Koliko ja znam, prica je odradjena u fazonu mini serije pa je zavrsena. A knjigu cu procitati sigurno, zanima me postoji li razlika u odnosu na seriju. ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Message edited by Lavica88 - Monday, 03 April 2017, 19:00:29
Pročitah negde kako se u Anatomiji ne isplati biti član porodice glavnih likova i onda pobrojani redom - Meredithina majka, Georgeov otac, Alexov otac, Lexiena majka, Teddyn muž, mnogi drugi i onda na kraju Maggiena majka.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Da. Iako još nisam pogledala 10. i 11. epizodu pa naglasi ako ćeš nešto o tome pisati u spoileru, a ja ću se kasnije nadovezati. Sinners judging sinners for sinning differently.
Polly, necu da ti spojlujem, samo cu reci da je svaka epizoda bolja od prethodne, pa i 11a od 10e, 10a od 9e i da prosto obozavam Carrie i Quinna Glumcine! ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Naletih sad na neki clanak o seriji Penny Dreadful, pa se sjetih da sam je zaboravila ovde spomenuti. Jedna od najboljih serija koje sam pogledala. ~ Radi kako misliš, živi kao lavica! ~
Verovatno nepopularno mišljenje, ali meni se u prvoj epizodi osim činjenice da opet vidim te likove (pri čemu Lincolna ne mogu baš da svarim) i one epizodice u Sarinoj kući gotovo ništa drugo nije dopalo. Odnosno, ne da mi se nije dopalo, nego sam bio neutralan skroz.
Još na kraju ono gde se on pravi da se ne seća i pokazuje one oči na rukama... Boring.
Ipak, nadam se da će me demantovati serija i da ću ovde za par nedelja da oduševljeno pišem o njihovim dogodovštinama.
Setio sam se da mi je i onaj zaplet sa T-Bagom jako zanimljiv bio.
Ma znam da svaka tetovaža ima svoju priču, to i jeste problem, mislim da će me smarati da u svakoj epizodi on uz pomoć tetovaže odšrafljuje WC šolju iz zida itd.
Kellerman je kralj, nadam se da će imati bitnu ulogu u seriji. To za kablove sam zaboravio skroz, ali mi je poznato sad. Ja sam mislio da je on od tumora umro. %)
Ethane, Sara i jeste u ovoj epizodi podsetila da je on bio jako bolestan, i da sigurno i da je nekako izbegao struju da bi do sada bez bolničke nege umro, tako da je i to pitanje, da li ga je sav onaj silni pesak možda izlečio :D