Toni | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:40:50 | Message # 192 |
 the quoter of the year
| Quote (Neo) Prevedi ovu sad sto sam poslao molim te , ukucaj lirics ako si bas tutuban za engleski pa prevedi Je li ovo bilo upućeno meni?
|
|
| |
mrdeny93 | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:42:03 | Message # 193 |
 Colonel general
| Quote (Toni) Je li ovo bilo upućeno meni? Hahahah, jeste se zagubili
Neka mi ne svanee Nek me nema nek me ne budeee Neka me bez tebe ne probudeeee Pazare Na na na naaa naa naa Na na na na na na naaa naa naaaa Samo ti u mome srcu sii Pazare!!!!!
|
|
| |
Tic-Tac | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:43:03 | Message # 194 |
 Prvo Mesto
| A moje srce je pile... ostalo znate...
Da ih srce vodi, oni ne daju!
|
|
| |
EthanMorasca | Date: Sunday, 27 January 2013, 22:43:07 | Message # 195 |
 Vašljivi glodar
Group: Game host
| Petre, hvala za 7.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
|
|