SVC 2 sezona XD - Page 7 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
SVC 2 sezona XD
SacDate: Thursday, 17 March 2011, 23:21:25 | Message # 91
Izjahani jahač
Group: Publika
Awards: 19
Status: Offline
Sad ce Larin komentar, Lara pazi sta pises da ne zavrsis sa nama odbacenima...

Imam 99 problema, ali ti nisi jedan od njih.

Message edited by Sac - Thursday, 17 March 2011, 23:22:05

LaraCroftDate: Thursday, 17 March 2011, 23:31:04 | Message # 92
Imperija
Awards: 30
ja koliko vidim, ovde sve vise osoba ne govori medjusobno (ne podnosi se i slicno)...

nemojte ljudi, ko Boga vas molim, ima jos 10 bunara u okolini... tongue

necu da se mesam, mada mislim da je Marko trebao da prihvati Ivanov predlog za smesni video, pa kome se svidi neka glasa...

i onako sam i ja na crnoj listi kod nekolicine (i imam sve manje prijatelja ovde koji se uzasavaju mog nacina razmisljanja) pa ne bih da prosirujem listu smile

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

LazarDate: Thursday, 17 March 2011, 23:34:52 | Message # 93
Colonel general
Awards: 25
Naravno da je trebao! Nije na njemu da sudi koji je smesan koji ne, glasovi ce to odluciti...

LaraCroftDate: Thursday, 17 March 2011, 23:36:32 | Message # 94
Imperija
Quote (Lazar)
Naravno da je trebao! Nije na njemu da sudi koji je smesan koji ne, glasovi ce to odluciti.

bas tako, samo to sam htela da napomenem u prethodnom postu...

nista vise ni manje od toga...

I pričali su svašta o njoj. Da je loša. Da je zlo. Đavo sa licem anđela. Bahata i arogantna.
I jeste, bila je loša. Bila je najgora onda, kada su drugi bili loši prema njoj!

djoDate: Thursday, 17 March 2011, 23:51:13 | Message # 95
Generalissimo
Awards: 18
Breee xD Ja se obradovao,video 7stranica,pomislio da su procitani glasovi,kad ono vi zabadate ko je retardiran i sta je ko poslao :S

Added (17 March 2011, 11:51 PM)
---------------------------------------------
Moj video uopste nije smesan,nisam ni obratio paznju na to da bude smesan...
poucan je biggrin

>>>may the odds be ever in your favor>>>

LazarDate: Friday, 18 March 2011, 00:01:20 | Message # 96
Colonel general
Nije ni moj.

SuljomirDate: Friday, 18 March 2011, 10:12:44 | Message # 97
Major general
Awards: 35
Isto kao sto je troya prihvatio moga bokija biggrin

tiksiDate: Friday, 18 March 2011, 12:53:07 | Message # 98
Krtica
Awards: 16
Veliki egoi od komarca prave slona. Meni da je Marko rekao da ne prihvata video, sto sam ocekivala da moze da se desi, poslala bi novi video ili odustala i ne bi bilo nikakvih tenzija i teske papazjanije, pa makar to sve i bila Markova greska. Na kraju sve se zavrsava time da se coveku zabranjuje da otvara dalje teme, dok se sa druge strane prica i naglasava kako Marko ugrozava ljudska prava i slobode, cistra kontradikcija.

Ja sad treba da se bojim da zucnem ( iako forumi i postoje da bi se delila misljenja), jer sta god da kazem to prelazi u teske rasprave, prozivanja i smaranja i na kraju mene opterecuje i nije mi ni malo prijatno.

To sto troya ne uvazava bilo sta sto kazem, iako imam skoro 10 godina bogatije zivotno iskustvo i skoro isto toliko godina vise obrazovanja, ni malo me ne opterecuje, niti dotice, jer znam sta mogu da ocekujem. Ono sto me opterecuje je to da mi je sve mucnije da dolazim ovde, ni sada mi nije jasno zasto sam dosla, nema nicega zanimljivog niti korisnog, no valjda sam tip kuji se vezuje.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

troyaDate: Friday, 18 March 2011, 13:18:12 | Message # 99
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Quote (tiksi)
Veliki egoi od komarca prave slona. Meni da je Marko rekao da ne prihvata video, sto sam ocekivala da moze da se desi, poslala bi novi video ili odustala i ne bi bilo nikakvih tenzija i teske papazjanije, pa makar to sve i bila Markova greska. Na kraju sve se zavrsava time da se coveku zabranjuje da otvara dalje teme, dok se sa druge strane prica i naglasava kako Marko ugrozava ljudska prava i slobode, cistra kontradikcija.

E u tome se razlikujemo ti i ja. Ja nikad ne bih precutao kad neko pokusa da me pljune u facu. A ne kao ti, sve bi uradila da se nikom ne zameris. Osim meni naravno, znas da je tu vec gotovo. On si je dao "moc" da odbije klip zato sto mu se moglo, e pa imam i ja imam "moc" da mu zabranim otvaranje tema.

tiksiDate: Friday, 18 March 2011, 15:39:04 | Message # 100
Krtica
Awards: 16
Quote (troya)
A ne kao ti, sve bi uradila da se nikom ne zameris.

Tacno, ja nisam konfliktna licnost, ni ovde, a ni u RL, posebno ne ovde jer je za mene apsolutno nebitno dal mi je Marko odbio klip ili nije.To ne vredja moj mali ego, a osim toga ja od ovog takmicenja ne zavisim i nemam nista i dovoljno sam samouverena osoba. Ako aludiras na to da sve to radim zbog interesa, koga ne mogu ni teoretski da imam u ovom VS svetu, zapitaj se zbog cega sve posmatras kroz interes. To je tvoj problem, a ne moj.

Dal je ovo takmicenje propalo tj. dal da uopste saljem neke glasove?

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

NeoDate: Friday, 18 March 2011, 17:29:28 | Message # 101
Generalissimo
Awards: 19
ajde malo preteraste , sa tim svojim stavovima ,zracite

laugh
oce li biti citanja glasova , da ako ne pobedim, da odma kazem da je namesteno laugh

Message edited by Neo - Friday, 18 March 2011, 17:30:49

MarkoNGDate: Friday, 18 March 2011, 19:16:30 | Message # 102
The Punisher
Awards: 15
Suvi ste sa glasanjem smile

LaraCroftDate: Friday, 18 March 2011, 19:22:18 | Message # 103
Imperija
ja cu da glasam kasnije...

ceo dan sam bila u guzvi, nisam stigla da pogledam klipove...

LazarDate: Friday, 18 March 2011, 21:01:16 | Message # 104
Colonel general
Opet cu reci istu stvar, ne postoji covek koji nema misljenje o necemu. Ti se plasis da ga kazes da ti neko ne bi zamerio.

TroanGirlDate: Friday, 18 March 2011, 22:13:14 | Message # 105
1. glas Virtualije
Group: Game host
Awards: 77
Quote (Neo)
,zracite

Shining Stars laugh icecream

Search: