Mislim da mi je, definitivno, ovo jedna od gorih sezona Ne znam sta je Shondi. Da oce bar onu Meggie koknuti... Nervira me i mama Avery. I zasto nema Jo?!? Pih...
Nije loša bila ova najnovija epizoda, mada se iznerviram kad god se pojavi ova Minnick, grozna je. Inače, mislim da je cela priča oko Edwards osmišljena da bi se opravdao njen odlazak iz serije, čitao sam da ima neki drugi veliki projekat, ali sam zaboravio o čemu se tačno radi... I onaj momenat kad gađa tabletom onog čoveka je bio potpuno neprirodan, nije mi se svidelo.
Big Little Lies
Mogu reći da mi se serija baš dopala, glumačka postava je fantastična i ceo zaplet mi je sve vreme držao pažnju. Shailene Woodley nigde ranije nisam gledao i baš me je prijatno iznenadila, odlična je glumica. Muzika u seriji, koja je takođe fantastična, i svi oni primorski pejzaži su me nekako dodatno uvukli u priču. Rasplet je odličan bio i ceo kraj je po mom mišljenju potpuno prikladan. Preporuka svima koji vole serije sa intrigama... yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Message edited by EthanMorasca - Sunday, 07 May 2017, 23:22:30
Sta je? Znali smo da je ziva sestra Hunt, a i ti rece da Stephanie odlazi iz serije. Mislim, mora Shonda nekog koknuti svake sezone Zanimljiv mi je storyline sa Alexom i exom od Jo.
Ma ovo za sestru Hunt je smaranje, to mi je potpuno nebitno. Ali ovo sa Stephanie i eksplozijom je epska scena, nisam očekivao da će da pogine (mada još uvek ne znamo da li je poginula).
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Mislim da će preživeti, ali tipa neće moći da bude hirurg ili tako nešto. Ali mi nije palo na pamet da bi neko drugi mogao da pogine... Lepo pogine ona smrdljiva Minnick i mirna Bačka.
yeah, you may be good looking but you're not a piece of art
Meggie i Jackson, wtf, neeeeeeeeeeeeeeeee Grozan storyline, grozaaaaan! Sta je Shondi, ne kontam, nidje veze, otkud sad to iz vedra neba Plus niko nije umro, pih...