SVC 2 sezona XD - Page 8 - Forum

[ Updated threads · New messages · Members · Forum rules · Search · RSS ]
SVC 2 sezona XD
tiksiDate: Saturday, 19 March 2011, 09:16:49 | Message # 106
Krtica
Group: Publika
Awards: 16
Status: Offline
Lazo daj ne zajebavaj, ako je neko open mind ne znaci da se slihta, al ti to ne shvatas jer si utuvio sebi u glavu neka pogresna shvatanja, od kojih na zalost pati ogranicena vecina. Naravno da imam misljenje, pa ja sam naucnik i osim toga sudim drugima o njihovom znanju, ali sagledavam celinu stvari, a ne posmatram stvari samo iz jednog ugla. Moje misljenje o ovoj stvari bilo je da su obojica pogresili, ne samo Marko, ako si uopste shvatio.Zasto bi se ja slihtala bilo kome ovde? Da se slihtam ne bi komentarisala nista i "zracila". Veoma mi je zao kada posmatram mlade koji su tako jednostrani i ograniceni...

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 09:34:43 | Message # 107
Colonel
Awards: 1
Svaki put se zapanjim oko čega ovde moze doći do kačenja i koliki ego imaju ljudi. Opustite se. Mislite na bejzbol. Ego jede energiju. To je umiranje u samovaznosti. Poenta je pobediti ego, a imati mišljenje.

Inače meni se ne svidja ni taj klip, kao ni onaj prvi. Uopšte ne vidim zabavu u takvoj vrsti ismevanja ljudi. Iskreno i jedno i drugo mi je prilično sadistički.

ja sam iz agencije za vanzemaljska pitanja

LazarDate: Saturday, 19 March 2011, 09:37:46 | Message # 108
Colonel general
Awards: 25
Dobro, ti si jedina ovde normalna i ne zameras nikome nista, a mi smo svi ludi i gledamo jednostrano... Meni je jako drago kad vidim "nas, mlade", koji imamo stav i misljenje, znamo sta zelimo i mislimo i stojimo iza toga...

tiksiDate: Saturday, 19 March 2011, 09:44:08 | Message # 109
Krtica
Zasto pricas u mnozini Lazo...lepo za tebe, daleko ces dogurati sa svojim "misljenjima" i time sto sto znas sta zelis...Samo pazi mozes da pobegnes, al ne i da se sakrijes, od sebe.

Nisam rekla nista drugo do angua sada i evo sta ispade, ali ne, ti ni ne citas nista, niti zelis da razumes, jer ti imas "misljenje" i vazno je samo da napadnes mene.

Ne čitaj s usana. Usne izgovore stotinu laži. Čitaj iz očiju. Oči ispričaju stotinu istina.

Message edited by tiksi - Saturday, 19 March 2011, 09:52:03

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 09:51:36 | Message # 110
Colonel
nije cela poenta stajati iza svojih stavova i misljenja, nego znati racionalno da obrazlozis zasto stoji iza toga. Ako ne znas racionalno da obrazlozis onda to i nije misljenje nego uverenje koje pociva na emocijama. To mogu biti razne emocije, a najcesce je samodivljenje i nemogucnost da se podnese da nisi u pravu. Opet je to i samopouzdanje koje proizilazi najverovatnije iz loseg misljenja o samom sebi, pa se ono popravlja kroz dokazivanje naspram drugih. K vragu nikad nisam mogla da razgranicim gde prestaje kompleks nize i pocinje kompleks vise vrednosti. biggrin

tiksiDate: Saturday, 19 March 2011, 09:53:08 | Message # 111
Krtica
Svaka ti cast angua, lepo receno, konacno nesto pametno da procitam.

anguaDate: Saturday, 19 March 2011, 09:54:19 | Message # 112
Colonel
ps misljenje koje se ne menja i ne trpi preispitivanje postaje dogma, a tamo di dogma vlada, lako se pale lomače.
da ljudi nisu preispitivali sebe i svoja misljenja i stavove verovatno bismo jos uvek sedeli u pećinama i uzivali u divnim vecerima uz vatru i pecinske crteze. smile

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 11:01:54 | Message # 113
Generalissimo
Awards: 19
a u napraviste dar mar ...meni je klip dobar, i valjao sam se od smeha ..pa sta sad ?

LazarDate: Saturday, 19 March 2011, 13:19:12 | Message # 114
Colonel general
Tiksi, uzivaj u svom "vaganju" ako mislis da je dobro. Ja nemam razloga da se krijem od sebe. Nisam mislio da treba da napadas nekoga ili da se svadjas, nego da kazes svoje misljenje i sta bi uradila (eventualno) u tom trenutku. I ne znam sto vise trosim reci na to.

djoDate: Saturday, 19 March 2011, 13:26:54 | Message # 115
Generalissimo
Awards: 18
E,sta kazete da Marko objavi snimke pa da glasamo? biggrin

Dosta ste zabadali :S

>>>may the odds be ever in your favor>>>

tiksiDate: Saturday, 19 March 2011, 13:27:31 | Message # 116
Krtica
Ja rekoh da bih ja poslala drugi klip, al opet ne citas biggrin
Govorim uvek sta mislim, mislim sta govorim. I stvarno dosta vise, nikada me neces razumeti.

Kada sam rekla sakriti od sebe mislila sam na tvoj zeljeni odlazak na Zapad, a ni sam ne gajis vrednosti koje se ne Zapadu neguju, vec tipicne srpske. Ovde je svako za sve u pravu i o svemu sve zna, ne zli nikoga da slusa ni za sta i najcesce da ga razume. Mada i to je individualno, jako se razlikuju SAD i recimo Holandija. Vecina ljudi koja zeli da pobegne iz zemlje, a ne radi to iz materijalnih razloga, zapravo pokusava da pobegne od samih sebe, vidi problem samo u drugima, al u sebi ne, sto se nadovezuje na ovo sto je angua govorila.

Message edited by tiksi - Saturday, 19 March 2011, 13:28:40

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 13:31:30 | Message # 117
Generalissimo
E,sta kazete da Marko objavi snimke pa da glasamo? biggrin

Dosta ste zabadali :S

pa objavio je

LazarDate: Saturday, 19 March 2011, 13:39:27 | Message # 118
Colonel general
Na Zapadu se neguju kakve vrednosti? Kao prvo, kad neko nema isto misljenje kao ja, postujem ga. Ti nisi imala NIKAKVO misljenje, zato sam to napisao. Ako uopste neko nema "osobina" za Zapad, onda to sigurno nisam ja, veruj mi.

Secam se, rekla si da bi uzela drugi video. Ali zasto? Pa ce onda opet neko poslati nesto, on ce opet isto uraditi i sve u nedogled? Mozda nije trebao da reaguje tako burno, ali je sigurno trebao da kaze pred svima i da pokusa da ostavi taj video klip, da se bori za sto zeli, a ne da odustane "na prvoj prepreci"... Jel jos pricam o video snimcima? o.O

NeoDate: Saturday, 19 March 2011, 13:44:57 | Message # 119
Generalissimo
hahahhahah jao bre kakve se to vrednosti neguju na zapadu ?,i to kad se kaze tipicne srpske ,,znacenje toga je sta ?
ajmo sad ...znas li ti nekog tipicnog francuza ??? znas li tipicnog nemca ? rusa ? Francuzi su 10 x gori od srba , idi u pariz popricaj sa bar 5 ljudi pa ce ti biti jasno ..a ameriknce da ne spominjem sto se tice osobina ..

LazarDate: Saturday, 19 March 2011, 13:46:31 | Message # 120
Colonel general
Znam tipicnog Nemca i tipicnog Holandjanina smile

USA necu da komentarisem, tamo se jedino vrednuje novac i korist (doduse ima izuzetaka).

Search: