SVC 2 sezona XD - Page 9 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
SVC 2 sezona XD
djoDate: Saturday, 19 March 2011, 13:47:11 | Message # 121
Generalissimo
Group: Publika
Awards: 18
Status: Offline
gde je objavio? O.o

>>>may the odds be ever in your favor>>>

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 13:49:26 | Message # 122
Generalissimo
Awards: 19
strana 1 komentar 15

Added (19 March 2011, 1:49 PM)
---------------------------------------------
ceka covek glasove ,a ti ni ne znas da je objavio laugh

djoDate: Saturday, 19 March 2011, 14:03:45 | Message # 123
Generalissimo
Awards: 18
pHAHAHAH xD Ja nisam ni video

>>>may the odds be ever in your favor>>>

troyaDate: Saturday, 19 March 2011, 14:27:17 | Message # 124
The Grim Reaper
Group: Game host
Awards: 87
Ma ko ce mu uopste i glasati laugh Tema zasmejati Marka je na drugom sajtu biggrin Ovo je bila tema smesni klipovi.

Angua ako klip tebi nije smesan, znaci da nije ni drugima?

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 14:32:56 | Message # 125
Colonel
Awards: 1
aj mi navedi gde sam to rekla.

ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja

troyaDate: Saturday, 19 March 2011, 14:36:38 | Message # 126
The Grim Reaper
Quote (angua)
Inače meni se ne svidja ni taj klip, kao ni onaj prvi. Uopšte ne vidim zabavu u takvoj vrsti ismevanja ljudi. Iskreno i jedno i drugo mi je prilično sadistički.

biggrin

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 14:44:50 | Message # 127
Generalissimo
meni vise deluje sadisticki, ako za nekoga kazete da je bolesna osoba , retardirana , a on sasvim normalna osoba blink wacko

Message edited by Neo - Saturday, 19 March 2011, 14:47:31

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 14:47:44 | Message # 128
Colonel
Rekoh uopste ne vidim glagol, prvo lice jednine, gde su tu drugi. Ako neko vidi sta je tu smesno nek mi kaze saslusacu i razmotriti nije problme.
i ne razumem sto si se osetio prozvanim. Troya, tesko je za prihvatiti, ali istina je, da se ne vrti ceo svet oko tebe.
EDIT:pardon negacija glagola prvog lica jednine.

Message edited by angua - Saturday, 19 March 2011, 14:58:53

tiksiDate: Saturday, 19 March 2011, 14:56:35 | Message # 129
Krtica
Awards: 16
Quote (Neo)
meni vise deluje sadisticki, ako za nekoga kazete da je bolesna osoba , retardirana , a on sasvim normalna osoba

Neo ja tom coveku nisam uradila nista i to ne moze da bude sadizam. Dal bi normalna osoba onako reagovala, malo teze? Imas iste klipove kako maltretiraju decu, pa opet deca ne reaguju na taj nacin.

Iskreno i meni je muka od svega ovoga, svaka tema se pretvara u klasicnu agoniju, a svaki razgovor je nemoguc i sve to zbog toga sto je Marko odbio klip i to ne bilo koji klip vec troyin klip, a to ne sme da se radi.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 14:58:19 | Message # 130
Generalissimo
sta nije ovde jasno ? sta treba neko nekog da ubedjuje da se smeje ? o boze ....ako tebi anqua nije smesno , nekome mozda jeste ...kako da se ne oseca prozvanim, kad govorite o njegovom klipu ,i govorite kako vam nije smesno, i kako je to sadisticki ?sta je tu sadisticki ?, decko nije bolestan , vec ste mu vi nadenuli tu titulu , e to je sadisticki , a tiksi kako razume marka ? sta razume ne kontam ? nigde nije naveo RAZLOG zasto je odbijen , tiksi je rekla razlog a ne marko ...po meni je sasvim normalno postupio troja , procitaj sta je marko napisao , i kako je arogantno rekao to , i meni bi to kopalo oci ...i posle se javljaju pametnice neke da kazu da je to EGO neciji ?ne kontam ..razmotrite celu situaciju pa pricajte , a ne napamet ...Ja ne branim nikoga ,niti osudjujem nekoga ,govorim svoje misljenje

Message edited by Neo - Saturday, 19 March 2011, 15:01:39

troyaDate: Saturday, 19 March 2011, 14:58:45 | Message # 131
The Grim Reaper
Lik nije retardiran, ja sam znao svoje drugove da plasim po 3,4 odjednom sa scary mazom. Svi su se cimali ne samo on prvi koji se koncentrise. Naravno nisu razbjali monitr ali to je sve do refleksa ljudi.

Onda kako su ukusi razliciti tako je i smisao za humor razlicit. Klip nije smesan Marku,Angui i Tiksi(Sacu) ali je zato smesan Merry,Alexu,Neu,Lazi,Miki,Nemanji,Sulji,Nini,Nemanji,Emmi i meni. Tako da Marko nije imao pravo da zbog svog ukusa odbija druge da posalju sta zele.

Quote (angua)
i ne razumem sto si se osetio prozvanim.

Otkad neko ne sme da odgovori na neciji komentar.
Quote (angua)
Troya, tesko je za prihvatiti, ali istina je, da se ne vrti ceo svet oko tebe.

Ozbiljno? Ko ti je to rekao biggrin Argumenat za 10 xD

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 15:05:04 | Message # 132
Generalissimo
Neo ja tom coveku nisam uradila nista i to ne moze da bude sadizam. Dal bi normalna osoba onako reagovala, malo teze? Imas iste klipove kako maltretiraju decu, pa opet deca ne reaguju na taj nacin.

Iskreno i meni je muka od svega ovoga, svaka tema se pretvara u klasicnu agoniju, a svaki razgovor je nemoguc i sve to zbog toga sto je Marko odbio klip i to ne bilo koji klip vec troyin klip, a to ne sme da se radi.

zasto ..covek se uplasio ...imas slican klip postavljen , kako covek reaguje kad se uplasi ...to ne znaci da je ratard smile
slazem se da se svaka tema pretvori u agoniju ...al ja to gledam sa zabavne strane ..nista mi ne smeta jer je ovo forum jel te smile

Added (19 March 2011, 3:03 PM)

Troya, tesko je za prihvatiti, ali istina je, da se ne vrti ceo svet oko tebe.

ahhahahahha ovo me podsetilo na neku devojku , koja se stalno zeza i kaze ..ALO DECKO ! svet se okrece oko mene , a ne oko tebe laugh laugh laugh

Added (19 March 2011, 3:05 PM)
A sad spustimo loptu , ne moze da se svet okrece oko njega, je je vec zauzet svet ..okrece se oko druge osobe laugh
salim se malo ...msm glupost je ljudska ne prevazidjena , tako je glupost ovo oko cega se vodi rasparava

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 15:10:32 | Message # 133
Colonel
Smatram da je sadistički zato što je neko uradjeno sa namerom, a onda još i snimljen detalj mokrih pantalona, pa sve okačeno na you tube. Neko je izmaltretirao tu osobu pa je onda okačio na you tube da joj se svi smeju.

@neo pa nije on pravio klip da bi se zbog toga osetio prozvanim. Ja sam iznela mišljenje o klipu, a ne o onom ko ga je postavio, pa čak ni o onom ko ga je snimao. Takodje sam navela da mi se ne svidja ni prvi klip, ona skrivena kamera ili sta je vec, pa se niko nije osetio prozvanim zbog toga.

@troya opet izvrćeš. rekla sam da ne razumem sto si se osetio prozvanim, a ne sto si komentarisao, to su dve razlicite stvari. Ja rekla iz jednog okvira ti odgovorio iz drugog. Totalno promasen razgovor. I ovo nije lični napad neko karakteristika razgovora, koja nema veze sa tvojom linošću te nema razloga da je branis.
A sto se tice toga ko mi je rekao, necu da ti kazem. smile

LazarDate: Saturday, 19 March 2011, 15:11:55 | Message # 134
Colonel general
Awards: 25
Slazem se sa Neom i Troyom. Moze li Miko ili neko da odbije pesmu za ESC ako mu se licno ne svidja?

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 15:12:56 | Message # 135
Generalissimo
@neo pa nije on pravio klip da bi se zbog toga osetio prozvanim. Ja sam iznela mišljenje o klipu, a ne o onom ko ga je postavio, pa čak ni o onom ko ga je snimao. Takodje sam navela da mi se ne svidja ni prvi klip, ona skrivena kamera ili sta je vec, pa se niko nije osetio prozvanim zbog toga.

ne mislim bukvalno , onda je svaka skrivena kamera sadisticki po tebi ? jer svaka osoba je prevarena na neki nacin, i prozvana i to je sadisticki ?
ne slazem se sa tim ..

Search: